Güncellemeler
1 yıl
Din ve inanc etiketi olmadigi icin ramazan tarifleri etiketini sectim mecburen. Gerekiyorsa etiketi degistirebilir hurmetli modlarimiz veya adminlerimiz.. @KızlarSoruyor
Güncellemeler
1 yıl
Suraya diyanet telefonunu da paylasayim lazim olur:"Din İşleri Yüksek Kurulu, Alo 190 Dini Soruları Cevaplandırma (Fetva) Hattını, günümüz insanının ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Bu çerçevede Alo 190 Fetva Hattı, dijital teknolojilerin desteği alınarak kolay erişilebilen, güvenli ve kaliteli iletişim imkânı sunan bir çağrı merkezine dönüştürüldü."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızım ben stres yapınca oradan bi et koparıp elime alıp özür dileyerek havaya atıyom. Ben yiyemiyosam acarinalar yesin 🤣
o da buyuk sevap xjsjd🤣
Sadaka 🤣
Tabi, aclari doyurcan😬
Yine bi corba yaptim mesela tavuk kemiklerini falan goturcem, yogurt kabina koydum, kedi ve kuçulara birakcam
Dudak yersem orucum bozulmayacak mi şimdi. Ben anlamadım :D
Kendi dudagin yaa🤣
Heee 🤣
Dudak nemlendiricisi surup dudagini yersen 1 tasla 2 kus vurmus olursun ve nemlendirici de yersin🤣🤣🤣
Saçma sapan yaa o zaman dudağıma yemek süreyim onu yiyim akşama kadar doyarım 🤣🤣
Olmaz burada dudak nemlendiricisi gecerli sadece.. istersen alo diyanete sorup bunu ogrenebilirsin ama yemek surmene izin vermezler bence🤣🙃🤣
Ramazan tarifleri etiketini değiştiremiyoruz modlar. Adminler isterse değiştirir bu arada
Bence de 🥲
Senin mod oldugunu simdi farkettim 😬
🤣🤣🤣🤣