Para & Ekonomi Asgari ücret tarzinda tek maaş ile ev geçindirilir mi? Immortalitas Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gunumuz sartlarinda bu gecim cok zor. Sizce bu mumkun mu? Asgari ücret tarzinda tek maaş ile ev geçindirilir mi? Cevapla Maaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. çok zor bence 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeni evli çift olarak mı çocuklu bir ev mi? Yeni evli çift geçinebilir, çocuklu bir aile geçinemez. 1 2 Yorumla Immortalitas 1 yıl Bence her turlu oluru yok. Kaipuu 1 yıl Geçinme olarak bakarsan var, yaşamak olarak bakarsan yok. 👍
Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yani biz 80 binle geçinemiyoruz asgari ücret çok zor 2 1 Yorumla Immortalitas 1 yıl Aynen oyle 😒 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kesinlikle çift maaş olmalı. Kadının çalışması şart. 1 1 Yorumla Immortalitas 1 yıl Maalesef gunumuzde oyle. Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İmkansız, İstanbul'da normal bir ev kirası 15 bin olmuş, faturalar, kıyafet, yiyecek, kişisel eşyalar vs para kalmıyor. 1 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır çok zor yani bugün bir ev kirasının 10.000 lira olduğunu düşünürsek 17.000 lirayla geçirmek imkansız 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Son 8 yıldır imkansız. Hele şu an mümkün değil. 0 0 Yorumla
Üye38394 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evim kira değilse 20k ya tek başıma hayatta kalırım 0 1 Yorumla Üye38394 1 yıl 2 kişi de hayatta kalınır ama o kişi erkek olmamalı erkekler çok yiyor masraflı oluyor Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Pasif gelir varsa mümkün olur sadece. 1 2 Yorumla Immortalitas 1 yıl O durumda pasif geliri yapacak gelir de olmuyor ki. Yorumla Firu_Zen 1 yıl Yani. Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Geçindiren uzaylıdır. 1 5 Yorumla Immortalitas 1 yıl Bana 10 tane asgari ucret lazim. Yorumla _infinitum 1 yıl Seninkinin x10 ben 😎 Yorumla Immortalitas 1 yıl Tamam ben senden de otlanirim 😂 Yorumla _infinitum 1 yıl Ahahah bulursan 😅😅 Yorumla Immortalitas 1 yıl Parayi bul sen, ben bulurum 😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 621 cevap paylaştı. Geçindirilemez 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Ev seninse evet kiraysa hayır 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl cok cok cok zor 1 1 Yorumla Immortalitas 1 yıl Sanki imkansiz gibi. Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. İmkansız. 1 1 Yorumla Immortalitas 1 yıl Bende oyle dusunuyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çok zor bence
Yeni evli çift olarak mı çocuklu bir ev mi? Yeni evli çift geçinebilir, çocuklu bir aile geçinemez.
Bence her turlu oluru yok.
Geçinme olarak bakarsan var, yaşamak olarak bakarsan yok. 👍
Yani biz 80 binle geçinemiyoruz asgari ücret çok zor
Aynen oyle 😒
Kesinlikle çift maaş olmalı. Kadının çalışması şart.
Maalesef gunumuzde oyle.
İmkansız, İstanbul'da normal bir ev kirası 15 bin olmuş, faturalar, kıyafet, yiyecek, kişisel eşyalar vs para kalmıyor.
Hayır çok zor yani bugün bir ev kirasının 10.000 lira olduğunu düşünürsek 17.000 lirayla geçirmek imkansız
Son 8 yıldır imkansız. Hele şu an mümkün değil.
Evim kira değilse 20k ya tek başıma hayatta kalırım
2 kişi de hayatta kalınır ama o kişi erkek olmamalı erkekler çok yiyor masraflı oluyor
Pasif gelir varsa mümkün olur sadece.
O durumda pasif geliri yapacak gelir de olmuyor ki.
Yani.
Geçindiren uzaylıdır.
Bana 10 tane asgari ucret lazim.
Seninkinin x10 ben 😎
Tamam ben senden de otlanirim 😂
Ahahah bulursan 😅😅
Parayi bul sen, ben bulurum 😂
erken ölürüsn erken yaşalnaırısın te kbaşına ev geçindirmek!
Geçindirilemez
Ev seninse evet kiraysa hayır
Kirada ve çocukla imkansız
cok cok cok zor
Sanki imkansiz gibi.
İmkansız.
Bende oyle dusunuyorum.
çok zor
Zor ya
İmkanı yok