Boşanma sebebidir.
Ne alakası var yaa?
Banane. Ben zaten sigara içmiyorum.
Sigarayı bırakayım desem, 3 günde boşanırdım o stresle🙄
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ne alakası var birde bir de bir sigara için evlilik mi yıkılır hadi kumar olur bar pavyon olur tamam derim ama bir sigara için evlilik yıkılmaz
Zaten artık çok şeyin lüks sayıldığı bu ülkede, geçinmekte zorlanan biri için daha lüks kaçıyor bazı şeyler.
Sigara gibi. Tüketim sıklığı ile ciddi bir meblağ çıkıyor insanın cebinden ve bunun üzerine yapılacak telkinlerin işe yarayacağını sanmıyorum.
Geçinemediği için stresli, stresli olduğu için içiyor. Yani öncelik o durumdan kurtulmaktan ziyade, rahatlamak.
Bu aile için her şey ne kadar güzel olabileceği ise tartışma konusu.
Boşanma illa ekstrem şeyler aranıyor ama zor şartlarda geçinmeye çalışmak ve bunun için bir hareket görememek, böyle devam edeceğinin habercisi gibi. Ortada eylemsizlik varsa bence boşanılmalı.
Bu konudaki düşüncelerimi tam olarak yazıya dökmüşsün Pınar🤩
Eline sağlık 🧚
Sigaraya verilen parayla zengin olurum, haftada 7 paket içersen ayda 30 paket olur ha birde kaliteli olsun dersem 81x30=2430tl eder. Yok artık bir aylık bu kadarsa bir yıllık 29.360 TL bildiğin tüm rızkınız bu şey yüzünden bitiyor, üstelik bir sürü hastalık baş gösterince yine ceremesini aile çekiyor, evlilik ve aile bağları sağlam olmalı boşanmamak için çaba sarf edilmeli. Karşı tarafa anlayacağı dilden anlatılmalı eğer çare yoksa yeni bir rota çizilmeli.
Kesinlikle boşanma sebebidir" bana göre"
çünki kendi ve ailesinin rızkını nasıl içer. ya hepsini geçtim. Kendi çocuğunu ya da eşini o soğukta nasıl markete gönderir aklım almıyor.
İşin sağlık kısmından bahsetmiyorum bile. Evet öleceğimiz zaman belli olmasa bile , o zamana kadar insanin elinden geldiğince sağlıklı yaşamasına biz "sıhhhat" diyoruz.
Sihhatini de götürüyor.
Bunu 10 yıl içmiş biri olarak söylüyorum.
Eic👏
Gelirse bakarız 😄
Ahaha bulamadım Psi🤣🤣
Aradığım da yoktu zaten. Ben gayet memnunum senin cevabı eic seçmekten😂
Al sana şiir 😅
Kime göre?
Bana göre değil 😂
Daha güzel cevaplar gelirse bakarız dedim. Tekrar baktım, daha güzeli yoktu.
Gayet objektifim gördüğün gibi ahaha
Neden peki? 😂
Seçenekleri insanların zihniyetine göre belirliyorum ben. Daha önce duyduğum şeyler bunlar.
Normal. İnsanlar garip çünkü 😄
Sigara fiyatları uçmuş resmen! 😳 Ailesini geçindirmekte zorlanan birinin önceliklerini gözden geçirmesi gerek bence. Sigara gibi pahalı ve zararlı bir alışkanlığa para harcamak yerine, o parayı ailesinin ihtiyaçlarına ayırsa daha sağlıklı bir tercih olur. Ama direkt boşanma sebebi mi? Orası biraz empati gerektiriyor. Stresle başa çıkmak için sigaraya başvuru olabilir, ama eşler bu durumdan rahatsızsa birlikte bir çözüm aranmalı. Destekle bırakılabilir mesela. Umarım en doğru yolu bulursunuz. 💜✨
Ben olsam “Boşanma sebebidir.” seçeneğini seçerdim; çünkü burada sorumluluk önceliği devreye giriyor. Hayırlı Ramazanlar diliyorum! 🕌🌙😊
Oruçlu musun Hayat 'cım?
Cevap
11Cevap
Ya normalde değil, olmamalı da çünkü yenilen içilen kategorisine girer zararlı da olsa.
Kişi sigarasını alabilmelidir alması gerekiyorsa.
Ama günümüz ekonomisinde maalesef işler dediğin yere doğru gitmeye yol aldı..
Bu konularda zorlanıyorsa içmemeli tabi de boşanmak iyi bir şey değildir. Sonuç olarak kendi düşünmeli ki bunları rızkını harcadığı şey bir boşluktur. Bunun yerine çocuğu için birikim düşünebilir.
Evin nafakasını çıkartmayan adam bir de böyle zorunlu olmayan bir şey için para harcıyorsa yazık o aileye
Yok be zaten zor geçiniyorsa 80 lira ile zengin mi olacak. Ayrıca çoğu kişi 20-25₺ civarında tütün içiyor
Hayır tabiki tamam geçinmek zor ama bir insan kim olursa olsun kız/erkek fark etmez hiç mi keyif yapmasın yaşamanın ne anlamı var ki o zaman
Ooohoo.. millet iradesini yönlendiremiyor ki
Sigara içen mi kaldı bu devirde :D
Sigara kullanmadığım için beni alakadar etmiyor
2-3 bin fark etmez 4-5 gün yeter en fazla
Önce ailesine bakması lazım ailesine bakmayıp sigara alıyorsa ondan olmaz
evet ya 8 tl zam gelmiş canm sıkıldı
Bence alakasiz
isterse 100 tl olsun
ne yani ihtiyaç karşılıyor aga
zaten saldırmışlardı hocam
Konu sigaramı yoksa batmış ülkemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?