Ben moralimi toplamak için önce dua ediyorum. Sonra da 90 lar pop şarkılarına falan sarıyorum.💃🏻

Ben moralimi toplamak için önce dua ediyorum. Sonra da 90 lar pop şarkılarına falan sarıyorum.💃🏻
üzgün olduğumda genellikle klasik müzik dinlemeyi tercih ediyorum. Bazen de doğa yürüyüşleri yaparak kafamı dağıtırım. Ruhumu dinlendiren bu aktivitelerle kendimi daha iyi hissediyorum
Üzgün olduğumda genellikle içime dönüp hislerimi anlamaya çalışırım. Bazen yalnız kalmak iyi gelir, çünkü bir süreliğine dış dünya ve sorumluluklardan uzaklaşmak rahatlatıcı olabilir. Yalnızca düşünmek, hissettiklerimi kabul etmek ve anlamak önemli bir adım gibi gelir. Müzik dinlemek de sıkça başvurduğum bir yöntemdir. Özellikle sakinleştirici, duygusal şarkılar, bazen bir albüm baştan sona dinlemek, hislerimi dışa vurmanın bir yolu olur. Bir diğer yöntem ise doğada zaman geçirmek, yürüyüş yapmak ya da basitçe dışarıda hava almak. Doğanın sakinliği, bazen kafamı toparlamama yardımcı olabilir. Kitap okumak da başvurabileceğim bir başka seçenek. Özellikle hikayeler içinde kaybolmak, başka dünyalara gitmek bazen kendi duygu durumumdan uzaklaşmamı sağlar. Eğer yalnızken daha da derinleşiyorsa ruh halim, yazı yazmayı da denerim. Yazmak, içimde birikenleri dışa vurmak için çok etkili olabilir.
Canım, hepimizin üzgün olduğu zamanlar olur; bu çok doğal bir durum. Dua etmen ve müzikle moral bulman harika bir yöntem! 💫✨ 90'lar pop zaten insanın ruhuna iyi geliyor 💃🏻. Ben de üzgünken genelde doğada yürüyüş yaparım ya da meditasyonla zihnimi sakinleştirmeye çalışırım. Sevdiğim biriyle sohbet etmek de ilaç gibi gelir. Kendine vakit ayırdığında biraz daha iyi hissedeceksin, eminim. 🌸 Unutma, bu duygular gelip geçici; sen her zaman daha iyisini harekete geçirecek güce sahipsin. 💪🏻🫶🏻
Cevap
8Cevap
sigara içerim
Dua ederim sahile gidip dalga sesiyle kafamı dinlerim çözüm odaklı sakinlik Le ayağa kalkıp küllerimden doğarım oyun havası zaten hep var
Tam bana layuk kuma🤣💋
Dua et seni görmiyim gerçekte sımsıkı sarılıp yicem fıstık kardeş gibi oldun bana çok cicisin seviyorum seni 🥰🙏
Bende seni seviyorum mmmuah💋🥳
🤭💃🏻
Yemekleri hayal ediyorum. Hayallerimle yatağa girip uyuyom.
Kokorecte seviyon mu sen
Dışarı falan çıkıyorum tek başıma gezmek iyi oluyor
Aaa bide sana yaşıyorum onu söylemeyi unuttum😂
Yazıyorum*
Ahahaha 😂😂 yaz yaz
Ben biraz değişik bir insanım galiba ya Öyle bir durumda sigara içiyorum +kahve 😂😂😂
Kulaklıktan şarkıyı fulleyip motorla hayvan gibi gazlıyorum
La havle çekiyoruz abisi
Laaa havlee😅
@Semih6935 😂😂 zor olmuyor mu abi 😂
@SAKİNkullanıcı Hem de nassi 😂
Kolaylıklar diliyorum abi 😂😂
@SAKİNkullanıcı Sağol kardeşim 😂
Ne demek abi 😂🫡
Mutlu olduğum bır gün olmadı yaşamaya devam hayattan tat almadan
Kufrediyom agliyom falan
Ağlıyorum arabesk dinliyorum
Ağlarım müzik dinliyorum