HERKES GİTSİN KENDİNE BAKSIN, evinizdekiler silikonluysa bu herkesin öyle olduğu anlamına gelmiyor. Hiçbir lafınızı kendi adresime kabul etmiyorum, o yüzden kendi adresinize etmiş oluyorsunuz. Cahiller.
Benim bu fotoğrafımı yorumlayan üyeler? Size beni yorumlayın diyen olmadı, evinizdeki kadınlarla karıştırmayın, anladınız mı?
Bir şey oldu mu bize bildirin biz alırız hemen o yorumları. Kendinizi üzmeyin. Biri size silikonlu demiş olsa silikonlu olmuş olmuyorsunuz. Önemli olan sizin kendinize bakışınız. 🎀🌺
Hiç kimsenin bana ağzına geleni yazmaya hakkı yok, kendi adresime kabul etmiyorum zaten, ama onların da böyle yapmaları cevapsız kalmamalı, söylediğim gibi her önlerime çıkan kadınları kızları evlerindekiler gibi zannediyorlar, bir de yorumluyorlar, tutup alsak ifadelerini çoğu kendilerini bile bilmiyor..
Aptalların seviyesine inip onlarla asla tartışma derler. Seni kendi seviyelerinde aptallaştırırlar çünkü. Cevap vermene bile gerek yok, güzel kızsın sal gitsin.
Aynı seviyeye inmek değil de, yaptıkları cevapsız kaldıkça kendilerini bir şey zannediyorlar, zaten onların söylediklerini kendi adresime kabul etmiyorum.
2 senedir sitedeyim, eskiden sen hep söylüyordun böyle üyeler var diye, şimdi anlıyorum ki çok.., daha da çoğalmış gibi, hatta bence bunların arasında mod olan da var, şikayetlerin çoğuna bakılmıyor.. neyse gerçekten uğraşamam, kapatacağım bu gidişle siteyi, her zaman kendi bilip kendini olduğun gibi koruyan o nadir üyelerdensin, sağol..
bir de canım çoğu ağızlarına gelen yorumu yazıp engelliyorlar, evlerinde o kadar estetiklileri görmüşler ki, artık her önlerine çıkanı öyle zannediyorlar, diyorum işte evlerindekilerle karıştırıyorlar..
Çok takmıyorum da inatla yazıyorlar bazı üyeler kendini bilmezler, en son kapatıp gideceğim, kendi evlerinde alışmışlar kendileri gibi bozukları görmeye, her önüne çıkan kadınız kızı da öyle kendileri gibi zannediyorlar.
siz alışmışsınız da ben alışık değilim, ben TR vatandaşı değilim, hayatım boyunca da TR'da bulunmadım, sadece türkçe biliyorum.. bana hiç kimse hakaret edemez ağzına geleni diyemez, yapmaya çalışanlar otomatikman kendi adreslerine etmiş oluyorlar çünkü evlerinde görüp herkesi evlerindeki gibi zannediyorlar..
TR'de Böyle Pisliklerle aynı havayı solumadığın için Çok şanslısın Nerdensin, nerelisin diye yaşlı teyzeler gibi sormayacağım ama Kimsenin yazdığınız maddeler dahilinde size hedef almaya hakkı yok.
kafama takmıyorum, sorunda bu onlar beni tanımıyorlar etmiyorlar ne diye kalkıp beni kafalarına takıyorlar? hatta beni de değil hesabımı? demek ki ailesindekiler gibi zannediyorlar.. şikayetler desem bakılmıyor.. site iyice bozulmuş
Olumlu tarafından bakıp sinir yerine gülerek karşılık verebilirsin "gerçek olamicak kadar güzel biliyorum" gibi şeyler söyleyerek, artık neyin slikonundan bahsediyorlarsa bilemiyorum. Herkes laf yapar, gülüp geçmek en iyisi.
Kendini bilmez üyeler, ağızlarına geleni yazıp çıkıyorlar, kendi evlerindeki kendileri gibi bozuk kadınları görmeye alışmşılar, her önlerine çıkan kadını kızı da öyle zannediyorlar, tabiki kendi adresime kabul etmiyorum, ama bir yeter de bıktım, sürekli bu cahilleri sitede görmek zorunda mıyım, en son kapatıp gideceğim o olacak, şikayete de zaten bakılmıyor, ama bir tane üyeyi paylaşayım hemen sorunu kaldırıyorlar üye hedef diye.. Peki burada bizim mağduriyetimiz ne oluyor?
Haklısın dün yasadim Daha şikayet ettiğim halde küfür kaldırmadı benim yorumum kaldırıldı. Gizli olarak gelip hakaretten rencide edilmekten bende bıktım.
evet, sorumda kendi resmimi paylaşıyorum, soruya cevap vermek yerine beni yorumluyorlar, ua da ağızlarına geleni yazıyorlar evlerindeki kadınlar kızlar gibi zannedip.., sanki kendi resmimi eklemem bunlara yorumlamam hakkı veriyor cahillere
size ne ki burnumdan? burnumun nasıl gözüktüğü size beni yorumlamak hakkı vermiyor! ayrıca ışık moduna göre yüz çizgileri farklı gözükebilir.., çok meraklıysanız diğer sorumdaki fotoğraflarıma bakın anlarsınız..
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Benim bu fotoğrafımı yorumlayan üyeler? Size beni yorumlayın diyen olmadı, evinizdeki kadınlarla karıştırmayın, anladınız mı?