Eşini satırla öldürdü ne demek ya?
Bir insanı öldürme hakkına Kim veriyor bu insanlara.. sen mi yarattın ki sen canını alıyorsun. Kardeşim kafan uyuşmuyorsa bitir gitsin uzaklaş.
Ben en çok her gün tartışan sevgililere eşlere kızıyorum bu tartışmaların sonu buna varıyor işte. Yapmayın.. anlaşamıyorsanız ayrılın !!!
https://youtu.be/y4qPEV1H-PM?si=CNw9YHEGISBtgNfm
Bir insanı öldürme hakkına Kim veriyor bu insanlara.. sen mi yarattın ki sen canını alıyorsun. Kardeşim kafan uyuşmuyorsa bitir gitsin uzaklaş.
Ben en çok her gün tartışan sevgililere eşlere kızıyorum bu tartışmaların sonu buna varıyor işte. Yapmayın.. anlaşamıyorsanız ayrılın !!!
https://youtu.be/y4qPEV1H-PM?si=CNw9YHEGISBtgNfm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Berbat ötesi bir devirde yaşıyoruz. Bu tipini s... erkek kırıntısını alıp idam etmek lazım!! Yeter artık ya!!
Aynen idam gelmeden hiçbir şey düzelmez adamlar korkmuyor ki.. milletin diline dolanmış ama gerçek olan bir şey var girer çıkar mı diyor veya ifademi verir çıkarım diyor. Insanları korku yönetir korkmayan insan her şeyi yapabilir. Idam edileceğini öldürüleceğini bilen bir insan kolay kolay cinayet işleyemez..
Kendine de Zarar vermiş adli tıpta kaldırılmış ne kaldırıyorsunuz l@n çöpe atın gitsin kurtlar yesin.. beceriksiz kızı öldürüyor kendini öldüremiyor adamsın ya delikanlısın ya erkeksin ya kendini de Öldürseydin ya.. Of gene sinirlendim ya
Cidden bu ne korku filmi filan mı millet cinnet geçirmek için bahane arıyor
Az çok insan sarrafıyım bu tip insanların yüzünden tanırım zaten Allah kalplerini yüzüne vurmuş.. tipinden belli izle zaten bu adamın ne b** olduğu..
Yıllarca Kurtlar Vadisi izleyen Diriliş Ertuğrul izleyen evinde Kılıç sallayan milletten ne bekleyeceksin.. Trafikte ufak bir korna çalsan camı açıp Hayırdır çeken bir millet.
artık Başımıza taş yağsa şaşırmam.
Görmek istemiyorum böyle haberler başka yerlere bakmak istiyorum
Sosyal medya Hayatımızın her yerinde bir yerden kaçsak bir yerden karşımıza çıkıyor. Yani insan eliyle bugün acaba satırla insan öldürülmüş mü diye yazmaz..
Neden böyle olmuş ki
Abla az çok ben insan sarrafıyım bu tip insanların yüzünden tanırım zaten Allah kalplerini yüzüne vurmuş.. tipinden belli izle zaten bu adamın ne b** olduğu..
Yıllarca Kurtlar Vadisi izleyen Diriliş Ertuğrul izleyen evinde Kılıç sallayan milletten ne bekleyeceksin.. Trafikte ufak bir korna çalsan camı açıp Hayırdır çeken bir millet.
İnan artık Başımıza taş yağsa şaşırmam
26 yaşındalarmiş ikiside hastane de çalışıyormuş ekonomik sıkıntılar yüzünden birbirine girmişler parası olan da zorluk çekiyor olmayan da ben hiç bir şey anlamadım ya
Ablacığım insanlar tartışabilir ama satır ne öldürmek ne bıçaklamak ne Allah aşkına. Bak gerçekten söylüyorum Allah bir bela verecek bu milletin başına Bunların hepsi rahatlıktan şımarıklıktan oluyor. Bunun özeti şımarıklık başka hiçbir şey değil.
Annemle babam ya sıkıntı yok
Ne oldu kavga mı ediyorlar
Yok ya minik bir iletişimsizlik sadece sıralı mutfağın içinden geçtiler
O nasıl bir minikmiş bardak çanak Hep Yerde mi
Yok balkona attılar ortalık kirlenmesin diye knk