2 yıllık bir evliligim var ve severek evlendik.
Eşimin 2. Evliligi. Evliligimiz çok sıkıntılı, ilgisiz ve değersiz hissettiğim çok oldu, sürekli ilk evliliginden kavga dolayi kavga ederek gecti. Tabi kendimi hakli bulmuyorum benimde olaylara karşı artık tahammülüm kalmadığı için hakaret etmeye başladım. Esimin ailesi cok duskun bir aile değil dugunumuzu bile biz ya da benim ailem destek olarak yaptik misafir gibiydiler. Şimdi ise ailesi yüzünden aramız bozuk benim hakkımda kardeşi ve annesi dul diyerek konuşmuşlar. Tabi eşim her olayda yaşanılan gibi kayıtsız kaldı. Kadınlar gününde fotoğrafımı paylaşır mısın dediğim de eşek fotoğrafı gösterdi bunu paylasiyorum diye çok üzüldüm beklemiyordum ben de annenin fotoğrafını niye paylasiyorsun anneler günü değil bugün dedim. daha sonrasında sen bu dünyada en değersiz insansın boceksin senden çocuk yapmak istemiyorum böyle evlilik yürümez diye hakaret etmeye başladı. Eline boru alarak döverek yola geleceksin dedi ki bu ilk tartaklamasi değil beni. Evden gitmem için herseyi yapıyor
Kızacaksiniz ama ben eşime çok üzülüyorum bosanirsak tek başına kalacak yaşlılığında ne olacak ona diye. Seviyorum da kalbim çok kırık heryerde ağlama isteği geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer