1 yıl her şeyinde yanında olduğum sevdiğim, bağlılık duyduğum kişi.. kalkıp bana ağzının kenariylw alay eder gibi bunu dedi.
Benim kimsem yok ona mecburmusum gibi.
1 yıl her şeyinde yanında olduğum sevdiğim, bağlılık duyduğum kişi.. kalkıp bana ağzının kenariylw alay eder gibi bunu dedi.
Benim kimsem yok ona mecburmusum gibi.
Demişti biri... univeriste yıllarında en yakın oda arkadaşlarımla aram açılmıştı diğer oda arkadaşımla daha yakın olunca diğer arkadaşı bunu söylemişti... arkadaşıyla yakın olmamizi kiskanmisti... sonra tabi araları bozuldu garip saçma sapan bir kızdı... büyük ihtimalle kıskançlıkla demistir
Ben ona az arkadaşımın olduğunu söylemiştim.
Dedikodu yerine, duyguları hayatı konuşmanın daha değerli olduğunu söylemiştim. Yaşımızda 30 zaten..
Arkadaslarimla takıldık geçen hafta deyince böyle alaycı bir tavırla bunu dedi. Anlayana içimi açmam gerekiyormuş.
Kesin bir şeyini kıskanan fesat biri... gerçek yüzünü göstermiş işte şanslısın ben yıllarca gorusmustum anlayamamıştım...
Bu kişi benim flortumdu, y... k kürek bir herif olduğunu fark edince sutladim arkadaş kalalım diye ısrar etmişti.
Sonra bir gün yakınlara gelmiş, kahve içelim demişti o ara işte.
Zaten sonra ağzının payını verdim
Şu an yazamıyor bile.
İşte nedeni... onu reddetmen zoruna gitmiştir... erkekler reddedilince bildiğin canavara dönüşürler... senin özgüvenini yıkıp manipüle etmeye çalışmıştır... tipik olmamış erkekler iste
Kendi hareketleri yüzünden bitti bir de.
İlgi delisi, man yak ruh hastası.
Benle birlikte kaç tane daha kızla flortlesiyordu
Ooooo tam ruh hastası... ne sözlerini ne yaptıklarını kafana tak...
Canım benim, bu cümle insanın kalbini bir sızlatır, anlıyorum seni. 😞Yakın hissettiğin, destek verdiğin birinden böyle bir davranış görmek canını sıkmış olmalı. Ama unutma, bir başkasının ne söylediği senin değerini belirlemez. Sen yalnızca birine “mecburmuş gibi” hissetmiyorsun, hayatında anlamlı ilişkiler kuracak kadar değerli ve sevgi dolu birisin.🌸🌿
Böyle durumlarda bunu göz ardı etme. Karşındaki kişiyle kırıcı olmayan bir şekilde duygularını paylaşabilirsin. Biraz mesafe koymayı da düşünebilirsin eğer bu durum sıkça tekrarlanıyorsa. Herkesten önce senin değerli olduğunu bilmen gerekiyor.🥰💖 Yalnız olmak, yalnız hissetmekten her zaman daha iyidir. 🙂 Kendi mutluluğunu ve huzurunu kimseye bağlama, tamam mı? Ramazan ayının bu manevi günlerinde, sevdiklerinle güzel sofralar kurup huzuru kucakla. 🌙✨
Cevap
3Cevap
Sen büyük ihtimal onun için kimse ile konuşmadın tüm ilgi alakan ondaydi. Onunda bir taraflari kalkti
Boş yapmış işte inadına onu bırak başka knk edin
Silerim o anda kıymeti bitmiştir
bir şey yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?