Kişilik & Karakter 1 ay Sevdiniz mi? Sevildiniz mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 “Çünkü hayat; birinin tüm kalbiyle senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşiyor.”Can Yücel Sevdiniz mi? Sevildiniz mi? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFireFenomen Takip Et Master Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevdim, sevildim. Her duyguyu yaşadık hayatta sanırım çok şükür. Keyifli akşamlar. 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 62% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hadi hayırlısı. Enişte saçı ektirip sonunda geldi galiba😊 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 52% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Sevdim de sevildim de. Bir daha mı asla. Sonunda acı çekiyorsun. 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay İkisini de yaşadım ve ikisi de aşırı olunca çekilmiyor :) 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Hem sevdim hem sevildim. 1 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hem sevdim hem sevildim 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Daha çok sevdim diyeyim. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 46,3b cevap paylaştı. Hiç sevmedim ve hiç sevilmedim maalesef 1 0 Yorumla
togogün Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 39% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İkisinide yaşadım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ikidi bir arada 1 0 Yorumla
Asdfghjkl0990 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 96% 1 ay Bence sevdim. Sevildiğimi hissetmedim 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her ikiside. 2 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Yorumsuz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevdim, sevildim. Her duyguyu yaşadık hayatta sanırım çok şükür. Keyifli akşamlar.
Hadi hayırlısı. Enişte saçı ektirip sonunda geldi galiba😊
Sevdim de sevildim de. Bir daha mı asla. Sonunda acı çekiyorsun.
İkisini de yaşadım ve ikisi de aşırı olunca çekilmiyor :)
Hem sevdim hem sevildim.
Hem sevdim hem sevildim
Daha çok sevdim diyeyim.
Hiç sevmedim ve hiç sevilmedim maalesef
İkisinide yaşadım
Ikidi bir arada
Bence sevdim. Sevildiğimi hissetmedim
Her ikiside.
Yorumsuz