Eşimden yeni ayrıldım 2 ay oldu ne yapcağımı bilmiyorum? Daha önce eşinden ayrılan var mı nasıl kendi hayatlarını kurdular
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılDaha önce evlenmedim ama tavsiye istersen de şöyle birkaç tavsiyem var
1) zamana bırakmak
2) kendine bi aktivite yarat
3) yeni insanlarla tanış (illa ikili ilişki olarak demiyorum)
4) stres, kaygı azaltacak bir şeyler yap (müzik, kitap, yürüyüş gibi)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başta bekarlığa alışması zor oluyor. Semeri salınmış gibi bir etrafa saldırma evresi olabiliyor. Bazı kişiler içine kapanabiliyor onu kesinlikle yapmamak lazım. Sosyal hayatımızı canlandırmak baya faydalı oluyor. Özellikle yeni hobiler yeni etkinlikler insanın tekrardan kendini keşfetmesini sağlıyor. Boşanmak insana sunulmuş ikinci bir hayat gibi bunu iyi değerlendirmek lazım.
00 Yorumla
Bilmiyorum ama ebeveynlerin yaşıyor ve yanındaysa sadece onlara güven bu süreçte keza etrafını yılanlar saracak bir dönem dikkat et yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
00 Yorumla
1 yılHayırlı olsun demekle başlamak isterim sözlerime. Öncelikle aile desteği çok önemli , ailen yanında olduktan sonra iş de bulunur hayat da kurulur , mücadele verilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadığın durumu gerçekten anlayabiliyorum, bu hiç kolay bir dönem. ❤️ Hayatını yeniden şekillendirmek her zaman zordur ama bu süreç, aynı zamanda kendini keşfetme yolculuğun olabilir. Kendine biraz zaman tanı, hemen her şeyin düzelmesini bekleme. Belki bir hobiye başlayabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir ya da sadece kendine ve duygularına odaklanabilirsin. 🌸
Unutma, sen çok değerlisin ve bir ilişkinin bitişi bunu değiştirmez. 🌟 Yeni bir düzen kurmak zaman alacaktır ama inancını kaybetmeden küçük adımlarla ilerlemen çok önemli. Eğer içinden çıkamadığın şeyler varsa, bir terapi alman da harika bir yol olabilir. 🌈 Kendine sarıl ve bu sürecin sonunda çok daha güçlü olacağını unutma!💪🦋00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
99Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçer bence takılmayın iş bulun direk
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kolay bir süreç değil, bunu en başta kabul etmelisin. Ayrılık her zaman zor, hele ki hayatını paylaştığın biriyle yolları ayırmak bambaşka bir durum. Ama artık geçmişe değil, geleceğe odaklanman gerekiyor. Kendine yeni bir düzen kurmak, eski alışkanlıkları bırakıp yeni şeyler denemek iyi gelebilir. Spor yapabilir, yeni hobiler edinebilir, belki uzun zamandır ihmal ettiğin şeylere vakit ayırabilirsin. En önemlisi de kendine zaman tanımak, duygularını bastırmaya çalışmadan yaşamak. Başkaları nasıl atlattı bilmiyorum ama sen kendi yolunu bulmaya, kendini yeniden tanımaya odaklanmalısın. Bu bir son değil, belki de daha iyi bir başlangıcın ilk adımı.
10 Yorumla
1 yılBen bosandiktan sonra , ogluma isime gucume yogunlastim. Nafaka alamadigim icin , kimseye muhtac olmadan kosturdum hep. Ve halende oyle yapiyorum , ilk kac ay bir bosluk olacak tabi. Ama sonradan anliyosun ki , bir erkegin seni tamamlamasina ihtiyacinin olmadigini. Ve o rutine alisiyosun.
30 Yorumla
1 yılDaha önce yaşamadım ama içimden sana şunları söylemek geldi. Yavaş yavaş küçük adımlarla olur herhalde. bu zamanlarda hala üzgün hissediyorsan hiç geçmeyecek gibi düşünme normal olduğunu bil. en kötü ihtimalle acıların azalacak zamanla ama inşallah tamamen atlatıp eskisinden mutlu hissetmek de nasip olur inşallah
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de ayrıldım, kötü birsey tabiki aile hayatini sonlandırmak. Tek başına yasamak. Benim evim var kira derdim yok bu yuzden rahatım.
Ama kadınlar sanırım başarırım duygusu yaşıyor. Gerçekten hele de şu zamanda çok zor.
Seni en cok zorlayan da ev kirasi olur.
Ekonomi hiç iyi değil. Yani sadece bosanmis olduğunu biliyoruz. Hicbir detay yok. Ayrica profilinde Yaşın küçük görünüyor. Kendi ailenin yaninda neden kalmak istemiyorsun20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılVar. Eski eşimden ayrıldıktan sonra önce kendimi her alanda toplamak için çabaladım.
Kafamı sürekli meşgul edecek şeyler yaptım. Üniversite okudum mesela.
Çoğu insanın benim hakkımda söylediklerini duymazdan geldim. Karar benimdi. Saygı duymayana kulaklarımı tıkadım. Kalbimi, içimi rahatlattım.
Sığındığım Rabbim ve Kur'an-ı Kerim'e daha çok yöneldim ve battığım kuyudan çıktım Elhamdülillah.
Çalışmaya, bişeyler üretmeye heveslenip elimden geleni yaptım.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Bir dost, sevgili, arkadaş edin, kafa olarak rahatlarsın ve desteği ile kendi çizgini çizersin. Ekonomik özgürlüğün varsa hayatını tekrar kurarsın yoksa da iş bulur çalışırsın. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Hayat kısa ve hızla akıyor. Olgun ve tecrübeli erkek olarak bu süreçte sana destek ve yanında olmak isterim.
10 Yorumla Evlenmek nasıl hak ise anlaşamıyorsanız boşanmakta haktır sonu ölüm değil. Tabi zor bir karar gerek duygusal gerek çevre baskısı ve kötü gözle bakılması huzursuzluk yaratır, bence kendine inan kendine değer ver kendini geliştir sosyalleş illaki nasibin seni bulacaktır. Umarım çok mutlu olursun
Ama dediğim gibi kendine değer ver sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez maalesef öyle bir devirde yaşıyoruz
00 YorumlaMerak etme burada seninle hayat kurmak isteyen cok olur senin gibi ayrilmis olan cok olur senle iki muhabbet eder sonra olayi cinsellige vurur sonra sende dersin ki burdakiler nden hep olayi cinsellige vuruyor. Burdakilerin cogunun amaci belli yanlis adrese gelmisin. 😂 ben soylim gerisi sana kalmis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni çok iyi anlayabilirim. Aynısını yaşadım ama 8 yıl oldu ayrılalı. Ilk başta çok zorlandım 1 ay sonra işe girdim para kazanma derdine düşünce başka derdim kalmadı sanki. Kendime bi hedef belirledim ehliyet ve araba alacam dedim ve sonunda geçen sene arabamı da alabildim.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ata_00 sağol
1 yılYeni ilişkiye başlama hayal kırıklığı yaşarsın önce kendine kal sonrası Allah kerim
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de 4 ay olacak evi ayırdım daha boşanma süreci başlamadı inşaAllah anlaşmalı tek sefer de ayrılırız
624 Yorumla- 1 yıl
Yaşlar kaç
Soran1 yılSonrasıda zor ama
Soran1 yılÇocuğunuz var mı
Cevap sahibi1 yılHayır olmadı hayatım da hiç bir şey kolay olmadı ki Gökhan Türkmen şarkısında diyor ya yalnızlık senden kolay hiç yorma kendini diye zor evet ama evli olup yalnız kalmak daha da zordu evlendiğim halde hep eşimin eve gelmesini bekledim
Soran1 yılAskermiydi eşin
Cevap sahibi1 yılHayır ne asker ne doktor sadece evli olup bekar hayatına devam eden biriydi hep çalışıyordu güya
Soran1 yılİyi kurtulmuşsun
Cevap sahibi1 yılBana dertleşmek hiç iyi gelmiyor şu sıralar aşırı hassasım
Soran1 yılAnladım zor baya bende aynıyım
Cevap sahibi1 yılDamdan düşenin halinden damdan düşen anlar işte yaşamayan bilemiyor
Soran1 yılBoşlukta kaldım ayrılıncada
Cevap sahibi1 yılKimsen yok mu?
Soran1 yılVar ama sahip çıkan yok
Cevap sahibi1 yılBu daha da zor olmuş
Soran1 yılSenin var mı destekçin
Cevap sahibi1 yılDestek çok köstek olsalar da ailem var
Soran1 yılBenim alimem hep kostek
Cevap sahibi1 yılAileler hep böyle sanırım zaten hassasız ne deseler yaramıza dokunuyor
Soran1 yılKaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi1 yıl11 seneye yaklaşmıştı ayrıldığımız da
Soran1 yılBenimde 15 oldu
Cevap sahibi1 yılSebep neydi?
Soran1 yılDaha rahat anlatırım
1 yılAblam boşandı, afalladı tabi ne yapacağını bilemedi. Kendini boşlukta hissetti. Gelecek kaygısı, tekrar sevmek sevilmek düşünceleri, geçmişini kör eden biriyle evliydi. Destek olduk ger daim ama kendini dinlemesine fırsat verdik. Tam anlamıyla iyileşmeden bi ilişkiye başlamamalısın
20 YorumlaDaha önce öyle bir durum yaşamadım ama bence hayat sürprizlerle doludur. Umudunu kaybetme ve her zaman güçlü olman gerektiğini de unutma. Biz kadınlar her zaman güçlüyüz kendini sakın üzme 🤍
10 Yorumla
1 yılişte boyledir hayat bosanmadan once seni gaza getirirler bosan bosan diye bosanınca ne yapacan bilemezsin daha yasın genç dogru ise umarım duzgun bir hayat kurarsın
10 Yorumla
1 yılben şu an eşimden ayrıldıgımı hayal etmeye çalışıyorum ki hayal edemiyorum bütün servetimi ona bırakırdım rahat bi hayat sürsün diye kendim için de bi gelecek planı yapmazdım yaşamamın bi anlamı kaldıgını düşünmüyorum kadınlar bu konuyla alakalı ne düşünür bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılYanlış biriyle devam etmektense böylesi daha hayırlıdır önce bir iş bul muhtemelen çalışmıyorsundur arkadaş çevreni genişlet gerekirse psikolojik destek al.
00 Yorumla
1 yılAllah şükret et ilk önce ondan kurtuldugun için sonra devletten yardım al ya da bir işe girip çalışırsan kafan dağılır güçlü olmak zorundasın hayat çok acımasız
00 Yorumla
1 yılÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Hayat, siz ne yaşarsanız yaşayın, belanızı bile bulsanız, yine de devam edecek. Sizle mi sizsiz mi edeceğine karar verip aksiyon almanız lazım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Bir kadının , evlilik gibi ya da 2 sene sürmüş bir ciddi ilişkiyi üzerinden atması 2 sene kadar sürüyor. Ama zamanla alışırsın. Zaman herşeyin ilacıdır.
00 Yorumlaönce kafanı topla gez dolaş kafanı dagıt bir kaç ay iş duzenini kur kendi evini kur 1 yıl felan kafanı dinle sonrada önune bak yeni birini bul hayatına devam et
00 Yorumla
1 yılBence biraz erken ilk önce kendini yenilemeye başla hobilerinde değişiklik yap atacağın adımları aşırı fazla sorgulama devamı gelir zaten şimdiden mutluluklar 🙏
00 Yorumla
1 yılEşinizle dunyaya gelmediniz sonuçta başarabilirsiniz.
29 Yorumla- 1 yıl
sen evli misin
- 1 yıl
@erdogan_demir hayır
- 1 yıl
evli olsan sana ilgi duyardım 😂
- 1 yıl
@erdogan_demir o zaman annene duyabilirsin
- 1 yıl
canım ben üvey anneme ilgi duymuş idim zaten
- 1 yıl
@erdogan_demir sapik herif
- 1 yıl
adı üstünde üvey üstelik o bana yanaştı öncelikle
- 1 yıl
@erdogan_demir aşırı ahlaklısınız..
- 1 yıl
sen seks deneyim oldu mu
İyileşmene zaman tanı, insan sevgilisinden ayrılırken bile acı çekiyor. Umarım her şey senin için çok kolay geçer.
10 YorumlaSabır gerekiyor bir anda olmaz. Umudunu yitirme eşinle yapışık ikiz değildin ondan öncede Bi hayatın vardı!!! halledersinnn
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle demek ki böylesi senin için hayırlısıymış. Kadınlar hep güçlüdür bunu unutma. Umarım sana destek olan bir ailen vardır.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılİşin varsa işine odaklan eğer işine odaklanmazsan tekrardan dönmek isteyeceksin bu da senin için hata olur.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde çok fazla soruya denk gelir olduk sanırım birşeylere olan inanç ve umudumuz tamamen bitiyor.😔
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılBirazcık kendini dinlemek için zaman versen daha doğru olur gibi hani yeniden bir hayat kurmak için psikolojik olarak hazır olmayabilirsin.
10 Yorumla Psikiyatri desteği al kötü hissedersen. İşe başla geçmişi düşünme. Kişisel gelişim kitabı oku. Video izle. Akışına birak
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılZaman her şeyin ilacıdır ailenizin yanına gidin
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı.
1 yılAdıan üzüldüm ama hayatına kolaylık başarılar diliyorum arkana bakma yeni hayat kur mutluluğuna kimse göz dikmesin takma kimseyi kanka
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBir müddet hiç bir şey yapma özellikle yeni ilişki filan çok yanlış kararlar verebilirsin. Tatildeyim gibi davran hiçbir şey düşünme
00 Yorumla öncelikle zaman zaman ve meşgul olabileceğin etkinlikler hobiler iş güç bunlarla ilgilenmelisin
00 YorumlaYaklaşık 8 sene oldu sanırım
İlk günü ulk geceyi ilk haftayı hatırlıyorum sadece gerisi çabuk geçiyor00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle hem maddi olarak kazanç elde etmek hemde topluma karışmak için çalışmaya başla 👍 böylece oluşan boşluğu daha kolay doldurursun.
00 Yorumla
1 yılZor bir süreç olduğuna eminim. Yani zamanla her şey yerine oturur. Dertlerini anlatmak ve sohbet etmek istersen seni dinlerim iyi gelebilir belki
00 YorumlaAyrıldım
İlk zamanlar boşluk ama yavaş yavaş dğzeliyor her şey
2nci evim vardı ona taşındım yeni bir hayat kurdum tek başıma00 Yorumla
1 yılBoşanmayanlar yazmadın bence
not:ben yazmıyorum
10 YorumlaÖlenle ölünmüyor gidenle gidilmiyor biraz ara ver kafanı topla acele karar verme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı. Burdaki tüm erkekler boşanalı bir kaç dakika oldu 😂😉
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTürkiye de kadın olmak çok zor ALLAH hayirlisini versin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılYeni bir hayat tadini cikar yasamayi bil gulumse guclu ol
00 Yorumla
1 yılne düşünüyorsun ve hayat hakkında insanlarla konuş , dertleş iyi gelecektir
00 Yorumla
1 yılİpleri koparmışsın istediğin gibi yaşa hayatını
00 Yorumla
1 yılÇok zorlama hayat zaten nasıl kuracağını söyler sana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılEee evlenip hemen boşanılıyorsa, biz nye evlenmek ıcın kadın arıyoruz
00 Yorumla
1 yılÇok kolay kendine yeni bir arkadaş bulman gerekiyor ama güvenilir biri olması gerek lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. çocuk yoksa daha kolay olur yeni başlangıç yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHemen yeni birini bulma içinde bir boşluk var yeni biri kendini iyi hissettirir belki ama kendi kendine yalnız başına güçlenerek iyileş...
10 Yorumla
1 yılTekrar evlenmek istiyor musun bizim bir kardesimiz var çok iyi evlnemeyi düşünüyor çok iyi merhametli
40 Yorumla
1 yılSana değer veren seni gerçek manada düşünen bir arkadaşlarınla vakit geçir hemen yeni bir ilişkiye baslama hayatın nasil bilmem ama iş durumun nedir düşünerek ilerle canını skma çözüm odaklı düşün saygilariml
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aceleci davranma biraz kafanı dinle Ufak ufak toparlarsin düzenini kurarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sadece biraz kendini dinle öncelikle benimde başıma geldi
00 YorumlaCocuk var mı bende bosanmak istiyorum ama aile yok kocam bildiğin ennesiymisim gibi davraniyor ne yapmaliyim bilmiyorum
22 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhayat kurmaktan kastın ne? iş vs. mi, yoksa boşluğunu dolduracak erkekmi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO aşamaya geldik ama ayrildik mutsuzluk getircekse bi birliktelik ayrilmakı zaten
00 Yorumla
1 yılBir işe gir çalış yeni insanlarla tanış sosyalles kendinene yatirim yap en iyi bu şekilde kendine gelirsin
10 Yorumla
1 yılSebebi nedir peki kendine hasta kurabilirsin mesela İlk çalışarak
11 Yorumla- 1 yıl
Hayat yazdım
1 yılNeden ayrıldın ilgi alanlarından biri senin durumundaki insanlara yardımcı olmak
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım