Reel hayatta ilk adımı atar mısınız?

Ben şahsen bir kız olarak kendi fikrimi söyleyecek olursam ilk adımı atardım şahsen. Şimdi şöyle bir şey. Ülkemizin durumu malum. İnsanların yarıdan çoğu psikopat manyak keko ilişkiden anlamayan kadını bir obje gibi gören haksız suçsuz yere iftira atan insanlar ile dolu. Ve insanlar haliyle birbirine guvenemiyor kadın olsun erkek olsun zarar görürüm düşüncesi ile. Ama ben şahsen yanında bir kız görmediğim düzgün bir insana benzediğini düşündüğüm beğendiğim hoşuma giden dikkatimi çeken biri olursa bir kız olarak yanına gider ilk adımı atarım. Hani yanına giderim derim ki merhaba derim oturuyorsa oturabilir miyim derim. Sonra tanışmak istediğimi söylerim. Veya yanına gider yine ilk önce merhaba der elimi uzatirim. Sonra tanışmak istediğimi söylerim ikisinden biri. Ha tanışmak istemiyor olur ya da sevgilisi olduğunu söyler o zaman tabiki zorlamak olmaz kalkarım masadan yinede beni dinlediği kabul ettiği için teşekkür etmeyi es geçmem 🙂 herşeye rağmen birini sevmek aşık olmak sevilmek çok güzel şey.
Reel hayatta ilk adımı atar mısınız?