Kardeşim senelerdir onu anlamadığımızi söylüyor, anlat anlayalım diyorum (muneccim degilizki aklını okuyalım) 50 defa dedim diyor?

Siz olsanız nasıl anladirdiniz? İletişim kuralım ne istiyorsun anlat diyorum daha kaç defa anlatacağım diyor. İşin içinden cikamadim. Neyi dedin ben hatırlamıyorum, sadece beni anlamadiniz deyip duruyor. Kaç yıldır hicbirsey yapmıyorsunuz deyip duruyor. Ya diyorum iş buldum çalışıyorum birikim yapmaya çalışıyorum, uygun birini bulursam evlenirim diyorum, daha ne düşüneyim ne yapayım anlamadım diyorum. Seneler önce bir arkasiyla evlenmemi istedi istemedim, hala o tarihi yeri söylüyor orada kalsaydinne olurdu orada kalsaydin. Arkadaş kızkardeşini vermeye dünden razı sen alsaydın illa akraba olmak istiyorsan, onuda istemiyor. Ya diyorum istemiyorsan çekip gideyim evden annemide alayım, yok ben öyle mi diyorum beni yanlış anlıyorsunuz diyor. Çok yiyorsunuz kendjnize dikat etmiyorsunuz diyor , ama bizdede şöyle var uzulunce yemek yiyorum tutamıyorum kendimi annemde öyle. Aşırı kilom yok hareketliyim ama yinede kardeşime beğendiremedik bir türlü. Yemeden içmeden ev alırsak mutlu olacağını zannediyor sanırım. Anlamıyorum tahmin ediyorum, yorum yapıyorum. Annem hastalandı diye kızdı bir sürü , kendine dikkat etmiyor diyor. Annemde hiç yeridne durmaz srejli bir işle uğraşır, ama kardesimde ev biraz dağınık olsa laf ediyor, şaştım kaldım.

Kardeşim senelerdir onu anlamadığımızi söylüyor, anlat anlayalım diyorum (muneccim degilizki aklını okuyalım) 50 defa dedim diyor?
Cevapla