Altın eksik diye evlenmeyi uzatan kızdan olur mu?

8 aydır beraberiz 100 gr altın istediler benden bide annesi süt hakkı için 20 gr bilezik istedi toplam 120 gr nişanlım süt hakkını ben yapıp sana vericem dedi. ama biz normalde bu yaz evlenecektik ama evdeki hesap çarşıya uymadı 80 gr bilezik yaptım 280 bin tl yapıyor şu an bunu nişanlima verdim. Nişan söz yüzüğü hepsini aldım. Ama dedim ki son bileziği ve altın kolyeni kupeni yapacağım dedim ama yaparsam bu yaz da evlenemicez onların yerine mobilya eşyası kiralık ev tutmak için ve gelinlik için bu parayı kullansak olmaz mı dedim çünkü görüyorsun ailem hiç bir şekilde yardım etmiyor çünkü parayı seviyorlar. abimde tek başına evlendi. Bana dedi ben senden düğün istemedim nişan istemedim ama istemedikçe sen abartmaya başlıyorsun dedi. tamam ama dedim elimde olmadığı için yapamadığımı söylüyorum elimde olsa zaten yapicam. iyi ozaman dedi biriktir sonra evleniriz. iyide dedim nişanı kına gecesini zaten kız tarafı yapıyor senin istemediğin şeyler normal yani diyince. kız tarafı salon tutar gerisi erkeğe aittir. Bende dedim sen Anadolu yakasında oturuyorsun ben Avrupa. Mevcut çalıştığım bir iş yerim var işi gücü bırakıp sizin oraya da yerleşicem yeni iş bulucam bizim orada sıfır daireler 20 25 bin tl iken sizin orada giriş kat 20 30 yıllık daireler 25 30 bin bunada eyvallah diyorum daha ne yapayım diyince paranı biriktir diyor. kendisi çalışmıyor çalıştığın da ise kendine yatırım yapıyor çeyiz için vs bir şey almıyor. Sizce ben mi abartıyorum benim tek niyetim güzel bir yuva kuralım evet altın kolye flan alacağım dedim ama şimdi alırsam ev esyasina param kalmayacak
Altın eksik diye evlenmeyi uzatan kızdan olur mu?