Karınız sizi ailenizle görüştürmezse size bu yüzden vursa ne yaparsınız?

Abim 28 yaşında 1 ay önce evlendiler kız 22 yasında bende 21 im , karşı apartmana taşındılar yan dairesinde teyzem falan oturuyor her allahın günü abime bağırıyormuş teyzem hep söylüyor bize bunları 2 gün önce yine kavga etmişler abimin boynunu falan yolmuş izleri gördük bu 2 oldu abimi tırnakladıgı, dün abim babamla konuştu diye kız evde kavga çıkarmış cam kırmıs teyzem yine duymuş tam kapıya gitecekmiş sen ne yapıyorsun bu çocuk benim elimde büyüdü nedir bu senden çektiği diye abim çıkmış o anda tam falan baya mevzular var daha annemle babama o benim kocam sizle görüşemez telefonla konuşamaz sizde onu arayıp buraya gelemezsiniz falan demiş ben kesinlikle ne abimi arıyorum ne ikisiyle muhattap oluyorum çünkü bundan 2 hafta önce benim hakkımda yalan yanlış konuşmuş arkamdan bende duydum tekmeyi bi koydum buna bizimkiler abim falan tuttu beni yani onu gördüğüm an burnunu kırmak istiyorum söyle tam burnunun ortasına bi yumruk geçirmek istiyorum cidden benim ailem ona iyilikten başka bir şey yapmadı ama abimi ailesinden bizden kıskanıyor herkese yalan yanlış şeyler söyleyip iftira atıyor annemlere o benim kocam döverimde ezerimde siz karısamassınız demiş abim çok sakin birisi kesinlikle cevabını veremiyordu yüzden o kızı dövüp abimide tamamen silmeyi düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?

Karınız sizi ailenizle görüştürmezse size bu yüzden vursa ne yaparsınız?