Numarasını engelledim bir daha hiç konuşmamak üzere?

Lise arkadaşım var ikimizde aynı yaştayız 30 yaşındayız ikimiz de bekarız fakat arkadaşımın bana karşı sürekli bir öfke tersleme hani hiç konuşmamak istiyormuş gibi bir hareketleri var başka insanlara bakıyorum onlarla gayet güzel bir şekilde diyalog kuruyor dinliyor fakat bana gelince selam bile versin mi vermesin mi arada derede kalıyor beni ben onun için o kadar şeyler yaptım ben de teşekkür bile etmedi şu anda başımda kötü olaylar var iş gelip sana yardım edeyim ya da geçmiş olsun demedi sürekli bana sinirli agresif tavır sergiliyor en son bardağı taşıran Damla da babamın yanında beni küçük düşürmesi oldu babamın yanında bu tavrı sergiledi ve babamdan şöyle bir algı oluştu bu çocuğun peşini ben koşuyormuşum da çocuk benden rahatsız oluyormuş algısı yarattı babamın gözüne hayır benim anlamadığım konu benden hoşlanıyor desem zannetmiyorum çünkü sevgilileri var gidiyor geziyor öyle bir şey de yok bu babamın yanında beni hiç düşünmeden sonra ben ona bağırdım çağırdım ve en sonunda numarasını engelledim ve bir daha hiç açmamak üzere sizce doğru yapmış mıyım
Numarasını engelledim bir daha hiç konuşmamak üzere?