Yaşlı sübyancı tarafından sürekli takip/numaramı istemesi durumu yaşıyorum şikayet etsem sonuç alirmiyim?

Bir kaç videosu var sen hep böyle beni takip mi ediceksin rahatsız mı ediceksin sürekli tekrarladığıni söyledim bağırdım küfürler edince korktu inkar etti ya beni yeme Allah aşkına dedim dedim oda ben zaten seni yerimde dedi üstüne geldim yine bağırdım küfürler ettim sübyancı felan sen beni ne saniysoun sapikmisin dedim sen benim için nesin oğlum felan dedi gençler grup gelince topuk aldı bu seferefszi yine karşıma cikcak ya gençler olmasa üstüme gelirdi eminim çünkü arada sokaktaydik sese geldi gençler bağırdılar kaçtı adamda

Güncellemeler
1 yıl
Sonuç alirmiyim evimi biliyor mu bilmiyorum tesadüf karşılıyoruz bilmiyorum ya sürekli markete gittim sokakta takip ediyor beni numaramı istiyordu önceleri şimdide ben marketten çıkana kadar bekledi kapıda yolumu degistim evimi bilmesin diye nereye gidersem oraya geldi. pislik
Güncellemeler
1 yıl
Peki şikayet ettiğimde onun evine gelen mahkeme kağıdında veya avukat tutsa benim ikamet gozukmeyecekmi?
Yaşlı sübyancı tarafından sürekli takip/numaramı istemesi durumu yaşıyorum şikayet etsem sonuç alirmiyim?