Turkiyeye. Ingilizce. Biliyorum. Diyenler aslinda hic. bilmiyor mu?

" Bilmiyorlar". Aslinda. Aksandan. Dolayi. bilmiyorlar. Yani. Turkiyeye ingilizce. Biliyorum. Diyenler. ingilizce. konusulan ulkelerde." Konusamaz". Cunku. Gercek Hayatta Aksan ve. Kelimeleri. Yuvarlama var Turkiyedeki Arkadaslar aslinda ingilizcenin dogrusunu ogrenmis! Ama. Ingilizce. Konusulan ulkelerde. Neden konusamaz? Orneklere baslayalim Turkiyedeki arkadasin ogrendigi. Dogru olan. ". How. Are you. Doing? Ama. Ingilizce. Konusulan ulkelerde. Ona. " Hayydoon? Dendi? Simdi. Turkiyede. dogru ingilizce ogrenmis arkadas. Aksandan dolayi ". Hayydoon" u anlamadi? Tabii nereden bilecek. Ona onun bildigi ". How are. You doing?" Dendi. Yani. Turkiyede. ingilizce. Biliyorum diyenler aslinda. konusamaz anlamaz. Hele birde Telefonla konusuldugunu. Dusunun karsisindaki. Ingilizce. Konusan ulkenin vatandasi ona. Telefonda. ". Agaaritt" dedi? Turkiyedeki ingilizce. Bilen arkadas. Bu ne. Dedi yav? durumunda. Cunku. "Agaaritt" onun ogrendigi dogrusu " l have. Got it" ama. Telefonda ona bunu. ". Agaaritt". Olarak dediler. Nasil anlasin bunu? Turkiyede. ". Ben Super ingilizce biliyorum". Diyen?

Turkiyeye. Ingilizce. Biliyorum. Diyenler aslinda hic. bilmiyor mu?