Eşim bana dedi ki. Beni yanlis anlama, babandır, seni bu yaşa getirmis okutmuş bu konularda kimse eline su dökemez ama bir suredir gozlemledigim bir sey var. Baban vucuduna bakiyor. Goguslerine bakiyor bazen, sen arkani donup giderken arkana bakıyor. Yani rastgele denk mi geliyor dedim ama yapiyor arada. Sen farketmiyor musun ya da konduramiyor musun dedi.
Ne diyecegimi bilemedim. Nasıl bakiyor ki. Yani nasil desem istekli gibi mi yoksa normal, kacamak bakislar gibi mi dedim. Kacamak bakislar diyebilirim, lutfen diger turlu de olmasin zaten. Midem kaldirmaz ama bu sekilde de rahatsiz oluyorum ben dedi. Sen biraz uzaktayken de gozlerini biraz asagi indirip goguslerine baktigini farkediyorum bazen. Adamin günahını alacak halim yok bu mubarek ramazanda. Farkettigim bir seyi soyluyorum dedi.
Arkadaslar simdi soyle babamin bana karsi hicbir yanlisi olmadi bugune kadar. Sever sayarım da. Bana da kiz babasi olarak duskundur. Ama esimin farkettigini bende farkediyorum yani biliyorum.
Bekarken de bakardı. Gelisim cagindaykende ilk göğüslerimin ortaya ciktigi zamanlarda da bakardi. Genc kiz yetiskinligimde de farkederdim. Biraz buyudukce, aklim erdikce ona olan temasi mi da azalttim zaten.
Bir kere de lise siralarinda beraber mont almaya gittigimizde denedigim montun kirini aliyormus gibi yaparak elinizde surter silkeler gibi yaparsiniz ya.
O montu denerken oyle yapmıştı kalca bolgesine, montun ustunden, silkeliyor hareketiyle birkac defa kalcamin ustunden gecmisti ama montta da kirlimsi bir sey yoktu diye hatirliyorum.
Ya da montun arkasi hafif kalkti da onu mu duzeltmek, indirmek istedi bilmiyorum. burada bir art niyet aramali miyim yillar boyu pekte emin olamadim. Bazen orada ufak bir taciz oldu gibi hissediyorum bazen iyi niyetli yapti belki, bunu dusunmedi bile, rastgele bir hareketti diyorum bilmiyorum.
Bu sekilde durum. Esimde farketmis yani bazi bakislari falan. Bir sey diyemedim, bilmiyorum farketmiyor musun sorusuna farkediyorum baktigini bazen ama rastgeledir diye bende cok onemsemedim cevabini verdim. Esim bu benim hosuma gitmiyor, gecmiste bir sey olmadi degil mi dedi. Yok olmadı dedim.
Son zamanlarda da işte gittigimizde babamla mesafe koydugunu farkediyorum. Cok sohbete falan girmiyor. Benimde ailemle gorusmeme dikkat eden bunu onemseyen kocam, babamlara iftara davetliydik gitmesek mi dedi.
Normalde pek demez. Neden dedim bilmiyorum yorgun hissediyorum, bugun de oruc zor gecti vs dedi. Ama soz verdik, bende yemek falan yapmadim gidecegiz diye dedim. Gittik ama boyle yapti yani.
Sizce hakli mi? Bu durumdan dolayi ailemle uzaklasmak, esimle aralarinin acilmasini da istemem. Babam bakar da esim orada laf soyler diye falan da endise etmeye basladim, buyuk bir kavga cikar diye. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer