İş yerindeki biri evinde iftar daveti duzenledi (erkek) beni çağırmadı.2 aydir beraber çalışıyoruz. neden çağırmadı olabilir.
Ben dışımda herkes davetliydi
İş yerindeki biri evinde iftar daveti duzenledi (erkek) beni çağırmadı.2 aydir beraber çalışıyoruz. neden çağırmadı olabilir.
Ben dışımda herkes davetliydi
Cevap
8Cevap
Bu harekete anlam vermek güç. Böyle yapmamalıydı. Sonuşta aynı yerdesiniz ve sürekli iletişim halinde olan insanlarsınız. Muhtemelen seninle iletişimi uzak tutmak istemiş olabilir
Ne zararım olabilir ki
Aslında bana muhtaç çünkü yönetici konumda olan benim
Senin zararın olacağından değil. Onun düşünxesizliğinde veya seni umursamaması gibi aptalca hareket. Böyle davranan insanlar olunca kişiğini ortaya koyuyorlar bunu yaparken karşısındaki insanların gururu ile oynuyorlar
Neyse ya onun 2 tabak yemeğine mi kaldım
Gelmiş 55 yaşına daha usul öğrenememiş
Beni davet etse ne olacaktı. yarim ağızla bile çağırabilirdi. herkes yanımda akşam yeğenini de getir şunu getir şu tatliyi yapsın yenge die konuştu.
Bence erkeklerin kalbi yok bu kiz bunları duyar da üzülür demiyorlar. yeni gelmiş olabilirim hırsız değilim peynir degilim
Namuslu edepli kızım. sesim çıkmaz hiç
Ama insanların sahte samimiyetsizlikleri var
Usul öğrenmenin yaşı yoktur fakat dediğin gibi bu yaşa gelene kadar bir şey öğrenemediyse bu saatten sonra bir şey öğrenemez. Saygınlık görgü kuralı ve özellikle ramazan ayında iftar için böyle davranış hoş değil. Tüm erkekler böyle değiller ama benimde tanıdığım böyle erkekler var maalesef. Karşı tarafın üzüleceğini düşünse zaten yaptığı davranışı yapmazdı söylenecek tek söz bencil düşüncesiz biri.
Düşünmüştür ama umursamamistir
Bende de sey var işte yapılanı unuturum
1 ay sonra sinirim geçer. giser üste karşı onu savunurum yüceltirim. cunku adam işinde iyi tecrübeli
Başkası olsa bu bana böyle yapti elime koz geçti derdi
Nasıl hareket edeceğini senin bileceğin bir şey. Tabii konuyu uzatmamak gerekli ama basitte bir şey değil. Bir çok insanın içinde yapılan davranış hoş değil ve diğer insanlar muhtemelen farklı düşüneceklerdir. Karektersizlik başka bir şey işindeki iyi olma durumu başka bir şey. Bence sen işi ile ilgili kısmı seni ilgilendirsin diğer kısımlar daki davranışları hoş değil. Yinede hetşey senin özgür iradenle ilgili.
Yeni olduğundan olabilir. Ya da oruç tuttuğunu düşünmediğinden bile olabilir. Sebepler çoğaltılabilir, takmamalısın.
Oruç tuttuğumu biliyor
Başka ne sebep olabilir ki
Herkes ailesi ile gidicek ben bekarım die mi acaba
Haa, o büyük bir etken. Ondan olması muhtemel. Kötüye yorma yani.
Bilemedim ama insanlar iyi niyetli değil
Nezaketen de olsa davet etmesi gerekirdi
Zaten gitmezdim.
Bi de hanim hazırlık yapicak diyor benden izin alıyor
Ama bende biraz asosyalim insan içine karışmam
Bismillah de iki ay tanıyor bu kadar samimi olmadıginiz ne bu acele
Tamam da
Mesela insan üzülürum die düşünür nezaketen çağırır.
Ben olsam herkes tanıdık zaten bu da yeni gelmiş derim davet ederim
Üzülmedim bebeğim
Sadece zoruma gitti
Bide benim yanım da şifreli şifreli konuşuyorlar
Çağırsa bi bahane bulur gitmezdim. neyse beni tanıdıkça pişman olur yaptiklarina.
Aranızda herhangi bir olumsuz durum oldu mu?
Oldu gelip odaya tehdit etti beni
ayyy bunlar kesin iftar sonrası grup yapcaklar.. sen bilme diye çağırmadılar
😃😃
Evli olduğu için eşi kıskanır diye çağırmamış olabilir
50 yaşındaki adam mi
Sen kaç yaşındasın
30
Yani yine kıskanır kadın sonuçta çok açık giyinir misin peki
Yok kapalıyım ben
Oyle bir mevzudan çağırmazdım etmez bence
Çünkü çağırdığı insanlar arasında evlenmiş boşanmış kadin var
Ben yaşça hem küçüğüm hem de öyle işlerde bezim yok
Lan kapat yazma
Hala ne diyor
Senin o kötü niyetini mikeyim
Aranızda bir şey var mıydı
Nasil bir şey
Olumsuz veya geçmişte iyi iken sonradan bozulma
Ben yeni geldim buraya onlar önceden tanışıyormuş ama
Bi tartışma yaşadım bu kişi ile başlarda da bu davet etmemesine engel değil
Nezaketen sorabilirdi. çünkü aramızda küskünlük kırgınlık yok. o bana ayıp etti üstelik. davet etse de gitmezdim
Ayıp etmiş bence de
boş ver etmesin
Yenisin diyedir
Muhtemelen ama üzülür die düşünmez mi
Etmek zorunda değil
Tabiki değil
Sebebi merak ettim
Asosyal kendi halimde biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle Ramazan ayının hayırlı ve bereketli geçmesini dilerim ❤️🌙. Ama böyle bir şey yaşadığını duyduğuma üzüldüm. Öncelikle senin canını sıkmanın doğru olmadığını söylemek isterim. Belki de bu kişi daha önce tanıştığı ve samimi olduğu insanları çağırmayı tercih etmiştir. Ya da tamamen bir dikkatsizlik sonucu seni davet etmeyi unutmuş olabilir. İnsanların davranışlarının her zaman kişisel olduğunu düşünmemek gerekiyor.
Birkaç ay içinde daha yeni tanıştığınız için belki samimiyetiniz iyice oturmamış da olabilir. Bunlar tamamen ihtimaller tabi. Onun yerine başka bir ortama enerji harcayıp daha keyifli zamanlar geçirebilirsin! Kendini üzmemek ve insanları takıldığın konularda net bir şekilde ifade etmek en güzel çözüm. Sevgiyle kal canım 💕✨.