Neden istemedi beni?(aglama krizi geçiriyorum lütfen oku)?

Durduk yere aklıma düşüp aralıksız bir buçuk yıldır aklımdan düşmeyen, eskiden beni gerçekten çok seven biri vardı ve bazı sebeplerden dolayı o zaman olmamıstı. Onunla konuşmayı o zamanları çok özlüyorum. o 9 ben 11 yaşındaydım çevremden dolayı onu kaybetmekten korktuğum için her gün görememe ihtimalinden ve arkadaşım onu sevdiği için o zamanlar sevgimi gizlemiştim.17 li yaşlarımda bu konuyu kendisine açtığımda çocukluk işte demişti. O zamanlarda hissettiklerim ve hissettiklerinden çok eminken ona açıldıgım da onun böyle söylemesi duygularımı küçümsenmiş gibi hisettirdi. Oysa bana kolye aldığında ben kimse onu sevdiğimi anlamasın diye uzağa fırlatmıştım. Düşünüyorum da gerçekten sevmiş miydi?

Beni hayatım boyunca öyle seven hiç kimse olmadı diye düşünmüştüm hep ve hatta annesi bile. İkisinide çok özlüyorum. Annesi yıllar önce kanserden vefat etti Hiç aklımdan çıkmıyorlar. Annesinin mezarlığına gidip dua etmeyi düşünüyorum ama oğluyla karşılaşmaktan korkuyorum, evlenmiş…Eşiyle olan fotoğraflarına bakınca canım çok yanıyor. Keşke verdiği kolyeyi atmasaydım saklasaydım. Onunla devam etseydim beni bırakır mıydı? Yaşım 30 ben bugün annesinin mezarlığına uğramak isterken o beni hayatına dahil etmedi hayat çok acımasız değil mi?

Sonradan anladım ki her şey benimle ilgili değilmiş. Geçmişte deneyim yaşamış oldukları olumsuz bir olaydan ötürü memleketimize olan yargıları yüzünden babaannesi anneannemleri sevmemiş, babası gençken anneme bakmış…bana çocukluğumdan beri bunları çevrem anlattıkları için anlamamıştım büyüyünce anladım ona da anlatmışlardır o yüzden mi sizce istemedi beni?

Neden istemedi beni?(aglama krizi geçiriyorum lütfen oku)?