Fen lisesinden hemşire oldum daha iyisi için çalışmayarak kapasitemi harcıyor muyum bu benim için bi kayıp mı?

Çok kapasiteli ve zeki biriyim liseye girişte nerdeyse ful çektim 481 aldım ama sonra hem arkadaş grubu hem bazı sorunlardan dolayı hiç ders çalışamadım ve hemşirelik kazandım bitirdim şimdi hemşire olarak çalışıyorumm ama bir burukluk var içimde zekam harcanıyor gibi geliyor. Bu durum dikkatimi dağıtıyor ile odaklanmamı zorlaştırıyor sürekli ben buraya ait değilin diye düşünüyorum doktorları gördükçe içimde bişeyler acıyor çok dramatik oldu sksndnd sonra onların bir şeyler istemesi felan zoruma gidiyor hocam demek vs. Ama lisede de hep hayatta tıp okumam diyordum kazansam bile okumam diyordum o derece istemiyordum kakskdjd ama şimdi statüleri ve zekalarını kullanmalarından dolayı hoş görünüyor bana. Hemşireliği bırakmalı daha yüksek bir bölüm için uğraşmalı mıyım zekamı kapasitemi harcıyor muyum hemşire olarak.

Fen lisesinden hemşire oldum daha iyisi için çalışmayarak kapasitemi harcıyor muyum bu benim için bi kayıp mı?