Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu avam tabakanın anlayacağı dilden güncelliyorum.
Erkeklerde harama bakmak haftada belkide 2 veya 3 defa gusül gerektirir. Illa bu masturbasyonla değil rüya yoluylada olabilir. Buda unutkanlığa sebep verebilir.
Peki kadınlarda durum nedir? Harama bakmak sizi kaç defa gusle zorlar ve unutkanlığa yol açtığını düşünüyor musunuz? Deneyimleriniz var mı bu konuda
Erkeklerde harama bakmak haftada belkide 2 veya 3 defa gusül gerektirir. Illa bu masturbasyonla değil rüya yoluylada olabilir. Buda unutkanlığa sebep verebilir.
Peki kadınlarda durum nedir? Harama bakmak sizi kaç defa gusle zorlar ve unutkanlığa yol açtığını düşünüyor musunuz? Deneyimleriniz var mı bu konuda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
elhamulillahh muslumanimm kardestee bu nasil yazma seklii yarisini anladim yarisini anlamadimm.. tamamm siz erkekler gece gece ruya gorup akitiyonuz guzul gerekiyoda kizlarda oyle duru yok.. sen heralde mastürbasyon felan mi bahsediyon?
Bayanlarda rüyadan dolayı ıslaklık olursa gusül gerektirir. Mastürbasyona zaten gusül lazım :)
bizde ruya yokki hahahha :)
Küçük bir ekte bulunayım. Masturbasyondan kastım parmak ile veya herhangi bir nesne ile orgasm olursa gusül gerektirir. Öbür türlü gerekmez
Maaşallah zihinler temiz :)
tamamda senin bi dedigin dedik turmuyokii.. anlamadim senii yaaa.. neyi ogrenmek istiyon dogru uzgun sor soyle
Biraz daha açık yazayım. Şimdi bir erkek herhangi bir yerde açık saçık bir kadın cinsel dürtüleri ister istemez uyanir. Bu uyanışla birlikte ya mastürbasyon yapar ya da rüyada ihtilâm olur eğer evli değilse en azından. Böyle devamlı harama bakarsa yani namahreme yani açık sacikliga. Bu kadının bacağı olur göğüsleri olur vs farketmez. Başörtülü bile olsa bir erkeğin hayal dünyasına girdiyse bir kadın ihtilâm olma veya mastürbasyon yapma ihtimali yüksektir. Bundan dolayı imami şafiye göre bu harama nazar unutkanlığa sebep verebilir diyor.
Benim sorum kadınlarda haftada veya ayda kaç defa bundan dolayı yani sizin içinde namahrem var sizde bir erkeğin bakışından veya atiyorum kalçasından, vs kaslarından cinsi arzu gelişebilir erkekler kadar olamasada tahminimce rüya vasıtasıyla ıslaklık hissedebilirsiniz veya mastürbasyon ihtiyacı o akşamı hissedebilirsiniz. Buda sizde unutkanlığa sebep veriyor mu? Kısacası haftalık veya aylık kac defa rüyada ıslaklık hissediyorsunuz ve bundan dolayı bir unutkanlık meydana geliyor mu?
tesekkurler aciklaman icin.. evet ne yazikki erkeklerde o zor durumlar var maalesef.. ama bizde o durumlar yok.. coguu kadinda yoktur yani bi erkek gorupte islaklik hissetmesi yokk.. bizde daha cok s*KS felan aklimiza gelirse ya da nebilimm ozaman bi canin ceker gibi olur ama bana gore gerekmez mastürbasyon.. evlenince kocamla yaparimm :)
guzul bizde aslinda adet ten sonra ve agda vs felan yaparsak lazim olur bekarken :)
Ben teşekkür ederim hanımefendi :)
Vaziyet bu. Erkekler için zor. Olabildiğince kadınlardan uzak kalmak gerek yani harama nazar etmemek hem internetteki fotograflardan videolardan hem çarşı pazardan olabildiğince zaruret dışında çıkmamak gerektir kanaatindeyim. Işte o yüzden kadınlar bedenini örtmesi erkeklerde göz kapaklarını çevirmesi gerek. Ayetle sabit.
Allah razı olsun. Zaman ahirzaman. Allah yardımıcız olsun. Ayağımız erkek olsun kadın olsun heran kayabilir harama. Allah muhafaza
Vesselam
aynennn oylee kardesimm yapacak birseyimizz yok ne yazikki.. her koyun kendi bacagindan asilacakk.. dikkat etmemizz gerekirr :)
Aminnn insallahh... Kendinizee iyii bakinn
Bizdede rüyalanma var?
@ksoruyoraslzade hahaha ben niye hic yasamadim? Oyle olsaydi bizdede yazardi mecburuz gusul almaya.. sartlarda nasil yaziyor erkekler ruyalanirsa gusul alacaklar diye kizlar yazmiyo
Sen olmuyorsun diye kadin bedeninde ki bu gercegi yok mu sayalim
sorularla islamiyet
guslu-gerektiren-hallerle-ilgili-bilinmesi-gerekenler
Sitesinde bilgi alabilirsin
Gusulu gerektirenlerde kadinlar icin yazmiyor erkekler icin deniliyor ruyalanma.. Oyle birsey olmus olsa ozaman kadinlar icinde yazilirdi ve anlatilirdi. Demekki sen kendi kendine tatmin oluyorsunn nediyelimm..
@ksoruyoraslzade..
Erkek olsun kadın olsun ihtilam olur. Meni dışarıya çıkarsa gusül icab eder. Erkek için bu hal tabii olduğu gibi kadın için de tabiidir. Ancak bu hal kadınlarda az görülür. İmam Muhammed`e göre kadın ihtilam olur. Fakat meninin dışarıya çıktığını görmezse ihtiyaten yıkanması daha iyidir. Çünkü kadından çıkan meninin geri dönmesi muhtemeldir.
Sorularla islamiyet
Sana kadın bedeni hakkında bir şey öğrettiğim için memnunum. 😀
ben sendenn birsey ogrnemidimm kardes :)
Haha bide inkar ediyor. Yazılar ortada. 😄
he tamamm canimm heeee, bos bos konusma
Cahil ya
@ksoruyoraslzade ona mi dedinn?
Sen ne anlatıyon
Bakmakla gusül gerekmesi ne alaka
Bence kesin çizgiler çizilmemeli, mecbursun hemen, diğer türlü ise fırsat buldukça gusül abdesti alınmalı.
Ben çok net yazdım. O kadar.
Daha anlaşılıbır yazsaydın keşke nisyan nedir nazar falan
Arapça bilmiyoruz diye avam mı olduk? Ayrıca sanane sen kadın mısın
Sen yalnız değilsin bende avam danim
Ne diye laf ediyorsun yahu
Hiç laf olsun torbam dolsun misali.
Tüm dünyada avam zaten yüzde 90 teşkil ediyor.
Hem Avam kötü bir şey değil.
Nisyan unutmak demek. Insan kelimesi ile aynı kökten :)
Neyce konuşuyorsn ben hicbir sey anlamadim
vermez abisi