Gorucu olarak biriyle gorusuyorum bir süredir. Ikimiz icinde suanlik olumlu. O benden daha fazla kazaniyor. Aramizdaki fark 65 bin lira kadar diyebilirim. O benden 65 bin daha fazla kazaniyor.
Konusmadik ama kazanlar ortak olsun der mi bilmiyorum. Bu durumda bana haksizlik olur gibi biraz. Onun kazanci geregi kira, fatura, gida vs gibi giderleri karsilamasi ancak benim maasim kadar harcama yapmis olur zaten. Kendisinw net 60-65 bin geriye kaliyor hatta belki daha fazla. Ek ödemelerde aliyordur, ben sadece maasi hesapliyorum. Ama bende ortaya para koyarsam bende para kalmayacak.
Ona kendim icin yuk olmam, kendi ihtiyaclarimi kendim karsilarim ama gel sende ortaya koy, butun giderleri burdan karsilayim derse ne olacak? Onda baya bir para kalirken bende kalmiyor. Ben kiyafetimi, makyajimi, isimle ilgili masraflari vs nereden harcayacagim?
(Ben ögretmenim o doktor. Ben fotokopi parasi, tahta kalemi gibi seyleri de kendi cebimden harciyorum bazen. Onun maasinin yaninda doner sermayesi, nobeti vs gibi ek ucretleri de var, bende sadece maas var)
Eger hesaplari birlestireceksek ve benim harcamalarima karismayacaksa olabilir. Ama hesapta su kadar vardi, ne yaptin vs diyecekse olmaz gibi. Hani onun kazandiginin yaninda benimki bir hic kaliyor. Gel ortak ol vs demesi mantiksiz geliyor bana. Ayni kazansak hadi bir yerde tamam ama zaten 3 kr bir sey kazaniyorum ona gore, gel sende giderlere ortak ol, maasimizi birlestirelim derse ne olacak? Kabul etmesem daha mi iyi?
Yani ben biraz fazla alisveris yapan biriyim. Cebime gore harcarim, kiyafete, kombinlere, suse puse merakliyim biraz. Kendi kazancimla yaparsam zaten sorun yok. Ama hesaplari birlestirirsek ondan da harcamis olacagim. orada da laf ederse o sıkıntı.
Bir de ben atiyorum hesapta ikimizin koyduguyla giderler disinda 80-90 bin falan kaldiysa onun yarisini illaki harcarim. Yani bu durum benden cok ona zarar verir gibi😅
Ama iste kendi param olmasina ragmen niye bu kadar harcadin, onu yatirim yapsaydik, ben altin vs alacaktim gibi seyler sıkıntı olur gibi geliyor. Hic hesaplari birlestirmeyi kabul etmesem mi bu konuyu acip konustugumuzda? Sen fazla kazaniyorsun giderleri sen ustlensen daha mi iyi olur desem?
Dedigim gibi harcamalarima karismayacaksa ortak hesaptada benim icin bir sorun yok. Ama calisiyor olmama, kendi parami kazanmama ragmen hesap verdirecekse, hesap soracaksa, ortak hesabin icinde otomatikmen benim paramin yaninda kendi parasini da kullanmam sorun olacaksa orada kavga ederiz gibi geliyor.
Ayri mi olsa daha iyi bilemedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer