1 yılKardeş bunlar sorun değil mi beni normalde arada sevgi olduğu zaman sorun edilmez arada sevgi yoksa artık tamamen senin düşüncelerine kalmış bir şey ama bazı söylediklerimi de haklısın yani ilk konuşmadan lazerden tut göğüs bedenine kadar Soran birisi sonra bunun yanında 38 yaşına kadar gelmiş evi arabası yok parayı kazanıp nerede yedigi biraz belli oluyor gibi
02 Yorumla
Soran1 yılYazın tatile Fethiye ye falan gidiyor yakın da cok çok uzak buraya. Yani orfa harcamaya parası var ben desem ki araba al lazım olur ama hevesi yok diye almayacak ama kendi hevesi için lazere godneriuor
En İyi Cevaplar
Yani adam fiziğini de öğrenmeye çalışmış bence gayet normal. Ayrıca gelecek planladığım bir kadınsa lazere gitmediyse bu konuda yardımcı olmak için de sorarım yani. Ama adam fazla baskıcı bir tipe benziyor. Senden etkilendiğini hissediyor muydun?
00 Yorumla
1 yıl3 günlük muhabbet etiğin insan bunu soruyorsa bekar kal bence bu canım ile evlenmen bizim gibi erkeklere hakaret sessiz soykırım bu erkeklere 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl38 yaşına kadar bişey alamamışsa kimsenin hayatına gelip scmasin yedi içti gezdi şimdi evlenince seni sıkar öyleleri alma giyme yeme para birikecek diye git kızım boş ver ya
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok doğru bir karar vermişsin! Daha ilişkinin başında, sadece üç günlük bir tanışma sürecinde bile sana böyle sınırlar koymaya çalışması kabul edilemez bir durum. 🚩🌹 İlişkilerde karşılıklı saygı esastır ve kimse kendi değer ya da tercihini diğerine dayatamaz. Özellikle senin hayat tarzına, giyim tercihine karışması, bir de üstüne bu kadar kişisel sorular sorması, saygı sınırını fazlasıyla aşmış.
Görüşürken sadece maddiyatı değil, ahlakını, hayat görüşünü ve değerlerini de göz önünde bulundurmalısın ki partnerinle sağlıklı bir geleceğin olabilir. Evlilik dediğin birbirini olduğu haliyle kabul etmeyi gerektirir. Bu tip insanlar genelde kendi baskıcı yapılarını ilişkide devam ettirirler. 🌸 Kendine olan saygından ödün vermediğin için seni kutluyorum. Bol huzurlu ve neşeli bir Ramazan geçirmeni dilerim. 🌙☀️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak durun öylelerinden
10 Yorumla Kısa konuşmak gerekirse o kişi sanırım narşist biri. Yani ne olursa olsun kendi düşüncem ama yok epilasyon yaptırdın mı bedenin ne bunlar gerçekten saçma sorular. Ve sorduğu sorulara bakıldığın da hep kendi isteğine göre sormuş. Yani baya bencilce. Sanki trendyoldan ürün almış sipariş veriyor. İnsan ciddi düşünüyorsa önce saygılı sonra anlayışlı olmalı. Kişinin olgunluğuna karakterine davranışlarına vs bakılır. O resmen bedenine bakmış. Şu devirde ev araba zor. Ama her zorlukta kolaylık vardır. Ama yaş evet dediğin gibi fazla. Ama hadi neyse yaşa takılınmasa bile bu tür insanla olmaz. Narşist kişilik bu çok belli
44 Yorumla
Soran1 yılKonuşmayı bitirirken narsist ve baskicisin dedim.. Aslında konu lazere de surdan geldi anca ben fakirim vs diyordu ben de deidm ki zaten pek masraflı değilim senede bi kes sac kestirir 2 kez boyatirim dedim o da diğer şeyler nasil oluyor bıyık falan dedi ben bakımlı isterim soğurum yoksa dedi sonra da epilasyon u sordu. Yani birde aisl onun ağırdan alması gerekiyordu sonuçta kaç yaşında ama böyle sorular sorunca çok şaşırdım dünden meraklydi
- 1 yıl
Bir kere kendisi altın kumaş mı. İnsanlar gerçekten tuhaf. Evlilik denilen şeyin mal varlığından veya görüntüden oluştuğunu ilerlediğini sanıyorlar. Hani tanımak tabiri vardır. Tanımak için sorulan sorular vardır. Burada tanımak için sorulan soru yok. Ondan ziyade hani sen evlensen olacak şey çok belli. Sana ilgi göstermez saygı duymaz anlayış göstermez kazandığını paylaşmaz. Daha neler neler. Ama tabiki şeninde beklentilerin ve bakış açın önemli. Ama dediğim gibi önemli olan saygı anlayış karakter sevgi bunlar önemli. Seni değerli hissettirmedikten sonra sadık kala dıktan sonra düşünceni sormadıktan sonra ne ilgisini göstermedikten sonra o evlilik bir hiç olur.
Soran1 yılHemen sormaya başladı zaten abimin ablamin yaşına işine kadar sanki ben ona talip olmuşum gibi insan kendinden bahseder ya da susar. İlk gün sahura kadar 6 ya kadar konuştuk ha birde ne zaman sohbetten çıksam ya da yanlış yazdım silsem mesajı hemen soruyordu ne yapıyon niye sildin falan diye netimi kapattım 20 dk boyunca falan hemen aramıştım noldu diye
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıllazere gittin mi tüm vucut diye soruyor bakımlı isterim ben diyor
direk sepetle direk direk engelle hatta :D
dekolte kapalılık vs tamam ben de aynısını talep ederdim
ama kopyala yapıştırdım yaptığım cümle
emin ol senin karşında ruh hastası var :D bu yüzden kaç73 Yorumla
Soran1 yılKaçtım zaten aslında ilk yaşını öğrenince dedim olmaz büyüksün diye tanımaktan kacinmayin falan deid ben de hiç olmazsa arkadaş gibi olurz beni bime alır dedim bimde müdür. Amma bundan hiçbir şey olmaz bir de ben soğurum demz mi epilasyonsyz vs.
- 1 yıl
çok özür dilerim o yolladığım kısma gelince o kadar cinler tepeme toplandı ki sonunu okumadım bile :D
evet bırakmışsın aferin
merak etme Rabbimiz sana hayırlı iş hayırlı eş nasip eyler yeter ki dua etmek den vazgeçme. kurtulmana çok sevindim :D 😍 iyi günler 🌹🍫
Soran1 yılTeşekkür ederimm amin inşallah ❤️❤️ ben de pek kabul etmiyrodum görücü bunu kabul wdeyim dedim amma ettiğime pişman oldum birde görücü usulü daha düzgün çıkar derler nerdee
Dayı 40 a merdiven dayamış bi de lazer soruyor bu yaştan sonra evlenip ne yapacak bı de 10 yaş küçük kıza talip. olmus utanmadan bu kart zamparalara yüz vermeyin senin Max 33 yaşındaki erkek ile konuşman lazım 34 bile yaşlı aklınızı başınıza alin
50 YorumlaKıskançlık ve özel konular sizin bileceğiniz işler. Seversin ya da sevmezsin. Krediye karşı olması onun bakış açısı vs vs.
Benim merak ettiğim ve takıldığım konu; “ne evi var ne arabası” cümlesi garip geldi. Neden olmak zorunda? Evlendiği zaman almak istiyorsa ya da alamadıysa. Evlenmeyecek misin?
Peki evi arabası olsaydı, takıldığın konulara takılır mıydın? Onun evi arabası olsaydı senle konuşur muydu?
Tipini beğenmemiş olabilirsin, tavırlarını beğenmemiş olabilirsin; ama maddiyat bekliyorum ben diyorsan olay garip noktaya gider bilgin olsun :)
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır :)11 Yorumla
Soran1 yılBaşka yorumda da yanitladim bunu ama sana da diyim soru süper soru sevildigi için uygulama bu şekilde değiştirmiş sanırım başlığı. Yoksa böyle sormamistim sadece erkekler neden böyle diye sordum
Ben de 40 yaşına girdim, evlenmedim, evlenmeyi de dusunmuyorum, bıraktığın adama ithafen konuşuyorum, hayatta bişey yapacaksan kendine yaşamayacaksın, hayat senin etrafında dönmüyor, kredi çekmemiş, çeksen zaten paran kalmayacak, neyse ya sinirlendim yine bu tipler icin
12 Yorumla
Soran1 yılŞöyle düşünelim benden önce ölecek ölebilir e benim işim gücüm yok kocam ölmüş kira da mı geceineyjm yoksa aile evine mi doneyim zaten 3 4 sene sonra daha baskıcı olur böyleleri eminim
1 yılKesinlikle haklısın! Daha tanışalı üç gün olmuş, adam şimdiden seni kısıtlamaya, hayatını yönetmeye kalkıyor. Bir de bakımlı kadın isterim diye şart koyuyor ama kendisi ne yapmış? 38 yaşına gelmiş, ne evi var ne arabası, hala "eşim tutumlu olursa alırım" kafasında. Hem özgürlüğünü kısıtlamak istiyor hem de senin hayatına hiçbir şey katmıyor. Bu adamın zihniyetini değiştirmek mümkün değil, zaman kaybetmemek en iyisi olmuş. Büyük ihtimalle evlensen gerçekten mutsuz olurdun.
13 Yorumla
Soran1 yılMaalesef yaşını bilsem hiç konusmazdim. Bir de sanki yillardir sevgili gibi konusuyordu. Lazere gittim ama pek bitmedi dedim olsun ben gonderjrim dedi. Hani sen fakirdin param yok diyordun ya dedim ona veririm diyor birde ev neyse olacak diye bir şey yok ama araba almaya da hevesi yok krediye karsiymis. Birde ailesi ile yaşıyor ailesi de kiracı almak isteyen bir şekilde alırdı bence bi cimrilik var bizde ev aldık kredisiz fuzul evimden aldık. Maalesef bir de 3 4 sene sonra 40 ini geçecek daha beter olacak çenesi vs.. kendime yazık ederdim herhalde
- 1 yıl
Edersin yavrum edersin sal bunu. Etraf genç erkek kaynıyor. Buluruz sana birini.
Soran1 yılKeşkee bulsam kimseyi bulamadihimdan böyleleri cikiyor karşıma
- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılDetay okudum ve kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin net olarak söylüyorum sapk o müdür!
Haydi bu yaşa kadar hiçbir şey yapmamış ben devamlı borcun içine girdiyse de sorumsuz ve ekonomi bilmeyen bir adamdır, yani totale baktığın zaman yaramaz adamın teki ayrıca da yaşlı ne yapacaksın boş ver çıtır bak çıtır 😀
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana 3. gününde tüm vücut lazer, göğüs bedeni soran adamdan hayır gelmez. Bası şeylerin zamanı var konuşulmak için. Biri ile tanışmak cinsellik konuşmak değil.45 bin maaşı olup da evi geçtim araba yoksa kendisi tutumlu değil demek ki. Yol yakınken dönmen iyi olmuş. Kıskanç değil kısıtlayıcı birisi ile ömür geçmez
23 Yorumla
Soran1 yılBir de aşırı derecede kiskancim dedi üstüne basa basa. Ergen falan olsak anlarım lazeri gogusu ama kazık kadar adam bununla derdin ne yani bir de dedim gittim ama bitmedi dedim evdeyken bıyıklarımı vs almam bazen dedim ben bakımlı isterim soğurum yoksa falan dedi resmen alttan Altan s#ks iması veriyor 3 4 gün daha konussaydk oraya bile gelirdi konu herhalde
Cevap sahibi1 yılGirerdi muhtemelen adam yolunu yapmaya başlamış çünkü geçmiş olsun Allah hayırlısı ile karşılaştırsın
Soran1 yılAmin inşallah
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılYalnız senden istekleri de baya fazla senin değişmeni kapalı giyinmeni bakımlı olmani istiyor ama kendisinin hiçbir şeyi yok. Ayrıca ne terbiyesiz biriymiş ki üçüncü günden lazerini yaptirdin mi diye soruyor. Çok istiyorsa tüm lazer bakım masraflarıni kardilasin öyle gelsin
43 Yorumla
Soran1 yılBeni değiştiriyor ama kendi degismiyor maalesef bir de lazere de gönderirim diyor
- 1 yıl
İyi olmuş şutladığın. Hayır gelmez boylelerinden
Açıkçası 10 yaş farkı baskı faktoru olarak üzerinde kullanacaktı büyük ihtimalle. Açık olanı kapatmaya çalışmakta, kapalı olanı açmaya çalısmakta bana mantıklı gelmiyor. Araba ev kısmını bilemeyiz belki senden önce evlendi bilmiyorsun. Ya da işte yeni yükseldi. Ama her halükarda üç günde senin üzerinde baskı kurmaya çalışan adamdan olmaz. Kendi bu yaşa kadar ne yaptı belli değil iyi yapmışsın yol vererek.
20 Yorumla
1 yılBi kere insan Allah için örtünecek. Eşin için değil. Kesinlikle uyumsuzsunuz.. Yapacaksın edeceksin gibi gelirsen Bi insana onda ters teper. Kaba konuşmuş sanki bu konular daha güzel bir dille konuşulabilirdi ayrıca fizik sormak göğüs bedeni falan iyi yapmışsın boş ver konuşma
10 Yorumla
1 yılHaklısın bence çok iyi yapmışsın 38 yaşına kadar bir araba bile alamayan erkek olur mu Allah aşkına belki asgari ücretle falan çalışsa neyse de müdür diyorsun alması lazımdı evini ve arabasını çocuk kalmış bu daha hem de şöyle düşün iyi olsaydı 38 yaşına kadar gelmezdi hemen alırdı birisi yaşı normalden fazla büyük ve bekar olan ya bekarım diye sizi kandırıyordur ya da kızların bir bildiği varmış ki evlenmemiş
10 YorumlaBitirmekle iyi yapmışsın bence. O yaşa kadar birikim yapamayan adamda vardır bir sıkıntı. Mesela benim eşim. Evlendikten bir yıl sonra öğrendim ki iddia oynuyor. Ve hep kaybediyor. Bir türlü niye doğrulamadık anlamış bulundum. Başta sormuştum. Yok demişti uygulamayı da eve gelirken siliyormuş. 10 yaş idare edilir ama lazer sormak nedir! Tutumlu olsun diye ayar çekiyor. Sen olsaymışın. Valla sinir oldum. Eşim aklıma geldi🥴😆
12 Yorumla
Soran1 yılMaalesef bir de benden önce öldügunu düşün ee ben napacam iş yok ev yok baba evine donecem bilmem kaç yaşına gelince
fazla bile konuşmussun daha söz bile olmadan giyimine kuşamına ne karışıyor nasıl mutluysan o. evlensen çok çekerdin bundan. birde abiyi ablayı ne iş yapıyor diye neden soruyor sana yüksekten falan bakmak için mi işsizlerse adamına göremi muamele yapacak ne tuhaf.
11 Yorumla
Soran1 yılOhhooo yazsam hikaye kitabı çıkar konustuklarimizi merhaba vs dedikten sonra hemen okuyor musun çalışıyor musun vs diye sordu herhalde yaşımı biliyordu o sen 38 yaşında olsan tanıştığın kişiye okuyon mu diye sorar misin ve daha neler neler sordu annemle alakalı memkelektle alakalı falan baya merakli çenesi düşük
Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. iyi yaptın böyle sığırlara gönül vermeyin hadi para pul işleri halledilir bir şekilde de kaba saba adamla kıyafete bile karışan adamla olmaz çok doğru karar vermişsin 👏👏
12 Yorumla
Soran1 yılBir de misal annemden bahsediyorum hemen kaynanam diyor ya da kendi kardesiyle alakalı konuşurken gorumcen diye bahsediyor düşün 3 gün sürdü
Gizli Üye(30-35)1 yıl38 yaşına kadar bir şey alamamış o parayı yemiş şimdi evlenince sana tutumlu ol mal mülk sahibi yap beni diyor 😅🤣😂🤣🤣 bu yaşına kadar parayı kimlere yedirdiysen git onlar mal mülk sahibi yapsın seni deseydin.
22 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle birde fethiyeden fotolar atmaz mı tatile gittim diye. Tatile gidecegine biriktir araba al evbherkeste olacak diye bir şey yok ama bunun arabaya hevesi bile yok şimdi kızlar bile arabaya hevesli iken erkekler düşünemiyorum
Cevap sahibi1 yılBelli ki tüm vücut lazerli hatunlarla Fethiye Muğla geze geze ezmiş paraları.
Şimdi burada aranızda 10 yaş olması bir problem değil düşünceleri ve kafasındaki fikirler problem konuşalı tanışalı 3 gün olmuş ve sana göğüs bedenini soruyor bu ne kadar doğru sence çünkü yeri geliyor Bir aydır görüştüğün konuştuğun insana bile bu şekilde rahat bir soru soramazsın. Onu giydirmem bunu yaptırmam diye bir olay yok bir kere eğer o kişi onun karakteri bunu hak ediyorsa eyvallah yaparsın ama hak etmiyorsa yapmazsın sözünü çiğnersin bence konuşmayı kesmen Çok iyi olmuş bundan bir halt olmaz önündeki maçlara bak sen bir de lazer muhabbeti falan yani çok saçma
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
1 yılBence sizi konuşturan insanları da bi sorgula (şu lazer soruları artık nolur hakaret yerine sayılsın da dava açılsın ya )
11 Yorumla
Soran1 yılAynen o kişiyi de görsem sorcam zaten
1 yılÇok doğru bir karar, tebrik ederim. Bazı insanlar Stockholm Sendromu'ndan muzdarip olup, kendisine böyle davrananlara daha da sırılsıklam aşık olur ama sen doğru kararı vermişsin. Böyle biriyle kurulacak yuvadan da hayır gelmez.
20 Yorumla
1 yılHuc bır mudur 45 bın alamz bu eger bısey hıssedıyosa kredıye karsı olan kısı haram olarak korkuyorsa eger kadının vucudu ırdelemekte haram.. Yanı kendıne musluman.. 3. Sayga haberı degıl 1. Sayga haberı olurdun
24 Yorumla
Soran1 yılBİM de müdür maaşım çift asgari ücret kadar dedi. Namaz falan kılıyor. Araba almaya hiç heves etmemiş yani hadi ev neyse de her erkek arabam olsun ister
- 1 yıl
Ne hevesu yaa ıssızın tekıdır namazı bahane etmesın dını vecıbelerı dusunen haramdanda uzsk durur kendıne gore ıs cıksrmasım
Soran1 yıl16 senedir calisiyormus orada pandemi dönemi bi markete ortak olmuş bütün birisimi orada gitmiş
- 1 yıl
Bak bunu arastır ıssızın tekı cıkacak
Kararını tebrik ederim ben de böyle bir tecrübe yaşadım yüzük takmıştık
Ve bitirdim
O kadar rezil bir insandı ki her şeyime karisiyordu giyimime konuşmama tavirlarima
Böyle giyemezsin İstanbul şivesi kullanamazsın şöyle otur böyle otur vs aşağılık kompleksi vardı ben köyde yaşıyorum köyde doğdum büyüdüm bu benim güzel konuşup güzel giyinemeyecegim anlamına gelmez ben bir bireyin her şeyden önce çok iğrenç bir insandı sakın kararından dönme30 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Konuşmayı küfürle noktaladığını söyle lütfen.. tam sövmelik bir tip.
11 Yorumla
Soran1 yılNarsist ve baskıcı birisiin senle evlensek çocuk yetistiriyo gibi yetistirirsin beni dedim...
1 yılEvlenmeyi düşündüğün adamla denk gelmen gerekiyor, başka söze gerek yok :)
12 Yorumla
Soran1 yılO da inşallah...
- 1 yıl
Kısmet. Evlenmek her zaman da iyi bir şey olmuyor
Gizli Üye(18-24)1 yılTepkinde haklılık payın var. Bu kadar zamanda o denli yaklaşım hoş olmayabilir. Sende rahatsız olmuşsun zaten. Ama kredi konusunda haklı. Kredi bataklıktır, bulaşmamak gerek
11 Yorumla
Soran1 yılTabii ki öyle kredi zor ama benimde calismami istemiyor hoş isssizzim Bayadır calismiyorum ama insan araba da mı almak istemez babamın 15 bin emekli aylığı var biriktire biriktirw alabildi bi şekilde ha araba vs istemiyor ama yazları tatile cikiyor seni lazere gondeirrum vs diyor onlar daha önemli demek ki
Ve bunlar birini bulup evlenmeye çalışıyorlar arkadaşlık kurabiliyorlar çıldıracağım
12 Yorumla
Soran1 yılMaalesef ama sadece 3 gün sürüyor o da
- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılLazere gittin mi tüm vücut nedir ya 🥶 soprano mu alexandrite mi onu da soraymis.
Bundan olmaz iyi yapmışsın bitirmekle.20 Yorumla
1 yılKonuşmayı iyi ki kestin. Ve sakın tekrar başlatma. Dediğin gibi adam 40 merdivene dayamış. Hanzo önce gidip kendi zihniyetini temiz tutsun. Sen daha güzelliğine layıksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDirekt iletişimi kesmek yerine bi de soru mu açtın, çok bunaltıcı birine benziyor, vücutta kıl istemeyen erkek Allah bilir kendisi kıllı kıllı geziyordur, karısına açık veya dar giydirmeyen erkek Allah bilir elalemin karısına kızına bakıyordur böyle biriyle olmaz bence
10 YorumlaBu tip konuşmalarla yani yoksa eşim kapalı olmasını isterim Yok ben açıklığa karşıyım benim dediğim gibi olursun vesaire vesaire cümleleri kurduysa en doğrusunu yapmışsın
10 Yorumla
1 yılEvi arabası olmaması mevzusunu rafa kaldırıyorum da birine böyle bir dayatma yapmak nasıl bir zihin, eğer kapansın istiyorsan bunun güzelliklerini gösterecek görecelik bile olmayan biriyle kim seni görücü iletişim kurdurduysa onunla iletişimi kesin
11 Yorumla- 1 yıl
Son güncellemeye güldüm :D :D
Gizli Üye(25-29)1 yılHanzo işte. Ben şuna karşı değilim sevdiğine söylersin şunu giyme falan ok de kapanacaksın falan nedir be
115 Yorumla
Soran1 yılİşkembe sevmiyorum dedim asla yemem yapmam da dedim.. Sana döker öyle yerim dedi. Hadi bunu diyen ergen biri olsa anlarım da kazık kadar insanın böyle konusmasi
Cevap sahibi1 yılBu ne lan üff iğrendim be. Nereden buldun bilmiyorum da aman be buna
Cevap sahibi1 yılbune*
Soran1 yılM#l işte... insan iki üç senelik sevgilisine demez bunu. Komşumuza birisi sormuş bildiğin bir kız var mı diye o da beni demiş ben de tamam konusayimxeidm yaşını falan bilmiyordum bi de müdür sonuçta olgun evi arabası falan vardır diye düşündüm ama bunda karakter bile çıkmadı ha birde en son evde pijamalrj ile foto çekinip atmıştı sinir oldum
Cevap sahibi1 yılpijama ile fotoda ne var anlamadım ama evet gerisine katılıyorum. Kesin bimde falan müdürdür anca
Soran1 yılYani insan 2 gün de tanistigi kişiye pijamalı bacagini atar mı bir de ben minyonum küçük gösteriyorum bunla evlensem yanında çocuğu gibi olurdum
Cevap sahibi1 yılYani evet benim sevgilim var atıyoruz da ne bileyim hakısın.
Soran1 yılSevgilim olsaydı bej de atardım ama görücü usulü olunca daha farklı oluyor ciddi konuşman gerekiyor
Cevap sahibi1 yılNe bileyim bana göre şeyler değil asla hatta iğrenirim bile
Soran1 yılBen iskembeyi bile sevmem öyle deyince daha beter oldum. Sanirsin kendine s×ks kolesi arıyor kendinden 10 yas küçük lazere gitmiş evde bakımlı gezecek vs. Bir de soruyor ki evde çok salıyor musun kendini ne giyorsun falan sjdhf ne gjyeceksem evde tabi kendime salacam en rahat olugum yer
Cevap sahibi1 yılevde çok salıyor musun ne ya laskdaskdl vallahi iyi geldi sabah sabah bu. Bunun gibi hanzolar zor evlenir
Soran1 yılBen dedim ki topuklu ve abiye ile gezmiyorum ya rahat giyiniyorumdedim bir de bi elbiseli fotom vard yırtmaçlı vs bunu evde basbasyken giy dedi shdgd birde deidm ki ben hemen evlenmek sitemim 7 8 ay nişanlı kalmak isterim dedim olur dedi ee bekti kendinden 10 yas küçük birisiyim hangi erkek istemez 40 ina gelip de kendinden 10 yas küçüğü ile evlenmeyi. Birde bu mudur bimde yardımcısı da 37 yaşında bekar kadinmis hiç gözün kalmadı mı diyorum yok diyor aslında yakın inda arayacagini başka yerde ariyor
Cevap sahibi1 yılYsv erkeklerin geneli öyle zaten sapık resmen illa küçük olsun derdinde. Ha bir de çocuk için de. Ne diyeyim değişik bir tip işte sorunlu
Soran1 yılMaalesef. Az kalsın ciddi şeyler olur mu diye dusunecektim yaşını sorun etmeyip. Neysek fikirleri belli etti kendini
Cevap sahibi1 yılİyi bari kurtarmışsın kendini böyle biriyle aynı evi geç aynı mahallede bile yaşayamam
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. Tanışalı 3 gün olmuş sana lazerli misin diye soruyor kıyafetlerine karışıyor ohoo balık baştan kokar. ayrılmakta iyi etmişsin
20 Yorumla
1 yılSanırsın ki tapu kadastro esprisi geldi kaldı aklıma. Toplumsal eşitliğin önemine bir kez daha değiniyor, ev araba talep eden birinin evi, arabası olması gerektiğine inanıyorum. Davul bile dengi dengine değil mi?
05 Yorumla
Soran1 yılAlakası yok asıl o konu değil yasi sıkıntı bir de fikirleri. Guncellemeyi oku.
- 1 yıl
Mesele yaş ise sormanız dahi yanlış zaten. Davul meselesine yine geliyor. Ayrıca yorumlarınızda haklısınız. Yok bakımlı severim yok bilmem ne. Bunlar sağlıklı iletişim diyalogları değil. Sen iş yerinde yap yine müdürlüğünü. Evine geldiğinde eş olacak mısın mesele orada. Şekil A. Kararınız doğrudur.
Soran1 yılBirde baya baskın karakter yok onu fircaliyoim yok bunu fircaliyorumfalan diyor bimde müdür. Çalışma saatlerini keyfime göre ayarlarım diyor ne bileyim evde de cekilmezdi bu
- 1 yıl
Askere gitmeden asker olurdunuz efenim. Belki rahat yaşardınız ekonomik manada ama refahınız olmazdı. Standart klasik sonradan görme davranışları bunlar. Karakterden tasarruf edilmez.
Soran1 yılEkonomik manada da pek iyi yasmazdik sanırım çünkü ev araba yok krediye de karşı bu yasa kadar olan birikiminide pandemi zamanı bi markete ortak olmuş o zaman batmış boşa gitmiş e bu yaştan sonrada birikim zor evlensek 2 sene üst üste çocuk ister yaşım gidiyor diye
Bencede doöru karar vermişsin, birincisi o seni kısıtlayamaz. Hemde bu yaşa kadar binşeu başaramamış, şimdide senidemi o zorluğa sokmalı? Ah erkekler🤦🏻♀️
11 Yorumla
Soran1 yılBir de hiç heves bile etmemiş araba almaya. Yani şimdi kızlar bile meraklı araba almaya ehliyet almaya o erkek olarak değil. Gözüm zaten evde değil ama araba ne bileyim buyuksehir lazım oluyor zaten asıl neden de yasiydi istediği kadar zengin olsun napayim 10 yas büyüğünü
İleriye yönelikte olsa seni kısıtlamaya çalışması ve saçma sapan soruları sebebiyle konuşmayı kesmekte haklısın ve iyi yapmissin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKafanda tereddutler varsa kes konusmayı. Evi olmamasıda çok normal artık evler ates pahası kirada yasıcaksinız sende calısıyorsan birlikte ödemek durumundasın. Yaşın daha genc iyice duşün bak mutsuz bir evlilik çile.
10 YorumlaÇok komik cidden kahkaha attım 😅😅 45 bin tl maalesef para değil üstelik evi yok arabası yok her yönden ofsayt
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılYaparsın edersin laflarına bak daha kaç gün olmuş. Napcakmis kendisine neymiş lazerli olup olmadığın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3. Sayfa haberine gelene kadar normaldi orada saçmalamışsın
14 Yorumla
Soran1 yılNiye bu beni açık giysem öldürür 3 4 sene sonra 40 i gececek daha baskıcı olacak ben birde yaşımdan da daha küçük duruyorum. Dışarı çıkmak isteyecem izin vermeyeck belki de
Cevap sahibi1 yılYahu ne alaka Allah Allah?
Ne kadar açık giyiyorsun ki mesela? Fiziğine uygun giyinmez misin?
Soran1 yılBu baskıcı birisi sadece kıyafete de değil birisi yan baksa kiskanirim seni diyordu aşırı kiskancim falan diyordu
Cevap sahibi1 yılSoruma cevap vermedin fiziğini ve ne kadar açık ve dar giydiğini merak ettim
Ayrıca eşinin giyim konusunda çok rahat bırakmasını mı istersin?
Simdiden gogus bedeni sormak nedir ya parayı nereye verdigi belli. Ev arabayı tutumlu olursan alırım demis , kendinde hata aramayacak biri. Belli ki tutumsuz kendisi Bekarken alamadıgını evliyken alamaz masraf artar bunu biliyo bu yuzden lafı acıldıgında tutumsuzsun o yuzden ev araba alamadık dicek. Kac uzaklas o adamdan🤮
20 YorumlaAy iyi yapmışsınn eşim tutumlu olursa alırim ne hem seni madden sıkıcak hem de manevi olarak kısıtlıycak uzak olsun ay ruhu da çekilmiştir onun o yaşta 3 günlük konuşmada da özel konulara girilmez yaşım geldi düzenli seks hayatım olsun diye birini arıyor ve istediği gibi yönetebileceği belli ki hayat arkadaşı değil
01 Yorumla
Soran1 yılMaalesef bir de kendinden 10 yas küçük olduğum için daha da hoşuna gitti ama napayim kazık kadar adami
1 yılO yüzden kimsenin hayallerini yıkmaya gerek yok bak beğenmedin yolun açık olsun kimse zorunda değildir beni hayatına almaya bende mecbur değilim herşeyde net olacaksın evvela kabullenirler sonra lafını ederler keşke diye diye
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 606 cevap paylaştı.
1 yılsizi konuşturan kişi sana büyük haksızlık yapmış adam çok terbiyesiz çünkü. nasıl konuşulması gerektiğini dahi bilmiyor, gelecek hakkında konuşurken şimdiden kısıtlamaya başlamış pçe bak
020 Yorumla- 1 yıl
Pç işte
- 1 yıl
hahahaha evet
- 1 yıl
Adam akıllı insanlar dururken böyle pçler le konusuluyo zaten
- 1 yıl
kim konuşur bununla ya kız konuşmayı sürdürmemiş farkındaysan
- 1 yıl
Heee şimdi anlaıdm😅
- 1 yıl
sen ne anladın
Soran1 yılMaalesef, o kişiye de görsem kizicam zaten kendisinin 4 tane kızı var acaba böyle 10 yas buyuk birisine verir miydi
- 1 yıl
cok haklısın, biz iyi biri sanıyorduk falan der muhtemelen
- 1 yıl
Birde sorsana mavikuşa da bulsunlar bir tane 😀
Soran1 yılSanırım ona da başka birisi demişbildigin kiz var mi diye o da beni söylemiş aslında kadın daha öncede 1 2 kisiyi demişti beni bi yakına alma derdin de ama hep bi sıkıntı cikiyor
- 1 yıl
kötü de olsa tecrübe oldu, umarım bunun gibi seni rahat bırakmamazlık yapmaz
Soran1 yılAynen öyle.. yok daha yazmadı ama iyi oldu dünden meraklı falan sanıyordu beni de kendisine ama zor sabrettim
- 1 yıl
Rahatsız ettiysem kaldır yorumumu etmeyiz
- 1 yıl
umarım düzgün gönlüne göre biri denk gelir 🫶🏻
- 1 yıl
terbiyesiz seni selam hariç her şeyi yaptın ya sabır gerçekten sabır
Soran1 yılİnşallah canım benim çok teşekkür ederim 🥺🫶
- 1 yıl
Kaldırın aw yorumumu ozaman
- 1 yıl
aminn rica ederim 🌸🩷
Soran1 yılSenin de gönlüne göre versin Rabbım 😍 bunu dilemeyi unutmuşum..
- 1 yıl
ayy teşekkürler bir tanesin 😻
1 yılBenimde başıma geldi bi arkadaş tavsiyesi uzerine resmimi attım kıza tamam dedi konuşalım diye 4 gun mesajlaştık konuştuk telde sonra buluşmaya geldi çiçek gül aldım bekledim geldi sıcak çikolata içti Bende kahve konuşuyorduk guzel yok evin var mı yok araban var mı her neyse guzel konuştuk sonra buraktım eve saat 16
03 Yorumla- 1 yıl
16:00 sonra mesaj geldi seninle duşunmuyorum diye peki neden dedim sen çaycısın diye ev almasın diye olmaz dedi
Soran1 yılÇaycı olursun ama iyi olursun falan maaşın iyidir falan. Bu BİM de müdür normal memur maaşı alıyor 38 yaşına gelmiş ailesi ile yaşıyor 17 senede çalışıyor şimdiye istese evi bile alırdı. Zaten asıl sebep bu değil maalesef herkesin ev alabilme imkanı yok ama bu arabaya bile karşı yani ucuz arabalarda var sonuçta 2 senede alabilir birikim yapsa
- 1 yıl
Orası oyle ama işte
1 yılEv ve araba edinmek için bir erkeğe muhtaç olmak yerine önce kendi finansal durumunuzu sorgulayın bence.
10 YorumlaYani görücü usulü tanıştım diye illa evlenmek durumunda değilsin Eğer senin kalbini ısınmadıysa içinde biri şüphe koşulu varsa evlenmesen senin için daha hayırlı olur
10 YorumlaBence bitirmekle çok iyi yapmışsınız. Sanki sipariş veriyorÇok toksik hareketler..
10 Yorumla
1 yılKaç mümkünse hayatindan çikart engelle başka bir şey diyemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİyi yapmışsın
Nerde ne zaman neyi konuşacağını bilmiyor daha öküz
Çok doğru bi karar vermişsin
Insanda bi utanma olur hemen tüy, göğüs ne alaka.
Kudurmuş herhalde.10 Yorumla
1 yılKosarak yzaklasman gereken yerde evlensemmi diye düsünüyosun
10 Yorumla
1 yılO kişiden derhal uzaklaş. Haberlerde bir kadın cinayeti daha görmek istemiyoruz.
10 YorumlaDefolsun gitsin. Pazardan elma mı seçiyor?
Ayrıca 10 yaş büyük biriyle zaten olmaz.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı. Çok iyi etmişsin bende kestim boş ver dürzü herif uzak olsun
10 Yorumla
1 yıl38 yasina kadar niye hala evde kaldigi belli oldu ucuz kurtulmuşun Allah korumus
10 Yorumla
1 yılİsteklerinin yanında kendisinin hiç artısı olmaması özellikle lazeri sormasına bağırdım. Zatennn kredi çeksede ödeyemez he vir de eşi tutumlu olacakmıs trıpleri kes zırtonun
00 Yorumla
1 yıl
3 kelime biliyor dediklerini anlayabiliyor ateş yakabiliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görücü usülünün amacı tanıyanların yakıştırmasıdır ama belli ki siz uymuyorsunuz kesinlikle dönüş yapma hiç gerek yok.
02 Yorumla
Soran1 yılYok ya ne yakismasi tanımıyorlar bile komşuya sormuşlar bildiğin iyi bir kız var mı diye beni demiş ailesi falan gelmedi ben direkt wp dan konustum
1 yılİnsanın elbette ilkeleri olabilir kredi çekmek istemeyebilir vs vs. Ama yani ben şahsen kendi açımdan ilk günlerde özel sorulara girmemeye çalışırım.
00 Yorumla
1 yılEn iyi kararı vermişsin. Açıkçası bana çok garip geldi hem müdür ben 45k maaşı var evi yok arabası yok? Ve aranızda da baya yaş farkı var, hadi yaşı geçtim de bu 3 günlük konuşmada çok ileri gitmiş biz kız kıza bile bu kadar özele girmiyoruz, pardon da onun ne haddine? Onunla asla konuşma
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat