17 yaşımda baba kaybı?

Bundan 6 sene önce 2019a girmeden 1 gün önce okuldan mutlu çıkarken haber geldi babam kalp krizi geçirmiş koştuk ettik başladık serüvene küçük yaşımda babamın gözümün önünde gençliğindeki güçlü adamdan 2 merdiven çıkıp akşamına tansiyon ve nabız değerleri oynamış titriyorken görmek çok zoruma gidiyordu çokşey yaşadım hepsini anlatsam burada yer kalmaz. 2025 Ocak sonunda eve geldiğinde göğüsünde yanma olduğu şikayeti ile gitti acile öğrendik pıhtı atmış zaten kendisi de dediğim gibi kalp hastası ve pili de vardı. Ama bunlar engel olamadı iyidi1 hafta boyunca, pıhtı sorunu çözülmüş taburcu oldu. Otoparka inerken bayılmış, asansöre bindirip geri servise çıkaracaklar asansörde yine bayılmış servise zor zahmet çıkmışlar. Tam odaya geçecekler yine bayılmış böyle 1 hafta boyunca yine yatarak geçirdi son zamanlarını yoğun bakımda gördü serviste gördü bende yanına gidip gördüm onu hatta serviste iken bana bir sözü vardı o an gırgır şamata yaptık. Ama şu an o kadar içimi yakıyorki anlatamam "Memo niye gelmiyorsun özlemedinmi beni"bu söz aslında o an için komikti çünkü her boşlukta gidip hergun görüyordum ama o söz anlık bir şey değilde çok şey anlatan bir sözmüş , meğer vefat ettiği haftanın başı pazartesi arkadaşları gelmiş taburcu olacaz ya bitti tüm dertlerimiz gidecez ya arkadaşları ile mangal konuşmuş ne güzel. Salı günü oldu basım ağrıyor basım ağrıyor kendinde değil zaten öncesinden annem kalıyordu yanında ama pazar günü abim gitti yerine malum okul vardı benimde öyle değiştiler osalı akşamı gece babam damar yollarını çekmiş heryer kan olmuş abimde uyuyormuş o sıra bir hışın uyanmış bakim falan derken lavaboya girmiş. Orada oturmuş baya ses vermemiş adam kendine değil yok yani ne dediğini bilmiyor sonra annem gitti bende ogün staj görüyordum haber bekliyorum hatta sabah dedim geleyim bende onlarda gerek yok derken bir beyinden çekim yapıyorlar kanama varmış apar topar ameliyat hazırlıkları o eksik bu eksik derken akşam oldu bende gittim bekliyoruz ailecek ameliyatı uzakta oturup geçmiş olsuna gelmek için yolda olan amcam başka başka akrabalar herkes bekliyor iyi haber alicaz ameliyat saati geldi saat 8 civarıydı akşam o ameliyata giderkenki halini gördüm o gün içime sanki lav dökmüşler gibiydi. Geçti beni orada zaten bir ağlama tuttu ağlamaya ben bebek gibi ağladım dalgınlık hatsafhada diğer amcam hastanede çalıştığı için ameliyattan anlık bilgi alıyoruz iyi dediler 12 civarı bitti ameliyat doktorla görüştük hastanın ameliyatı iyi dediler. Sonra sorduk hastanın tam olarak iyileşmesi nedir doktor bu hastanın tam olarak iyileşmesi için sağlıklı demek için 14 gün lazım oan bir korku ile koyuldu entübeye döndük evlere. Gece amcamlara haber gelmiş hastanın durumu ağır gelin amcalarım çarşambayı perşembeye bağlayan gece saat 2.30 gittiler orada çalışıyor diye kartla taktak okutup dalmışlar bir görmüş babama kalp masajı yapılıyor orada anlamış artık bir abisinin eksildiğini. Yolda olan amcamada haber verilip eve dönüldü bizde işte yalandan uyuyoruz gece saat 4 dediler işte hastaneye gidiyoruz diye biz sanıyoruz 6 oldu işbaşı diye görürüz ben saate bakınca artık anladım. Ama tepkisiz kaldım yolboyu vardık otoparka amcam haberi verdi ogün artık bir insanın en çaresiz anı nedir derseniz oandaki beni derdim ağlıyorum elim ayağım titriyor babamın sözleri aklıma geliyor herkes kötüleşti annem fenalaşma durumuna geldi abimde vssonra morga geçtik. Koskoca heybetli babam kaskatı soğumaya başlamış, gasilhanede gördüm bedenine toprakta attım. İçim kor alevler içinde yanıyor ama nasıl anlatırım bilmiyorum bu yüzden yazmak istedim. Bu yangın nasıl hafifler

17 yaşımda baba kaybı?