Aile & Toplum Hayatta en çok kime güvenirsiniz? Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Ailesin, eşin, dostun bu hayata en çok kime güvenirsin? Hayatta en çok kime güvenirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendime cünkü Allah daima yardimcimiz olur yani inancimdan dolayi diyesim var... Yani ihtiyacim var gelirmisin dersen gelen olur konu bu ise.. Allahin izniyle 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah var Gâm yok. Kızım ve Oğlum var. O yüzden ayakta durmak zorundayım ve Allah'tan başkasına elimi açmıyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bana gerçekten güvenen biri, güvenimi hak etmiş demektir. 1 0 Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 761 cevap paylaştı. Eşim yok şimdilik olursa inşallah ona güvenirim ama şimdi annem babam kardeşlerin 1 0 Yorumla
Arzusaglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Anneme derim birini seçmek zorunda kalırsam 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı. Önce kendime sonra güvenmem gerektiği kadar güvendiğim bazı kişilere 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kimseye güvenemiyorum 1 0 Yorumla
livaneli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aileme elbette :) 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Doğru kişi insanın kendisidir derim her zaman.. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kendime güvenmem lazım ilk başta knk 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sevgilime... 2 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Yaaaa canımsın adamm.. 🥰 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendime. 2 0 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendıme beybi 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. abime 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allaha 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anneme. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendime sadece 😂 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aileme 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kimseye güvenmem 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anama ve babişime.. 1 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç kimse güvenmiyorum 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Öyle bir yakınım yok😒 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kendime cünkü Allah daima yardimcimiz olur yani inancimdan dolayi diyesim var...
Yani ihtiyacim var gelirmisin dersen gelen olur konu bu ise.. Allahin izniyle
Allah var Gâm yok.
Kızım ve Oğlum var. O yüzden ayakta durmak zorundayım ve Allah'tan başkasına elimi açmıyorum
Bana gerçekten güvenen biri, güvenimi hak etmiş demektir.
Eşim yok şimdilik olursa inşallah ona güvenirim ama şimdi annem babam kardeşlerin
Anneme derim birini seçmek zorunda kalırsam
Önce kendime sonra güvenmem gerektiği kadar güvendiğim bazı kişilere
Ailem ve sevgilim..
Bundan sonra sadece kendime guvenicem.
Kimseye güvenmiyorum..
Kendime bile güvenmem
Önce Allah’a sonra kendime
Kimseye güvenemiyorum
Aileme elbette :)
Hiç kimseye güvenmem kendimden başka
Sadece kendime
Kendime tabi ki
Kimseye galiba güven vermiyor hickimse
Doğru kişi insanın kendisidir derim her zaman..
Kendime güvenmem lazım ilk başta knk
Sevgilime...
Yaaaa canımsın adamm.. 🥰
Allah'a.
Kendime.
Kendıme beybi
Kendime bile güvenemiyorum ki birine güveneyim
Kendime.
abime
Allaha
Eşime
Kendime
Once Allaha ardindan kendime. Gerisi bos.
kendime
Aileme
Kimseye
Kendime
Kendime ve anneme
Ablama
Anneme
kesinlikle kendime guvenirim sadece.
Kendime
KENDIME
Anneme.
Kendime sadece 😂
Kimseye
Aileme
Dünya üzerinde, kendime. Eğer olursa da O’na.
Kimseye güvenmem
Anama ve babişime..
Aile
Babama
Kendime
Anneme
Kendime
Kendime
Kimseye güvenmiyorum
Kendime!
Rabbime ve kendime
Hiç kimse güvenmiyorum