Nargilemi 🤮 kendine saygisi olan nargile mi icer yahu. Keyif verici maddeler dediginiz seylerin hepsi igrenc. Kokusu dumani tadi. İki adim kosamiyorsunuz sonra.
Bazıları içine başka maddelerde koyuyor ağır oluyor. Bir keresinde başka bir yerde nargile içmeye gitmiştim adam sanırım nargileyi karıştırdı başkasına vereceği nargileyi bana verdi. Nargileyi içtim ama baş dönmesi yaşamıştım. O gün kendimi eve çok zor atmıştım. Yatağa uzandım 2 saat yataktan kalkamamıştım
Nargileyi direkt içe çekebilirsin. Sigara hayatımda bir kaç denedim ama benlik değil. Normalde tütün ürünleri tüketen birisi değilim. Üç dört ayda bir nargile içerim sadece.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Günaydın bir programım yok
Nargilemi 🤮 kendine saygisi olan nargile mi icer yahu. Keyif verici maddeler dediginiz seylerin hepsi igrenc. Kokusu dumani tadi. İki adim kosamiyorsunuz sonra.
Malmal dolaşcam akşama. kadar midem ekşicek küfür etcem tavuk beslicem motor sürcem akşamda duş süt acı biber uyku
Neden mutlu değilsin motorun bile varmış ne kadar güzel
Tekim yaa ondan
Hafta sonu dinlenmece. Hafta içi iş güç zaten yorucu oluyor. İftardan sonra nargile fikri hoşuma gitti bende uzun zaman oldu nargile içmeyeli.
Bencedeeeeeee
İftardan sonra iyi eğlenceler
Çok teşekkür ederimmmmm
Rica ederim.
Neli güzel oluyo
Freş birşeyler yap diyorum kafasına göre birşeyler yapıp getiriyor.
🤣🤣 baş döndürüyormu
Çünkü senelerdir icmiyorum
Bazıları içine başka maddelerde koyuyor ağır oluyor. Bir keresinde başka bir yerde nargile içmeye gitmiştim adam sanırım nargileyi karıştırdı başkasına vereceği nargileyi bana verdi. Nargileyi içtim ama baş dönmesi yaşamıştım. O gün kendimi eve çok zor atmıştım. Yatağa uzandım 2 saat yataktan kalkamamıştım
Dikkatli içeyim ozaman
Başka madde derken
Tömbeki denilen bir madde tam olarak nedir bilmiyorum buda nargileyi ağırlaştırıyor.
Mesela içmek için çekiyoruz ya sigara gibi ikinci çekiş yapılıyormu nargile de
Direkt bir kez içe çekismi
Sigarada ilk agza çekiş sonra içe cekis
Nargileyi direkt içe çekebilirsin. Sigara hayatımda bir kaç denedim ama benlik değil. Normalde tütün ürünleri tüketen birisi değilim. Üç dört ayda bir nargile içerim sadece.
Anladım
Evet sigara çok kötü ztn
Aynı şehirde olsaydık nargile ısmarlardım sana.
Eşitliğin, sevginin ve saygının her daim var olduğu bir dünya dileğiyle... 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!
Teşekkürler rrr
Rica ederim. Varlığınızla renk katıyorsunuz dünyaya
Teşekkürler siz de oyle
Erkekler de iyi ki var
Bir elmanın iki yarısı gibiyiz, iyisi ile kötüsü ile bir tarafın olmaması hep yarım bırakacaktır
Klarnet ve nargile ikisi cok manidar aletler😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nedenkii
Neden olcak klarnet ve nargile ikiside agiz yoluyla kullaniliyo tovbe ya aklima koti seyler geldi ramazan ramazan 😂😂😂
🤣🤣🤣şeytan seni ele geçirmiş
Yok bence aramizda bumerang gibi gelip gidiyo bir sana bir bana😂😂😂☺️
😘😘🤣🤣yess
Bak sende kabul ettin canim benim 🤩😘😂
Evetyyess
Acaba diyorum aksam sana bendemi katilsam nargile eşliğinde klarnet dinlemek nasıl bir şey merak ettim😂😂😂
İkisi ayrı olcak ama gönül isterdi beraber olsun canlı müzikte nargile yok heralde
Ama harika olırdu ikisi
Acikcasi ben klarnetten korkuyorum biraz😜😂
🤣🤣🤣 acısa da öldürmez
Bak seytan sende şu an yani ben sesinden korktum ya kulagimi sagir ederse diye düşündüm 😂😂😂
Günaydın şu an İstanbul adalara gidiyorum biraz yürüyüş biraz kafa dinlemece😉
pek bir şey yokta bu kadar komik olan?
yaşıyosun bu hayatı be fkfk
Geç dalganı napim kucuk şeylerden mutlu oluyom yafff
💕💕💕
yok ne güzel işte en azından mutlu olabiliyorsun :)
Teşekkürler umarım herkes çok mutlu olur😀🌹🤭🤭🙈🙈
ağzına sağlık fkdkdl
Temizlik ütü yimak yüzme
Evde dinlenecem
Bilmiyorum sıkıldım plandan programdan
Uzun oturmak
O çok güzel ve aktif geçecek desene😂
Evet 😀😀😀😀😀😀
Ben işten çıkıp kendimi eve atsam yeter😂😂
Niye o kadar mı yorucu işin
Çok değil ama işte ramazan olunca evde geçirmek istiyor insan
Alakası yok yaa