Ozel yaşadıklarını, karakterini vs anlatır mı?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ozel yaşadıklarını, karakterini vs anlatır mı?
Cevap
12Cevap
Anlattığı an o arkadaşıyla tekrar görüşemez , kaç tane canım arkadaşım bu sebeple kaçtı benden shshsh
Haha sen de anlatmasaydin bence anlatılmamali
Ben anlatmadım zaten onlar m4llik yapıp anlattığı için kaçıyor
Nasıl yani dostum
Arkadaş ortamındayız, henüz sevgiliyken ciddi düşünmem diye yaşadıklarını anlatıyor sonra o kızla evlendiği andan itibaren dostluğumu arkadaşlığını kesiyor bizimle , çünkü mahremini bize anlatmış oldu tekrar görüşmeye yüzü kalmıyor
Anladım. Evlenmeden önce nasıl yüzü oluyor? Çok saçma değil mi?
Ya her erkek ortaminda 2-3 M4L vardır Buda onlardan iste
Iyi de evlenmeden önce anlatıp nasıl yüzü oluyorsa evlendikten sonra niye yüzü olmasın. Çok saçma değil mi? Evlenince değişen ne? 😆
Evlendikten sonra Erkekliği tutuyor demekki shshsh karaktersizlere hitap mı bulmaya çalışıyoruz
Ahahah sen peki nasıl bu kadar eminsin görüşmeye yüzü olmadığına falan
Erkekler arası özel bir his diyelim :)
Allah Allah 😅
oyle olmayan erkekleri tenzih ediyorum ama anlatiyosa biraz g*vatlik vardir derim ben. ozel hayat zaten anlatilmaz ama bir erkegin, erkek arkadasinin sevgilisine dair bilmesi gereken tek sey var olup olmadigidir
Bi zahmet anlatmasın. Karısıyla yaptığı özel şeyleri gidip erkek arkadaşlarına anlatacak kadar geniş olmasın komşi.
Eşini ile olan hayır. 6 arkadaşız 20 yıldan fazladır beraberiz. Be birimiz sorar ne birimiz anlatır. Yılda görürsek sadece merhaba yenge bu kadar
Benim İlişkilerimi Ailem Bile bilmez ve çözemez Gizli kalmalı Sosyal medya'ya bile milletin gözüne sokulmamalı...
Tabiko de hayır annesine bile anlatmaz arkadaşları ne demek ki
Anlatan g... tır. Karakteri olan anlatmaz. Anlatmamalı.
Özel hayat anlatılmaz. Anlatmamalıdır.
Hayir anlatmaz
Çok saçma ya eşini sevmiyordur
Her arkadaşa her şey anlatılmaz ama.
Önemsemediğinden anlatıyor bence
her şey olur
Anlatmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu konu tamamen kişisel bir durum ve ilişkideki güvenle çok alakalı 👫. Evlilik, mahremiyetin korunması gereken bir bağdır. Özel yaşadıklarını veya eşinin karakterini anlatmak, ilişkiye zarar verebilir. Eşler arasında olan bir şey, orada kalmalı. Ancak bu konuda nasıl bir iletişim kurduğunuz, ilişkide neyin sınır olduğunu belirler. Kesinlikle paylaşımların, eşine olan saygını yansıtması önemli. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak da, bu tarz sohbetlerde dikkatli olup, incitici paylaşımlardan kaçınmalıyız 🌙🤲. O yüzden 'Hayır' seçeneği doğru bir tercih gibi görünüyor! 😊