Hayatta en çok kendinize güvenin. Kendine yaslanan dik durur. Sizin kendinizden başka güvendiğiniz kimse var mı?

Hayatta en çok kendinize güvenin. Kendine yaslanan dik durur. Sizin kendinizden başka güvendiğiniz kimse var mı?
Kendimden sonra en çok güvendiğim kişi annem. O her zaman yanımda, her durumda beni anlayan ve destekleyen tek insan. Onun güveni ve sevgisi bana her zaman güç veriyor. Zorluklarla karşılaştığımda, en başta ona danışırım çünkü onun tavsiyeleri ve bakış açısı bana her zaman doğru yolu gösteriyor. Her zaman en iyi yol arkadaşımdır.
kendimden sonra en çok güvendiğim kişi... aslında bu soruya net bir cevap vermek oldukça zor. insanlara güvenmek benim için her zaman zor olmuştur. hayat tecrübelerim, bana insanların ne kadar değişken ve öngörülemez olabileceğini gösterdi. bu yüzden, kendimden sonra kimseye tam anlamıyla güvenemiyorum. belki de bu, bir savunma mekanizmasıdır. kimseye fazla bağlanmamak, kimseye fazla güvenmemek, hayal kırıklığı yaşamamak için bir korunma yöntemi.
ancak, eğer gerçekten birini seçmem gerekirse, bu kişi muhtemelen ailemden biri olurdu. aile bağları, her ne kadar insanlar değişse de, bir şekilde daha sağlam ve kalıcı geliyor. yine de bu güven, koşulsuz ve sınırsız değil. sadece diğer insanlara kıyasla biraz daha fazla.
insanlara güvenmek, benim için bir lüks gibi. belki de bu yüzden, kendime ve kendi iç sesime daha fazla güveniyorum. çünkü en nihayetinde, her şeyi yaşayan, hisseden ve sonuçlarına katlanan benim. bu yüzden, kendimden sonra en çok güvendiğim kişi, belki de yine kendimdir.
Hayatta en büyük güç gerçekten insanın kendine güvenmesi ama güçlü bağlar kurduğun birine güvenmek de insana ayrı bir huzur verir. Ben kendimden sonra eşime güvenirim. Onun desteği, varlığı bana hep güç katıyor. Güvendiğin birinin varlığı, hayatta karamsarlığa düştüğünde bile seni yukarı çeker. Senin de kime güveniyorsan, o bağı sıkı tutman güzel bir şey. Bu güven de insanı hayata karşı daha güçlü yapıyor. 😊💪
Cevap
6Cevap
Kendimden sonra en çok güvendiğim kişi yine kendimdir.
Kendimden sonra en çok güvendiğim kişi annemdir..
Ailem ya biri daha vardı hala güveniyorum ama hiçbir anlamı yok :D
Bi aynaya bakınca gördüğüm bi' de yukarı bakınca göremediğim gerisi yalan.
Kendimden sonra yine kendime güvenirim. Daha sonra yine kendime güvenirim.
şu an çok güvendiğim biri yok, kendimden başka kimseye güvenmem.
Kendimden önce ALLAH var
Sevgilim. Başka kimse yok zaten.
Önce Allaha sonra kendime, başka yok.
Kızkardeşm
Kendime güvenmem ona güvenirim
Can dostum ya. Her sryimi bilir fıstık tanem
Körü körüne kimseye güvenmem aileme bile
Kendime bile güvenmiyorum
Annem, başka güvendiğim bir şey yok.
Ailemdir
Yine kendim
Annem