Kişilik & Karakter Sevdiniz mi? Sevildiniz mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor “Çünkü hayat; birinin tüm kalbiyle senin yanında olduğunu bildiğinde güzelleşiyor.”Can Yücel Sevdiniz mi? Sevildiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sevdim, sevildim. Her duyguyu yaşadık hayatta sanırım çok şükür. Keyifli akşamlar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hiç sevmedim ve hiç sevilmedim maalesef 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hadi hayırlısı. Enişte saçı ektirip sonunda geldi galiba😊 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Sevdim de sevildim de. Bir daha mı asla. Sonunda acı çekiyorsun. 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İkisini de yaşadım ve ikisi de aşırı olunca çekilmiyor :) 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Hem sevdim hem sevildim. 1 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisinide yaşadım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ikidi bir arada 1 0 Yorumla
Asdfghjkl0990 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bence sevdim. Sevildiğimi hissetmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevdim, sevildim. Her duyguyu yaşadık hayatta sanırım çok şükür. Keyifli akşamlar.
Hiç sevmedim ve hiç sevilmedim maalesef
Hadi hayırlısı. Enişte saçı ektirip sonunda geldi galiba😊
Sevdim de sevildim de. Bir daha mı asla. Sonunda acı çekiyorsun.
İkisini de yaşadım ve ikisi de aşırı olunca çekilmiyor :)
Hem sevdim hem sevildim.
Hem sevdim hem sevildim
Daha çok sevdim diyeyim.
İkisinide yaşadım
Ikidi bir arada
Bence sevdim. Sevildiğimi hissetmedim
Her ikiside.
Yorumsuz