Devletteki bir öğretmen 60 bin ₺ alırken özeldeki neden 22 bin ₺ alıyor?
Ki özelde olan hoca devlette olan hocadan da daha nitelikli ayrıca
Devletteki bir öğretmen 60 bin ₺ alırken özeldeki neden 22 bin ₺ alıyor?
Ki özelde olan hoca devlette olan hocadan da daha nitelikli ayrıca
Kimse düşük almasın en iyisi bu ülkede yıllardır beka sorunu var ve önümüzdeki yıllarda da devam edecek yurtdışına gitmekten başka çare bırakmıyolar insana
alsalar giderdim birader almıyorlar
Yabancı dilin var mı şart koşuluyo artık bu
Yabancı dil 3 tane var mk ne anlatıyon. türkiyede Doğduk diye almıyorlar
Sen bu üslupla orada da konuş adamlar almamakta haklılar seni
adamlar türkçe bilmiyor ki mk nereden anlayacaklar
ayrıca böyle de konuşmuyom onlarla sir mr felan diom
Her neyse ne ben senle düzgün konusuyorsam sende öyle konuşmak zorundasın askerlik arkadaşın değilim ben senin
Daha yaşın genç başka şekilde oluruna bak
sfdjhkjvnmdsödxvçds.
Aynen kardeşim Ekrem İmaro devam et
Mal bu ya 3 dil bildiği felan da yok ergen bildiğin
@Postman5252 🤣🤣 👍
@Postman5252 ing + alm ve fransızca biliyorum. Mal olan da sensin
Cevap
4Cevap
Milletvekillerininki de
onların olmaz knk. sence mecliste şöyle bir şey olabilir mi
"Milletvekili maaşlarının asgari ücret seviyesine indirilmesi teklifi kabul edenler - kabul etmeyenler... kabul edilmiştir"
sdjgvkmsföd
sana biri sorsa maaşını asgari ücrete indirelim mi diye ister msiin bi söyle bakim
Bedava para aliyorlar haklisin
24 yaşındayım cebimde 200 tl para yok arkadaş adam sırf 3-5 türkçe mat çözdü diye, bir de torpili var diye 23 yaşında ayda 45 bin ₺ kazanıyor. Bu böyle gidemez abi gidemez !
Saçmalık devletin 60 vermesi değil özelin 22 vermesi. Ayrıca benim eşim de özelde öğretmen 50 alıyor. Branşına göre değişir o iş
Hiçbir kurum 50 bin ₺ vermiyor. Özel sektörde çalışan 53 yaşında bir kadın hocamız vardı. Asgari ücretin 2500 ₺ olduğu dönemde kadını günde 10 saat çalışıtırıp 1600 ₺ vermişlerdi. Hiç yalandan konuşma birader
He canım he yalan borcum var sana tartışamicam. Dünya senin gördüğünden ibaret değil. İstanbul'da bir fizik öğretmeni kaç lira alıyormuş araştır bak
yürü git işine sabah sabah
Özelde çalışan öğretmen kpss ye hazırlanıp memurluğu kazansaydi o da yüksek ücret alsaydı. Bu onun problemi atanan insanların değil
PARDON !
o kpss'yi kazanamamaktan değil de torpili olmamasındandır
Kime göre neye göre. Torpil yok demiyorum da sen atanabilecek puanı al. Mülakattan elenirsen hak veririm. Kpss ye girmeden atananlari yargilamakta herkese torpilci muamelesi yapmakta saçma
kpss girdim. yedeklere attılar şimdi ortada işsiz güçsüz kaldım yaşım daha 24 birader ne anlatıyon sen ya.
bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?