AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Çok iyi yapmışsın ayrıca yalan olabilir bu nerede çalışıyor da müdür olarak bu kadar az maaş alıyor acaba müdür değil mi
Yok doğru komsumuz söyledi beni. BİM de müdür çift asgari ücret kadar maaşım var dedi zaten bimde normal çalışanlar bile 30 32 bin falan alıyor
Bu sahtekar buna inanma sen
Bilmiyorum artık zaten konuşmayı kenstim
Anladım sen kaç yaşındasın
Hiçbirine takılmadım da müdür olup 45 bin maaş alan kaldı mı ya? 🙄🙄
BİM de müdür
Şimdi anlaşıldı..
Daha şimdiden böyle şartlar koşmaya başladıysa evlenirsen bakkala gitmene de izin vermez. İyi yapmışsın..
Der ki zaten bimdeyjm gelirken alayım sen çıkma... hazır laf
Aynen, boş ver.. Salla gitsin. Kurtulmuşsun yol yakınken
Evlilik herkesin yapacağı iş değil ahlak sabır kanaat edep gerekir bu vasıflar olmayan insanların hali de ortada
Yerinde bi karar birini değiştirmek için evlenilmez… ya tutarsa değil ki bu ciddi hayati büyük bir karar…
Şöyle yaşıma yakın birisiyle evlilik yolunda ilerlemek istiyorum artık, evrene burdan mesaj gönderiyorum umarım duyar :)
Ondan ayrılarak kendine iyilik etmişsin belli bi yaşa gelmiş ama ilk günlerden hiç sorulmıcak sorular sormuş
La sanki kredi başvurusu yapsa kredi çıkıcakta karşıymış s sin gitsin 😄 ne iş yapıyor asgari ücretse dediğim gibidir 😄
İyı yapmişin nasil söyler tuyunu yaktırdınmı göğüs bedenı nasıl sorar ınan en doğru karar artık 3 sayfa haberlerıne cıkmıycan sevın😀
Haklısın kendisi gezmiş tozmus yemiş şimdi de karısı bacak arasını açsın ona hizmet etsinvs istiyor
İyi yapmışsın bence, konu krediye karşı olması değilde yani bence birisi sana böyle karışamaz.
Ben de onun için konuşmayı kestim ama yorumdakiler anlamiykr soru süper soru seçildiği için uygulama başlığı değiştirmiş ben sadece erkekler neden böyle diye sormuştum
boş ver onları, bazıları ne desende anlamıycak
Senin de bir şeyin yoksa beklentiyi nirvanada tutamazsın ama bu adamla gerçekten evlenilmez. Olay sadece maddiyat değil yani bakış açısı, zihniyet falan da yerlerde adamda. Klasik bir sapık dinci yani ömrünü çürütür böyleleri insanın.
Bir şeyin yoksa derken
Yani evi arabası yokmuş evlenilmez mantığını doğru bulmuyorum. Sonuçta senin de yoksa birlikte kazanıp alırsınız. İşin falan da yokmuş ya o yüzden dedim yani tamamen eril güce bırakacakmışsın kendini. Ama ben en çok onu giyemezsin bunu giyemezsin, lazere gittin mi, büyük göğüs severim tarzı iğrenç kısıtlayıcı tavırlarına takıldım. Böyle bir adamla kendine verdiğin değeri kaybedersin
Doğru diyorsun. Benim de isim yok ama işe girmek için çaba gösteriyorrum ev araba var karşıda olmasa da olur diyordum ama artık onlara da önem vericem
Senin varsa karşıdan da beklemen normal tabii. Onlar senden olup çalışmasan da sorun olmaz ama senin o bakımdan avantajın var
Niye ev araba olunca çalışmasam da olur
Yani günümüzde iki tarafında çalışmasını en mecbur kılan sebeptir kiralar krediler falan. Sen o sorun ortadan kaldırdıysan eşin de sana illa çalışacaksın diyemez bence
Anladım teşekkür ederim ben yine de çalışmak istiyorum aileden şanslıyım ev aldılar bana neyse ki😂
Maşallah o zaman aile yönünden şanslıymışsın 😂 mesleğin ne peki bir bölüm okudun mu?
Üni mezunuyum ama atanamadum ders çalışıyorum evde
Hangi bölüm
Artik yazmayin ne be merakli degiliz de bu kadar yorum neden😂
Bazıları boş konusuyorr
🤣🤣🤣 hepsini okudun demek
Yaşı problem değil ama 38 yaşına gelmiş birinin de evinin ve arabasının olmaması pek iç açıcı bir durum değil. Söylemleri ve kafa yapısı da normal gelmedi
O herifin evlenememe sebebi belli zaten beklesin dursun sığır
kesinlikle en iyisini yapmıssın 3 günlük insanın ben sana karısırım diyip karısmaya hakkı yok özellikle özel meseleleri açması da tamamen patavatsızlık yası da çok büyükmüş en iyisini yapmıssın
Sen yaşına rağmen niye konuşmaya devam ettin ki en başta yaşını öğrendiğinde bitirmen lazımdı
senin evin araban var mı. sen neden böylesin. erkekleri para kaynağı gibi görmeyin. kimin ne yaşadığını bilemezsin. yarın ne olacağının da bir garantisi yok. karakterine göre seversin. yoksa sonunda hüsrana uğrarsın.
Guncellemeyi oku. Asıl derdim evi arabası değil yaşı. Yaşı büyük olduğu halde kendinden 10 yas küçüğünü istiyor birde kendi kurallarinca beni değiştirmeye çalışıyor ben neyine degisecek misin onun artısı nedir kaç yaşına gelmiş araba almaya bile hevesi uok ama evlenmeye hatta iki gün tanıdığı kişiye saçma sapan sorular sorup evlenmeye ikna edecek kadar hevesi var kendine bakıcı arıyor keyfine göre yasayacagiz
Kanka o zaman kabul etme ama birinin arabası evi olmaması senin düşüncen için önemli olmamalı
Yaşı sorunsa reddersin. Ama 10 yaş fark olan bir çok tanıdığım var normal. Şöyle olmaz sen 18 o 30 olur yani o olmaz mesela ama ilerideki yaşlarda çok problem değil.
Ama adam iyi biri değil ben olsam bende bu adamı kabul etmem. Sana karşı baskıcı olmaya çalışıyor.
Yüzde yüz haklısın. Ne kadar canım insanlar var. O bizim mahalledeki çöplüğe müdür olamaz bu kafayla
Ne evi ne arabası olmaması normal. Hangi turkiyede yaşıyorsun.
AMa ayrılmaya gelince bu konuda iyi yapmışsın. Çünkü bu kadar başkasının hayatına müdahale edilmez.
Bütün erkekler öyle değildir öyle olanlar cimridir bence budan hemen ayrılmalısın
Bu millet ne acayip ya cidden ne saçma insanlar var
Gayette güzel yapmışsın yaş beyindedir fakat bu evlenip altınlarla bir şey yapmak peşinde sanırım 😂 neyse kendine göre birini bulsun anlamam hiç tanıştıranların da mı gözleri kör uyumsuzluğu görmüyorlar? Benim de başıma gelmişti gerçekten çok komik bulurum bu işi! Arkadaş görücü demek hemen hemen uyum olması demek aranızda uyum yokki …iyi yapmışsın devam ettirmemekle
Babanın 60 yılda yapamadığını Evleneceğin adamdan 25 yaşında istemek?
Bu tür adamlar kendine köle arıyor. Bu ne özgüven!
Çok iyi yapmışsın kapatmaya calısması cok yanlıs ya 🤷♀️
Kredisiz borçsuz bir şey alınmaz Türkiye de bu her zaman böyle oldu.
Faiz haram
Hıhı tamam
Gec dalgani
@mavikelebekdeniz kredisizde alamazsın ama onu diyor
Ayrica faiz haram densede her halti yiyor millet bi o mu sorun 😒 bu şey gibi içki içen birinin domuz haram demesi gibi sanki her şeyi mükemmel yapiyorlarda bi faiz haram
Kız market 20,30 kira 20 30 zaten kredisz ev mi alınır sen o adamı bırak yönetmeye çakışıyor
Çok farklı insanlarsınız. Sana uymayan insanlarla vakit harcamamaya özen göster.
Evlenmemen daha iyi 38 yaşına gelmiş bi de görücü usulü ne
Iyyyy okuduğum her kelime de sinirlendim. İyi yapmışsan böyle adamlarla konuşmamak lazım
Asıl sorun yaşı da değil sanki 😂😂 kurtulmakla iyi yapmıssın
Dönüp dönüp erkekler neden böyle ühü ühü ilişki kurmayın o zaman arkadaşım
Beğenmediysen kabul etmezsin ne buraya yazıyorsun bunu
Ev arabayı kafana takmadan önce hayat bakış açınız uyuşuyor mu buna bakmalısın. Maalesef önceliğin maddiyat olduğu için senden bi cacık olmaz hanımefendi
Yav ne kafanı yoruyorsun skkttreett gitsin alla alla
Aferin kiz sana valla tebrik ederim. 38 yaşına gelmiş kazandığını ne yapmış acaba? Bu yaşa gel evlenmeye kalk sonra da sen tutumlu olursan aliriz de adama bak sen. Yemin ederim ki şu sitede gördüğüm en aklı başında düşüncelerden.
Canım cok iyi yapmissin eger o bakimli büyük göğüslü her istediğini yapan birini istiyorsa seninde evi arabasi olan birini istemen cok normal
Yuhh çok iyi yapmışsın uğraşılmaz böyle arızalı tiplerle. Niye kendimizi kanser edelim şimdi durduk yere
Benimde babam krediye karşıymış ama annem biriktirerek de olsa bana bir ev alacaksın diyince borca girmiş ama yine de krediyi tercih etmiyor ve bize de aldırmıyor çünkü biliyor zor bir iş ve ödeyemediğin zaman sıkıntı yaşarsın.
İyi yapmışsın ayrılarak en doğru karar
Kredi faiz haram yaştan ötürü ayrılabilirsin kredi konusu adam haklı faiz ile ev alan huzur bulamaz
şu an günümüzdeki görücülerin cogusu cinselik bir arkadaşım kullanıp atilar diğeri ise esc annesi görücü olarak yamaladi
Bence reşit bir insansın ve hemen hemen 30 a gelmiş bir kadınsın yaş pek sorun değil bence de olmaz ya kendini yakarsın
Yaş konusunda haklısın da ev istiyorsan babanın evinde kal mâlını mülkünü ye madem çoksa evlenmeye gerek yok yanlış anlama benimde ev araba yok bu yorumuna biraz sinir oldum
Yahu güncelleme de belirttim asıl neden bu değil. 10 yas buyuk olduğu halde hala sanki her şey olmuş bitmiş gibi bana baskı kurması. Üstelik ev olmayabilir ama araba ya da hevesi yok anca fakirim diyor amma kurban keserz tatile gideriz lazere gönderirim krallar gibi yaşarsın diyor
Zaten adam sorunlu iyi ki ayrılmışsın Öyle biriyle evlilik olmaz ama senlede evlilik olmaz eve arabaya geliyorsun belli evi geçtim dedin arabayada hevesi yok dedin parası yoksa nasıl alsın tatile götürürüm demiş daha ne olsun O konuda ama adam genel sorunlu olmaz yani Sende birinin arabasına Geliyorsan yanlış anlama baban çok zenginse sana alsında bin eşinide gezdir
Ne alaka araba mı mühim gezmek tozmak mı mühim buyuksehirde yaşıyoruz bunun hastanesi olur düğünü olur başka bir şeyi olur lazım olur araba.
Düğün için böyle şeyler düşünüyorsan zaten saçma alt tarafı düğün için başkasının araba mı alınır hastane için ambulans var bir şey oldu mu ararsın en kötüsü düğünler de taksiye binebilirsin paranız varsa tabiki alın araba ona bişey demiyorum
Hastane giderken sen ambulans mi çağırıyorsun?
Hastane yürüme mesafesinde yürüyorum ben zaten yürüyemeyecek durumda olsam Allah korusun ambulans gelir taksiyle gidebilirsin sende ya da otobüs ile şehir içi
Kendini satıp mı ev alacak nasıl alacakmış ayrıl gitsin
Cidden sonuna kadar haklı olduğun bir durumda haklı olduğunum onaylanmasını mı bekliyorsun? Seni ancak kadını erkek için yaratılmış bir obje olarak gören insancıklar onaylamaz.
Benm takıldığm tek yer senin bunca zaman getirdiğin alışkanlıklarına yaşantı şekline giyimine vs. gibi durumlara saygı duymayıp şöyle böyle olacak demesi. Çevremde gördüğüm duyduğum karşısındakinin düşünce yapısını ilgi ve isteklerini kısacası zihnini değiştirmeye kendi istediği gibi oldurmaya çalıştıran bütün ilişkiler mutsuz.
Saygı yoksa (ki o adamda yok) sevginin sadece zulme dönüyor.
O da seni öyle yapmaya çalışacağına kendi kafasına göre yaşamış birini bulsun be.
Bu tarz tipler (%100 değil tabii) hep aynı. Her haltı yerler , can yakarlar, önüne gelenle yatarlar sonra da ben temiz, kapalı, iyi bir aile kızı isterim derler.
Neyse ki ilahi adalet var da Allah temiz kadınlara temiz erkekleri , kötü kadınlara da kötü erkekleri layık görüyor.
Yani kısacası insan nasılsa eşi illa ki öyle oluyor. Ben nişanlıyım nişanlımla ne zaman tartışacak olsa bir sorun çıksa önce ben kendi kişiliğimi davranışımı bozdum mu bu aralard diye düşünürüm. Ben dikkat ettikçe o da ediyor o ettikçe bende ediyor ve bunu yaparken ikimizin de zihnimizden geçenlerden haberi olmuyor. Ama gerçekten buna inanıyorum.
Neyse herkes kalbinin ekmeğini yesin.
Bu arada erkekleri kötülemiyorum. İnsanlar 2ye ayrılır iyiler ve kötüler diye. Bu yüzden
kötünün cinsiyeti olmaz.
Bana onun telefonu verir misin? Ben görüşeyim ya da Instagram
abazanın teki belli hemen südyen bedeni kıl tüy dalmış konuya oldu olacak rengi pembe mi diye sorsaydı
Yakında erkek kıtlığı olacak zaten. Hicbiri evliliğe yanasmiyo. Para harcamak istemiyor.
Krediyi şimdi en dindar insan bile kullanıyor niye karşıymış günah diye mi
Aynen sanırım o yüzden zaten 20 22 yıldır namaz kiliyormus
Böyle dingiller yüzünden hayatınızı karartmayın
Şimdi o kişiyle aranızdaki konuşma ve ba oluşmasına bağlı ve ikincisi de 10 yaş çok normal istersen tanışalım
Kredi haram dinimizde eger sen musluman degilsen tamam ama o belli ki dini butun biri o yuzden krediye karsi olmasi normal
Ne bekliyorsun ne bu istek kredi çeksin saçma sapan masraf evlenme ozaman evlilik ne sizin için be böyle
Başlığı görünce yanlış anladım. İyi yapmışsın tabii.
Uygulama süper soru seçtiği için başlığı o şekilde değiştirmiş normalde erkekler neden böyle diye sormuştum. Millette asıl sebebi ev araba sanmış. İki nedenim var birincisi 10 yas buyuk olması ikincisi her şeye karışması
Çok saçma bir özellikmiş. Yetiştirilme tarzıyla alakalı olabilir. Bu tanıştığın kişi büyük ihtimalle egeli ya da akdenizli olmadığı kesin. Mahsuru yoksa nereli olduğunu sorabilir miyim?
Gezguc mus:) ilk kez duydum ben de mersin tarafından bazı illeri geze geze gelmişler en son tokata
Hmm kötü olmuş sen ne yapmayı düşünüyorsun lütfen cevap ver
Bencede çok doğru yapmışsın
10 yaş büyük adam senden yuh ynai
Konuşmayı biraktim
Hmmm
İyi yapmışsın
İyide cinsel şeyler diyor muydu sana
Hele sorulara.
Ben daha ne okudu ne etti hiçbir şeyini bilmiyorum o ise ben ona talip olmuşum gibi soru yagmuruna tuttu ablanın abinin adı ne bilmem ne falan
38 yaşına kadar neden evlenmediği belli oldu 🤣
Pandemi de bi markete ortak olmuş markette batmış bütün birikimini oraya harcamış falN. Birde o yaşa gelmiş ama genç kız peşinde müdür yardımcısı 37 yaşındayms hiç mi gözün kaymadi diyorum yok diyor
Hele cevaba 🤣🤣🤣 soruları kadar cevapları da çok tatmin ve tahriş ediyo
Hem senden 10 yaş büyük hem evi arabası yok napıcsn onu
Allah bilir tipsizin teki manipüle ediyo seni
Ruh hastası iyi etmişsin bitirmekle
Ne değişik insanlar var ya