Okumak mi calismak mi?

Bunu okuyanların annemle benim ölmemiz için dua etmesini istiyorum. Cicegimle ben multu ölelim, kimse üzecek kırıcı bir şey yazmasın. Annemle babam 55 yaşında bir şey sahibi olamadı. Annemin düğün altınlarını sonradan aldıklarını babamın ailesi zorla elimizden aldılar. Anneme büyü yapıldığını komşular söyledi ama biz gözle görmedik bilmiyorum. Dedem annemi dövdü sokağa attı herkes bunu gördü. Bir araba aldık onu zorla sattirdilar. Babam hiç cezaevine girmicekti amcam onu içeri soktu milletin gönderdiği paraları yemek için para toplayıp bize beş kuruş vermediler kendisi sebep oldu diye çok beddua aldi. Karisiyla beraberde hem para yediler hem bize savac açtılar küfür ettiler. Ogrenciydim ozmn doğru düzgün bu kavga içinde okuyamadım. Telefon açıp evimize gelme diye bağırdılar. Yillar sonra evine gittim amcamın yaşlıdır kırılmasın diye hani esiyle beraber bizi terslediler. Babami soracak olursanız akraba, arkadaşlarini baş tacı edip herkese bizi ezdiriyor. Anne baba tarafi toplam 14 kardeş. Hepsi yıllar önceden ev aldılar. Misafirlige geldiklerinde asagilamalarindan, gulmelerinden çok yoruldum. Babam için biz hizmetciyiz adamlar bizi eziyor dusmanimizi tutuyor. Cogu şeyi tek başıma yaptım ve tek çocuğum çok yoruldum.2 yıllık bölüm okuyabildim şimdide işsizim aşağılama gülme devam ediyor. Milletin arkasında nenesi, dedesi, yigen, kardeşi olurya biz bu dünyada bir şey göremedik. Turbeye gittim, hocaya gittim. Kurban kestim hayır yaptık bir türlü hayatim düzene girmedi. Annemin aileside iyi değil asla destek olup iyi davranmiyorlar. Bu gidişle ev eşyasını komple satip komşumuzun evinde kalicaz çünkü kira ödeyemiyoruz. Cunku annem yaşlandı dayanamıyor bende işsizimAkrabamla görüşmeyi kestim diye düşman oldular bana herkese kotuleniyorum birkaç kişi tarafından.2 şansım kaldi. İs hayatında bir sektörde yükselip müdür olabilirim ya da kpssyle memur. ya da yksye girip sağlam bölüm okuyabilirim. Hangisi mantıklı 22 yaşındayım. Gec kaldığımı biliyorum ama işe daha almiyorlarki yükselip müdür olayım. Eger yksyi tavsiye ediyorsanız bana sağlam bölümleri yazar mısınız. Bize herkes çok iyi insanlar çok mutlular derler annemle bana. Bizde güç kuvvet kalmadı. Aglama krizlerinden perişan oldum kaç kere. Akrabamla babamı reddettim diye konuşma yapıp vedalasmayi dusunuyorum. Evlerine gitmicem, telefonlarını acmicam, aramicam, geldiklerinde de evde olmicam. Cok şans verdim duzelme olmadı napayım.

Okumak mi calismak mi?