Kardeşim okulda zorbalık görüyor?

12 yaşında 6. Sınıfa giden erkek kardeşimin okulla ilgili ciddi sıkıntıları var. Hiperaktif bir çocuk ve fazla hareketli galiba derste de bu yüzden öğretmenlerini biraz kızdırıyor. Asıl mesele sınıfında hiç arkadaşının olmaması ve çocukların gruplaşıp ona şiddet uygulaması çantasını falan dökmüşler vs.. geçen gün anlattı. Ve baya üzüldüm çünkü bende ortaokulda cılız ve zayıf sessiz bir kızdım bu tarz dışlanma olaylarını çok gördüm acımasızlardı ama en azından fiziksel şiddet yoktu. Aynı şeyleri onun da yaşamasını istemiyorum Öğretmenlerine söylese de de umursamadıklarını söylüyor tamam onlar içinde çocuklarla uğraşmak zor ama en azından uyarabilirlerdi.. 1 tane arkadaşı vardı hocanın arkasından el hareketi çektiğini hocaya söylediği için onla küsmüş ve tüm sınıfı düşman etmiş çocuğa. Baktığımda ciddi Bi Özgüven sorunu olduğunu görüyorum ve onun için endişeleniyorum, okula gidip ne diyeceğim ayrıca şu an okuduğu okulda benim tanıdığım hocalar da var ortaokulu orada okumuştum ve gidip böyle şikayet eder gibi söylemek yanlıs gibi geliyor ama yapacak başka bir şey de yok çünkü ilgilenmiyorlar ve her geçen gün onun için endişeleniyorum ne yapabilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Babam da işleri dolayısıyla okula gitmiyor kaç defa gidip konuşucam demiş ama gitmemiş aylardır öyle dedi kardeşim.
Kardeşim okulda zorbalık görüyor?