Bakıyorum sahurda 3 çeşit peynir 2 çeşit kaşar, sucuklu yumurta, pastırma, omlet ne ararsan yiyor.
İftarda ise 3-4 çeşit yemekler, yanında kolalar, şerbetler ne arasan var. Bu şekilde insanlar fakirin halinden nasil anlayabilir?

Bakıyorum sahurda 3 çeşit peynir 2 çeşit kaşar, sucuklu yumurta, pastırma, omlet ne ararsan yiyor.
İftarda ise 3-4 çeşit yemekler, yanında kolalar, şerbetler ne arasan var. Bu şekilde insanlar fakirin halinden nasil anlayabilir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
insanın kendisinde bitiyor her şey anlamak istedikten sonra oruç tutmadan da anlayabilir açın halinden
orucun bir sürü maddi manevi ve saglık acısından faydası var o yüzden oruc tutmak sadece sıhat icin degil maneviyatın icinde iyidir tabi bu dedigin fakirin halınden anlamak bir tanesi
Niye fakirin halinden anlıyoruz? Neden zenginin halinden anlamak içinde bir etkinlik düzenlenmiyor
Fakirin halinden anlamak parayla zenginin halinden anlamak tuzlu 🧂
Zenginin halinden anlaman için Marmaris’te bir yat partisi yapman lazım günlüğü 200.000₺ 😂 zenginin halinden anlamak istersen pamuk eller cebe 💰
Fakirin halinden anlamak bedava yazacaktım 😁
Okadar haklısınki, fakir halinden anlama tarafı bitti. Sadece beden ve ruhen oruç tutuluyorsa ne ala
Orucunu açıp israf edenler pek anlamıyor fakirin halinden
Asıl oruçta zengin hissediyorum normalde yemediğimiz kadar yiyoruz
Olm zaten orucu çoğunlukla açlar tutuyor 😂
Fakirin halinden sadece fakir anlar
tokun halinden anlamamızı bile sağlar
son derece haklısın
Hayır