Kapalı kızların arzularına günahlarına bazı kesim tarafından yapılan linçler ve bu konunun iç yüzü hakkında?

Ben kapalıyım baya bir yıldır 23 yaşındayım sevgilim oldu günahlarım da oldu sevaplarim da oldu bu kimi niye ilgilendirir insanlar bir araya gelmişler tek dertleri yadırgamak, gruplara ayırmak kimsenin günahı sevabı kimseyi ilgilendirmemesi gerekirken insanlar şunun derdinde kapalı öpüşüyo sevişiyor ( kendi insiyatifinde kendi seçtiği adamla rızasıyla günahı var evet biz de Allahın elçisi değiliz) ama kapalı biz bilmiyoruz düzgün insan sanıyoruz bu şu demeğe çıkıyor açıklar her haltı yiyebilir ya da açıklar kötüdür herkesle yatıp kalkar ahlak denen şey kıyafetle mi ölçülüyor şu devirde bu çağda bu çok yanlış. Karşındaki günahkar olsun kapalı olsun sanane günahkar insanlardan uzak duruyosun diye bir şey uyguluyosun diyelim sen nerden bilebilirsin camiye giden amcanın eve dönüşte komşusunun evinde laylaylom yapmadığını her neyse anlatmak istediğim şey insanların derdi şu ne ayak anlayamıyoruz.. anlama anlamak zorunda değilsin insanları buna göre ayırt etmek yadırgamak eleştirmek zorunda da değilsin her şey kuluyla Allah arasında kapalıyım ibadet etmekten Allaha yönelik emrini yerine getirmekten ötürü mü kapandım hayır bunu Allah zaten biliyor ben çevremdeki dayatmalardan eleştirilerden ezilmelerden bunalıp başımı örttüm çünkü dışarı dahi çıkamayacak derecede bir ailem vardı açık olunca sanki her şeyi yapabilme potansiyelin varmis da kapalıyken yokmus gibi ey Allahım yani şimdi büyüdüm alıştım açılmıyorum saç benim saçım beden benim bedenim dışarıda kapatırken sevgilime açarım kimseyi bu konuda hiç bir şey alakadar etmez Arzum gelir öpüşürüm her şeyden önce bir insanım herkeste olan her duygu bizde de var şu devirde açık giyinen insanları da her türlü zorbalarken tacize yönelik eylemelr söylemler yaparken insanların kapalı giyim tarzıyla kendini tanımadığı dış pisliklerden koruma isteğine yönelik böyle giyinmesini de kimse yadırgayamaz açığa açık diye eleştiri kapalıya düzgün kapanmıyor bir de kapalı zart zurt diye eleştiri herkes herkesin bekçisi olmuş bir de kapalı diye en düzgün insan olmak zorunda sanki kadınlar bırakın bu ayakları sadece içimi dökmek ve biraz bakış açınızı buradan açmak istedim aslında herkesin tüm öfkesi kapalı kesimden dışarıyı hunharca eleştirip biz ahlaklıyız onlar ahlaksız görüşünde olan insanlardan kaynaklı ben kimseyi eleştirmem kimseye üstünlük de taslayıp şu şöyle giyiniyo ne günah da demem açık görüşlüyümdür her konuda açığımdır işin içinde kötülük yoksa çevreye çevresel ahlaka özellikle çocukların ahlakına zarar vercek derecede alanen ulu orta şeyler güzellenerek yapılmıyorsa müslüman olmasaydım bu bana yine yanlış gelir miydi diye düşünerek eleştiri yaparım onun dışında kimsenin hiç bir şeyi beni alakadar etmez

Kapalı kızların arzularına günahlarına bazı kesim tarafından yapılan linçler ve bu konunun iç yüzü hakkında?