- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılhafif flörtöz tavırlar diyebilirim. Hani bi ortama girildiğinde ya da bir yerde garson olsun, tezgahtar olsun, bekarken hoşuna gider ama belli etmeden savuşturursun. Evliyken şey oluyorsun, evliyim l*n ben, iki tanr de çocuğum var, haddini bil küpek sjsjs.
12 Yorumla- 1 yıl
İşte ben bekarken de öyleyim yaa her türlü öyleyim 😂
- 1 yıl
Bekarken evli gibi davranıyorum yani 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılDil öğrenmek, yüksek lisans yapmak. İşimde yükselmek 🙂 Kendi paramı harcamadan evlenmek istemem sahsen. Bir de psikolojik destek alıp bazı şeyleri asmaliyim
13 Yorumla- 1 yıl
Tüm bunları eşin varken de yapabilirsin ama o evleneceğin kişinin anlayışına bağlı
Cevap sahibi1 yılAçıkçası psikolojik destek almadan evlenmek istemem. Çünkü hep yanlış erkekleri seçiyorum. Bir de evlenmeden önce bunları yapıp evlenince vaktimi eşime ayırmak isterim. Eşimle beraber gezmek vs isterim. Bunun için de para lazim
- 1 yıl
Anladım. Karar senin tabiki. Hakkında hayırlısı olsun
Sadece biraz bilgisayar oyunları. Evlenince hayal olacak böyle şeyler. Zaten iş nedenoyle günde bir saat bakabiliyorsam ne mutlu. Ama yeterki doğru insanı bulup evleneyim de hiç bilgisayar oyunu oynamayım.
10 Yorumla
Öyle spesifik bir şey yaparım demiyorum. Ama normal olduğu gibi olamıyor insan evlilik hayatına uygun yaşamak lazım. Artık tek tabanca olmuyor insan. Çift olarak düşünmek lazım.
18 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum bana o konuda çok da bişey degismeyecekmis gibi geliyor. Bazen evliyken de tek tabanca vakit geçirmek iyidir diye düşünüyorum. İnsanın kendine vakit ayırması da gerekir
- 1 yıl
Ya tamam da o farklı bir şey.
- 1 yıl
Eşin hasta olduğu zaman çıkmazsın ilgilenirsin ama normal zamanda çıkar gezersin arkadaşlarınla. Ne olacak ki
- 1 yıl
Onu kast ediyorum. Sonuçta değişim oluyor. Evli olmasam çıkmak için bir engelim olmaz. Ya da başka bir şey için. Ben değişimler konusunda çok hassasım. Hayatımda tek bir tüy bile değişse bunu değişim olarak görüyorum. Öyle ki evlilik büyük değişim. E çocuk olacak ona göre kendimizi ayarlayacaz al sana başka değişiklik.
- 1 yıl
Ya evet haklısın ama sonuçta bu bir hapis değil. Evlilik hayatı kısıtlayan ya da zorlaştıran bir şey olmamalı. Mesela eş için hastalıktan bahsettin ama annen, baban evde yatak döşek hasta olsa evde bakacak kimse yoksa onlarla da ilgilenmen gerekir. Böyle şeyler için evli olmak gerekmiyor ki. Bu dediğinden şunu anlıyorum. Annen hasta evde tek başına olsa çıkar gidersin öyleyse. Benim de düşüncem şu ki insan annesine babasına yapmadığını eşine de yapmaz. Eşine yapıyorsa zaten anne babasına da yapıyordur
- 1 yıl
Elbette orası öyle zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Bekarken biraz daha özgür hissetme durumu olabiliyor, özellikle spontane kararlar almak için. 🧳 Mesela arkadaşlarla aniden tatile çıkmak ya da gece gezmelerine katılmak daha kolay olabilir. Evlendikten sonra eşine de uyum sağlama gerekliliği ve belki çocuk sorumluluğu devreye girebilir. Ama unutma, evlilik engel değil; sadece hayatın rutinleri değişir.🌟
Bu hayat sadece senin, dilediğin şeyi istediğin zaman yapabilirsin. Yeter ki kendini mutlu edecek anların peşinden git ve her dönemini değerli kıl!💃✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılöyle bir şeylerim yoktur benim.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılDünyayı gezmek gadası
10 Yorumla
1 yılBu konuyu ben de çokça düşünüyorum. Evlenmeden daha çok yeri gezmek ve görmek istiyorum. Evlenince gezme işinin olma ihtimali biraz düşük olur.
19 Yorumla- 1 yıl
Bana da evlenince daha çok gezilir gibi geliyor. Neden öyle düşünüyorsun?
- 1 yıl
Belki gezmek istemez paramız gitmesin diye , çoluk çocuk var diye , geçinemeyiz , para biktirelim diye. biraz bencilce düşünüyorum , kendi paramı kendim harcıyım diyorum. ama bekar olduğum için. evli olsam öyle düşünmezdim.
- 1 yıl
Anlamadım evlenir evlenmez çocuk yapmak gibi bir zorunlulugun olduğunu sanmıyorum. Çocuk olmadan da gezilebilir. Çocuk olduktan sonra da ona göre ayarlama yapılır. İmkanlar el veriyorsa yine gezilir. Birikim yapıyorsanız durumunuza göre tatile her sene gitmezsiniz de 2 senede bir gidersiniz atıyorum. İnsan istedikten sonra her şeyin çözümünü bulur
- 1 yıl
Paramız gitmesin diye olan bir yaşam tarzı da bana doğru gelmiyor açıkçası bu biraz göreceli bir durum. İki taraf da sadece birikim yapma odaklıysa öyle anlaşıyorlarsa sorun yok ama ben şahsen temel ihtiyaçları giderdikten sonra kalan paranın tamamını birikim yapma taraftarı değilim. Ömür geçiyor, hayat geçiyor. İnsan sırf birikim yapıcak diye gençken eşiyle gezip güzel vakit geçiremiyorsa ne anladık o hayattan da o evlilikten de yani. Birikim elbette yapılır. Yapılması gerekir ama onun da dozu var. Hem gezersin hem birikim yaparsın. Hem harcarsın, hem kenara atarsın. Denge yani
- 1 yıl
yazdıklarınıza noktasına virgülüne kadar katılıyorum ve altına imzamı atıyorum. yani seninle hemfikirim. gençler böyle düşünüyor , güzel düşünüyor ama işte büyüklerimiz öyle düşünmüyor. biriktir falan. ev al , araba al falan. ben de onlar gibi düşünmüyorum açıkçası. bu dünyaya bir defa geliyoruz. yiyeyence , içecen de , giyecen de , gezecen de , eğlenecen de. kefenin cebi yok demişler.
- 1 yıl
"Ama" dedikten sonraki kısmın bana kalırsa zerre önemi yok. Bize küçükken hep büyükler doğrusunu bilir diye öğretildi, hayır. Büyükler her zaman doğrusunu bilmiyor. Herkes hayatını kendisi tek başına yaşıyor. Büyükleri yasamiyor o hayatı. O yüzden büyüklerin görüşü benim hayatımda tavsiye niteliği taşımaktan öteye geçemez. Geçmemeli. Kimse için geçmemeli. Büyükler tavsiyede bulunabilir ama kimsenin hayatına karisamazlar. Evlilik hayatına büyüklerini karıştırtanların da ben daha mutlu olduklarını görmedim. Gerektiği kadar sınır koymayı bilmeyen kimse de bence evlilik düşünmesin zaten. Kadın erkek fark etmez herkes için geçerli bu
- 1 yıl
Aynen senin de dediğin gibi kefenin cebi yok. Kazandığımız parayı mezara götürmicez. Yaşadığımız hayatın hesabını da büyüklerimiz vermicek biz vericez.
- 1 yıl
Aynen öyle.
- 1 yıl
🌸🌸
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey yok şimdi ne yapıyorsam evlenince yapsam da bir sıkıntı olmaz kalk ye iç çalış yat şahsen tabi
13 Yorumla- 1 yıl
Bence de çok değişiklik olmaz gibi. Evleneceğin kişiye bağlı
- 1 yıl
Elbette
1 yılSoru değişikmiş.. hiç öyle bi düşüncem olmadı zaten yaptığım şeylerden beni kısıtlayacak bi insanla istemem
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de aynı fikirdeyim.
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Bilemiyorum. Evlenmeyi bile düşünmüyorum ama nasip ne gösterecek.
26 Yorumla- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun 🌸
- 1 yıl
Amin
Tablonun temasında Van Gogh imzası görüyorum konudan bağımsız. Arkadaşlarımda kalmak.
15 Yorumla- 1 yıl
Eşin anlayışlıysa arkadaşlarında kalmanın sorun olacağını sanmıyorum. Aslında evlendigin insana bağlı bir çok şey
- 1 yıl
Anlayisli erkek. Evliliğin bir kısıtlama değil, sevdiğin insanla hayatını birleştirip birbirinin mutluluğu ve huzuru için elinden geleni yapma bilincinde olan erkekler yapar bunu. Evliliğin ne olduğunu bil ve bunu bilen biriyle evlen
- 1 yıl
Rica ederim. Nasıl biriyle evlendiginiz çok önemli. Cennet de olabilir cehennem de. İyi seçim yapmak lazım.
Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı. Öyle bir düşüncem yok evlenince yaparım dediğim şeyler var eşimle gezmek gibi
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel
1 yılEvlenince çocuğum olacak. Ona kendimi feda edicem. Güzel büyüsün, bir yere gelsin diye. O yüzden gezip tozayım güzelce
10 Yorumla
1 yılAilem ve arkadaşlarımla olabildiğince vakit geçirmeye çalışıyorum.
10 YorumlaEvlenince de aynı rutinlerimi olduğu gibi devam ettirebileceğime inanıyorum. Ama tâbi ki eskiye göre sorumluluklar artacak. Mesela sosyal medya kullanımını azaltirim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Rahat rahat gezmek mesela…. Tek bir sırt çantası ile tüm dünyayı gezerim kimseye hesap vermeden…. Ama evlenince ayağımdan pranga vurulmuş gibi olur
01 Yorumla- 1 yıl
Evliliğe olan bakış açınızın yanlisligindan kaynaklı. Evliliğe pranga olarak bakıyorsanız evlenmeyin zaten.
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Öyle bir düşüncelerim yok
10 Yorumla
1 yılYemek yapmamak bence 😆
21 Yorumla- 1 yıl
Hahahah bak bu doğru
Gezip tozmak😂
11 Yorumla- 1 yıl
Neden yaa o evlenince de yapılır
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHali saha maçları 🤭🤭
122 Yorumla- 1 yıl
Bunu biri daha yazdı. Evlenince halı sahaya gitmek neden sorun olsun ki
- 1 yıl
Terliyorsun
Eve sinirli geliyorsun
Beyazlar yikandi sen yine kirli getirdin
Ev içinde ikinci maç organize etmek
En önemlisi de bu oluyor
Eşine zaman ayırmak yerine bitmiş bir maçın özetini hala konuşuyorsun yetmiyor 22 adam Bi topun peşinden koşuyorsun bide para veriyorsun
Bu yüzden evli kisiler gelemez maça çoğu zaman 😂🤣😂🤣 - 1 yıl
Sınırını, dozunu bilen biriyse gider. Bu da o adamın haline tavrına bağlı. Maçta terleyebilir normal. Evine gelince duşunu alır. Beyazlar yıkandıysa o kirli sepetine girer, daha sonra beyazlar yıkanacaği zaman yıkanır olur biter. 2. maçı da organize edebilir eğer eşine yeteri vakti ayırabiliyorsa insan kendi hobileri ve zevkleri için de kendine vakit ayırabilir bu iki taraf için de geçerli.
- 1 yıl
Suyunu çıkarmadığı sürece sorun olmaz eşi de anlayışlıysa. Evliliğe herkes hapis hayatı gibi bakıyor ama herkes empati kurup ona göre yaşasa kimse böyle sorunlar yaşamaz
- 1 yıl
Milyonlarca erkeğin istediğin tek düşünce evliliğe hapis hayatı ile bakılmıyor ama insan gene de korkuyor biraz sonuçta bu zamana kadar özgür ve rahat yaşamışsın istediğin gibi yaşıyorsun Ama hayatına birini aldığın zaman bu özgürlüğün kısıtlanıyor 2 insan Tek vücutta bulunuyor kaldıramayan yönetemeyen insanlar var Bu yüzden de yönetemeyen insanlar hiç evlenmemiş olan insanları kötü etkiliyor Tabii ki senin dediğine doğru Empati kurmak alttan almak düşünerek konuşmak bunlar çok önemli şeyler evlilik konusunda ama çoğu zaman da karşılıklı olarak birbirimizi anlamak dinlemeden ve bilmeden konuşuruz Bu da ister istemez kavga O gürültüye sebep oluyor ufak bir halı saha maçı 2 saatlik Bi durum söz konusu bunu büyütecek bisey yok aslında ama özentilik mi diyim yoksa alışkanlık bilmiyorum ama maç kahve ve buluşma konusu acıkınca evli kişilerde kavga kaçınılmaz oluyor
- 1 yıl
İşte herkes evlenirken ona göre evlenecek. Bilinçli olacak. Eşinin 2 saatlik makul bir eğlencesi bir kadını rahatsız ediyorsa o kadın bi zahmet evlenmesin. Bir erkek eşinin ona hoşgörüyle yaklaşmasını suistimal edip suyunu çıkaracak seviyeye geliyorsa o adam da evlenmesin. Bu durumun tam tersi de aynı şekilde. 2 saatlik makul keyfi olan kadına da kocası hoşgörmeli. Aynı şekilde bu hoşgörüyü kadın da abartarak, evine, eşine vakit ayıramayarak suistimal eduyorsa bu da ciddi sorun. Bunların bilincinde olacaklar evlensin cennette gibi yaşarlar. Ama her şeye sorun çıkaran insanlar için evlilik cehennemdir. Bu tamamen evlenen kişilerin karakterine, bakış açısına, zihniyetine ve ne kadar bilinçli olup olmamasıyla ilgili. Biraz da empati kurmak lazım. Hoşgörü lazım
- 1 yıl
Bu konuda da başka birçok konuda da dengini bulan insanlar evlenince cok mutlu oluyorlar. Bunun örneklerini görüyoruz.
- 1 yıl
Zaten karşılıklı anlayış empati olmuş olsaydı hiçbir zaman evlilikler kötü gitmezdim çünkü artık o kadar kötü bir noktaya geldik ki en ufak tartışmada veya anlaşmazlıkta hemen boşanmalar çocuğu alıp evi terk etmeler var halbuki o kadar büyütecek bir şey yok 2 saatlik bir futbol maçı kimseye zarar vermiyor veya iki saatlik bir komşu ziyareti Bence erkeğe bir zarar vermez ama işte o kadar alışkanlık ve gözün artık gidiyoruz ki ipler Sürekli kendi elinde olsun istiyor insan nice kişiler var çevremden biliyorum çok büyük kavgalar ediyorlar tartışıyorlar ama yine de sanki daha Yeni evlenmişler gibi birbirlerine deli gibi aşıklar ama kimileri de var sadece eşine lan dediği için akraba geldiği zaman eşine yemek vermiyor veya bir hafta boyunca küsüyor konuşmuyor karşılıklı Empati kurmak anlayışlı olmak bu kadar zor olması gerekiyor aslında
- 1 yıl
Tabii ki de sınırını ve dozunu bilmek çok önemlidir bu sınırı ve dozunu aşmamak evliliği ve sevgiyi asla Öldürmez ömür boyu bu sınırı aşmak istemiyorsan ve karşındaki sana sevgini saygını değerini vermek istiyorsan yapman gereken Paradoks çok hasta hakkında Kendine yapılmasını hoşlanmadım bir şeyi veya konuşmayı karşındaki kişiye de Yapmaman gerekiyor Hepimiz insanız Tabii ki de bazen bu sınırı aşabiliriz bu konuda devreye empati giriyor
- 1 yıl
Ya hepimiz insanız. Hatalarımız, yanlışlarımız oluyor. Tartışmalar illa ki olur ama bunda dahi saygıyı elden bırakmamak gerekiyor. İletişime ve yapıcı eleştiriye de açık olmak gerekiyor. Rahatsız olunan, hoşa gitmeyen bir durum olduğunda bu konuşulup orta yol bulunması gerekiyor. Bunlar önemli şeyler. Bu dengeyi kurabilen insanlar da zaten evliliklerinde mutlular ama bunun tek taraflı olması hiçbir şeyi kurtarmaz. Karşılıklı olması gerekiyor
- 1 yıl
O yüzden de insan evleneceği kişiyi doğru seçmeli. Yoksa evlenmek isteyene evlenmek kolay. Mesele birini bulmak değil birbirini bulmak. Allah herkesi dengiyle karşılaştırsın. Evlilik iki puzzle parçasının birleşmesi gibidir. Yani birbirinin eksikliğini tamamlar nitelikte olmalı bunun için de uyum gerekir.
- 1 yıl
Gerçekten çok güzel düşüncelerin ve yorumun var insan sıkılmadan her konu hakkinda konuşmak fikrini yorumunu almak ister Ama senin dediğin gibi tartışmalar İllaki olur kavgalar İlla ki olur Önemli olan bu durumda bile sinirlerine hakim olmak karşıdaki insanı anlamak ve kavga sonunda küskünlük kırgınlık yerine karşılıklı anlaşma olup konuyu Temelli kapatmak olması lazım kavga sonunda birbirlerine küsmek yerine Sen haklısın ya da kusura bakma düşünemedim gibi cümleler kurulması gerekir Ama tam tersi yaparsan olmaz kavgayı daha da ateşlersek olmaz bu da tabii ki de ister istemez Ayrılık ve boşanmaya gider böyle bir durum olayı söz konusu olduğu zaman isterse istemez Biz bekarlarda bulunan etkileniyoruz Biz de öyle bir hayatı yaşayacağız diye korkuyoruz ve evlenmekten çekiniyoruz ufacık bir sosyal hayatımız kalmayacağını düşünüyoruz evliliği kötü güzel olmayı insanı rahatsız eden bir Eylem gibi görüyoruz Bu yüzden de kendi evliliği kadar evlilik de yok galiba hareketler çevrendeki insanlarla da güzel etki ve görüntü vermiyor
- 1 yıl
Aslında evleneceğin kişinin boyu göz rengi saç rengi bunlardan çok ruhunun elektriği düşünce yapısı veya olaylara bakış üstünde bunlara bakılması lazım işte o zaman evliliğin gerçekliği ortaya çıkıyor dediğiniz gibi evlilik puzzle parcasi misali önüne çıkan ilk parçanın yerini aramak yerine kendi dengini huzurunu ve yakışanı aramak daha güzel olacaktır bunu seçerek isteyerek yapmalısın ki aşkı sevgiyi sevdayı en güzeli şekilde yaşamalısın çünkü herkes en güzel şeyleri yaşamak ister ama kimse bunun icin caba sarf etmek istemiyor herkes hazır olanı istiyor bu yüzden de evlilikteki kavga anlaşmazlık veya uyumsuzluk sürekli devrede kalıyor
Bu arada
8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun nice mutluluklara 💐💐💐 - 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🌸🌸
- 1 yıl
Rica ederim ne demek Umarım İlk kutlayan ben olmuşumdur ve güne mutlu ve güler yüzlü başlamana sebep olduysam ne mutlu bana💐💐🥰🥰
- 1 yıl
Teşekkürler tekrar. 8 Mart benim için pek bir şey ifade etmiyor aslında. Bana kalırsa her gün kadınlar günü olmalı. Bu sadece tek güne sığdırılmamalı
- 1 yıl
Profilimdeki Kapak fotoğrafıma Bence bir göz atman gerekiyor🥰🥰 Bence en güzel yorum odur
- 1 yıl
Evet güzelmiş 😂😂
- 1 yıl
Son söylediğin yoruma karşılık onu söylemek çok isterdim 💐💐🥰
- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Günümüzde olan olayları kast ettim sadece
- 1 yıl
Ha anladım
Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yurtdışına gezmeye gitmek (tek başıma)
13 Yorumla- 1 yıl
Tek başına gezmek sıkıcı olmaz mı
- 1 yıl
Doğrudur. Tercih meselesi
1 yılKS'de takılmak
11 Yorumla- 1 yıl
İnsan gibi kullananlar için bir sakıncası yok bence
Yok galiba, enteresan.
14 Yorumla- 1 yıl
Olmaması güzel bir şey bence
- 1 yıl
Bence öyle ya 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılBilgisayarda kod yazayım, merkezde oturup geleni geçeni izleyeyim bu
03 Yorumla- 1 yıl
Geleni geçeni izlemek ne Allah aşkına daha yararlı işiniz yok mu sizin
Cevap sahibi1 yılVaar mesai dışında ya, 30 dklık çok görmeyin 🙂
- 1 yıl
Ya gidin işinize ya
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilgisayar oyunu oynamak 😂
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. şu an yaptığım her türlü etkinlik
15 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi? Ellerle hiçbir etkinlik, aktivite yapılamıyor mu
- 1 yıl
Eşlerle*
- 1 yıl
Anladım
1 yılGönlünüzce herşeyi yapın yaşayın özgürce. Evlendikten sonra biçoğunu yapamayacaksınız.
09 Yorumla- 1 yıl
Ben bekarken yapacağım çoğu şeyi evlenince de yapacağımı düşünüyorum. Evlendiğin kişinin karakteriyle alakalı bu mesele
- 1 yıl
Öyle düşünüyorsunuz bende öyle düşünerek evlendim ancak karakteri değişiyor arkadaşlarından çok etkileniyor. İkinizin dışındakilerde karışıp etkiliyor. Etken çok oluyor.
- 1 yıl
Işte yine aynı şeyi söyleyeceğim. Karakter. Dış etkenlerden aşırı etkilenen, bunu evliliğine çok fazla yansıtan ve başkalarını evliliğinin içine karıştıran hiçbir insan ister erkek olsun ister kadın fark etmez, o evliliği mutlu yürütemez. Bunların bilincinde olan insan da öyle sorunlar yaşamaz ve yaşatmaz diye düşünüyorum
- 1 yıl
Haklısınız yazdıklarınızda umarım öyle biriyle evlenirsiniz. Benim olmadı.
- 1 yıl
İnşallah. İnşallah siz de sorunlarınızı çözersiniz. İletişim çok önemli. İnsan bazı şeyleri konuşarak, anlaşarak sonradan da fark edebilir. Eşinizle bunu konuşun. Dış etkenlerin evliliginize zarar verdiğini veya zarar veren başka etkenler varsa bunları konuşup anlaşma yoluna gidin. En önemli mesele çabalamaya ve iletişime açık olmak bence
- 1 yıl
Konuşarak çözülmüyor yaşam koçları böyle söylüyor ancak insanların 7 sinde huyu neyse 70 inde aynı oluyor. Konuşarak her şey çözülmüyor sadece günü kurtarıyorsun. Bir başka gün bir başka sefer benzeri yaşanıyor değişen zaman ve gün oluyor. Sadece ilk zamanlar mış gibi yapıyor rol yapıyor. Daha sonra kendi özüne dönüyor. Ozamanda yolunuz ikiye ayrılıyor.
- 1 yıl
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de odur evet ama bu değişime açık olmayan insanlar için geçerli. Eşiniz mutluluğunuz için çabalamak ve sorunları düzeltmek adına değişime açık değilse yapacak hiçbir şey yok zaten. Kimse kimseyi değiştiremez ama insan eğer kendini isterse değişebilir.
- 1 yıl
Evet ne güzel söylediniz insan önce kendisi istemeli.
- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılBest sistalarla yurt dışı tatili
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBol bol uyumak
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yıl
İstediğim gibi giyinmek10 Yorumla
1 yılAtanmak olabilir
10 YorumlaŞuana kadar öyle bir şey olmadı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle bir düşüncem yok
10 YorumlaRahaat rahat takılıyorum ya kafamda birinin dırdırı sorumluluğu olmadan beş karış yatıp on karış kalkıyorum işte
00 YorumlaBekarken yaptığım her şeyi evliyken de yaparım.
00 Yorumlabirikim yapmak
11 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. bol bol farklı kadınların tadına bakmak 😋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖyle birşeyim yok
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de olmamalı
Gizli Üye(25-29)1 yılKahvede okey
12 Yorumla- 1 yıl
Evliyken de yapılır o
Cevap sahibi1 yılHahah olsun
1 yılHiç , evlenmeyi düşünmüyorumda ztn
00 Yorumla
1 yılsorumsuzluk
10 Yorumla
1 yılDünyayı gezmek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılYokk
10 Yorumla
1 yılHalı saha😀
13 Yorumla- 1 yıl
Niye ya neden yapılamasın ki
- 1 yıl
Genelde sorun oluyor
- 1 yıl
Hemcins arkadaşlarınla halı sahaya gidip maç yapmanın nesi sorun olabilir?
- Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılYok sanırım..
00 Yorumla
1 yılEvlilik saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanal seks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılClub a gitmek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri