Durduk yere aklıma düşüp aralıksız bir buçuk yıldır aklımdan düşmeyen, eskiden beni gerçekten çok seven biri vardı ve bazı sebeplerden dolayı o zaman olmamıstı. Onunla konuşmayı o zamanları çok özlüyorum. o 9 ben 11 yaşındaydım çevremden dolayı onu kaybetmekten korktuğum için her gün görememe ihtimalinden ve arkadaşım onu sevdiği için o zamanlar sevgimi gizlemiştim.17 li yaşlarımda bu konuyu kendisine açtığımda çocukluk işte demişti. O zamanlarda hissettiklerim ve hissettiklerinden çok eminken ona açıldıgım da onun böyle söylemesi duygularımı küçümsenmiş gibi hisettirdi. Oysa bana kolye aldığında ben kimse onu sevdiğimi anlamasın diye uzağa fırlatmıştım. Düşünüyorum da gerçekten sevmiş miydi?
Beni hayatım boyunca öyle seven hiç kimse olmadı diye düşünmüştüm hep ve hatta annesi bile. İkisinide çok özlüyorum. Annesi yıllar önce kanserden vefat etti Hiç aklımdan çıkmıyorlar. Annesinin mezarlığına gidip dua etmeyi düşünüyorum ama oğluyla karşılaşmaktan korkuyorum, evlenmiş…Eşiyle olan fotoğraflarına bakınca canım çok yanıyor. Keşke verdiği kolyeyi atmasaydım saklasaydım. Onunla devam etseydim beni bırakır mıydı? Yaşım 30 ben bugün annesinin mezarlığına uğramak isterken o beni hayatına dahil etmedi hayat çok acımasız değil mi?
Sonradan anladım ki her şey benimle ilgili değilmiş. Geçmişte deneyim yaşamış oldukları olumsuz bir olaydan ötürü memleketimize olan yargıları yüzünden babaannesi anneannemleri sevmemiş, babası gençken anneme bakmış…bana çocukluğumdan beri bunları çevrem anlattıkları için anlamamıştım büyüyünce anladım ona da anlatmışlardır o yüzden mi sizce istemedi beni?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çocukluk aşkı güzeldir ama onun ki bitmiş demek ki sana öyle söylemiş. Bu durumda yapılabilecek pek bşy yok.
Kader kısmet deyip yoluna devam edeceksin.
30 yaşına kadar hiç mi seveceğin biri çıkmadı karşına. Birini bu kadar kafaya takmaya değmez hayatını yaşa
Onu 10 yaşında sevmediğim için hep gep kötü insanlar çıktı karşıma
daha doğrusu sevgimi belli etmediğim için
aldogo kolyeyi fırlattığım için
Siz kadınların ameliyatla bir an önce alınması gereken en kötü hastalığıdır bu kuruntu ve vesvese.
10 yaşında çocuksun beraber parka gidip koşup oynamak varken ne giriyorsun kendi kendine hallere.
Yok görürlermiş kızarlarmış. Saçma sapan işler.
Olan olmuş hala bu olayı düşünmenin anlamı yok. Kendi kendine takıntı yapıyorsun. Sanırım anksiyete ve okb'de mevcut sende.
Namaz kıl Kur'an oku bunlarda şifa vardır.
Spor yap endorfin serotonin ve dopamin hormonların artacak ve bunlar mutluluk hormonlarını devreye sokacak.
Başka ne gibi bir yardım da bulunabilirim senin için.
Küçümsüyorsun…
Küçümsesem sana bu kadar dil döker miydim. Gerçekleri görüp bu üzüntüden çıkmana yardım etmeye çalışıyorum
Nasil bi azim bu yillar gecmis hala unutamamissin.
Kolyeyi iyi ki atmissin yoksa baka bak kotu olurdun
Aileler sevmiyorsu sorun buyuk
Sevilmemek için başka neden bulamıyorum :((( neden kimse sevmiyor beni çocukken de halamlar sevmedi
Bu arada kac yasindasin
Bunun icin once gecmisini birakmalisin kafani cebir arkana bakmak yerine önüne bak artik
30
Kimseyi dusunmedin mi hic hep orada kalmissin
Herşeyiin buldum her bilgisine eriştim yasaklı sitelerden ama ona yazamıyorum evli olduğu için çok özlüyorum onu hayatıma başkaları girdi ondan sonra biri girdi işte ben depresyona girdim daha onun olduğu mahalleye gitmedim 17 yaşlarında uğradım çocukluk işte dedi unuttu beni
Yani herkes hayatina bakmis yasiyor o seni almamis hayatina sen de psikopata baglamissin 😊 sence buna deger mi colugu cocugu olan biri icin
Psikopat mi?
Adamin herseyini bulmussun bu psikopatca bi harekettir
Ulaşmadım yazıp rahatsız etmedim ne alaka?
İstesem yapardım yapmak istemedim o dediğin kişiler yapar ama
Darkweb e mi girdin yaa nasil buldun helal olsun 😊