Güncellemeler
1 yıl
saçma sapan konuşların yorumlarını siliyorum az önce sildim birini
gelip hakaret edecekler yazmasın istediginiz kadar burasi musluman ulke diyin anayasada ulkenin resmi dini yok ama ramazan kutlamayama baski yapiyorlar sokakta rahat rahat bir şey yiyip içemiyorsun saçma sapan bir inanç yüzünden başkası yediğinde görüp sinirlenecekse neden oruç tutuyor ben de onları çekmek zorunda değilim kendilerine hakim olsunlar bi zahmet. birde davula vuruyorlar gece gece hangi yuzyilda kaldik! alarm kursunlar inanmayanlar da uyanmak zorunda kaliyor din eşitliği falan yok yani. ayrica butun gun ac susuz kalirsam fenalasirim ben oructa cok zararli bir sey.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olm kim seni uyutmuyor ki inanmiyorsan , biz sen yemek yedin diye zorlamiyoruz azcık saygılı olman gerekir tek bizim değil bütün dinlere ben böyle insanlari adam yerine takmiyorum
asıl siz saygili olun sokakta yemek yiyenlere karismayin ve davul calmak yerine alarm kurun
Biz sizi takacağiz siz bizi takmayacak veya saygı duymuycaksınız böyle bir dünya yoğk
Saygı önemli, hangi din olduğu önemli değil, birbirimize inançlarına srvmesekte saygı göstermeliyiz, medeniyetin amacı bu
onlar göstermiyor ki ben göstereyim
Yanlış, biri bişileri başlatmalı
İslam inancında Ramazan ı kutlamak diye bir kavram yoktur. Ramazan Bayramı hariç. Gütğnüzden icad çıkarmayın.
Bizim burada müslümanları linçliyolar daha Kordon’da rahat rahat yiyip içiyoz deniz kenarında kimsenin gıkı çıkmıyo :D
Sesi çıkanıda sustururlar
Bence sizi skine takmamişlar ama Genede sen bilirsin
@Dürümcümusti2013 kordon’da hennesy dikmişim kafaya bitane müslümanın biri gelmiş laf atıyo hemen sağdan soldan destek çıktılar çektik fişini
@Dürümcümusti2013 alsancak kordon la bizim bura sekülerlerin yeri
Müslümanlar inadına bizim alanımıza girip millete laf atıyolar susturuyoruz bizde sesi çıkanı
Şşttt heyyy sen kimsin de nerden kordon senin alanın oluyor hayırdır? Doğma büyüme İzmirliyim. İnançlı da bir Müslümanım. Ben kimseye laf etmem ama kimse de bana laf edemez. Gelip de bizim burada Müslümanları linçliyorlar falan demişsin boş boş. Kimin haddine bizi linçlemek? Dağdan gelip bağdakine mi laf ediyorsunuz? Madem burada bu kadar yaşıyorsunuz biraz görgülü olmayı öğrenin bari. İnancı olana da saygı duymayı öğrenin artik bi zahmet. Bu yaşadığın yerle de alakalı değil insanlık meselesi yani
Tenekeye bak linçlemeyi marifet sanıyor bi de susutuyorlar falan diyor şu içi boş havalara bak 😂
@Nightwalk35 Hennessy dikmişim kafaya Kordon’da arkadaşlarla içiyoz kimseye zararımız yok gelmiş laf atıyolar tabi linçleriz hak ediyolar banane diyip önüne bakıp yürümesini bilmiyorlar
Onu bana anlatma kendi halinde olduğu sürece kimin ne yaptiği benim umrumda değil ama sen aynı kordonda namaz kılan biri olursa sen ona bakıp bana ne herkesin kendi görüşü, kendi ibadeti diyip linçlemeden yoluna bakabiliyor musun?
Ben de bana sesi çıkanı susturuyorum mesela. Seküler olunca modern olmuyorsunuz. Müslümanlara laf etmeyi havalı bir şey sanmayı bıraktığınızda adam olacaksınız
@Nightwalk35 evet bizim burada camide var kilisede var Denizden haç çıkarma töreninde arka üç beş müslüman pişmiş kelle gibi sırıtıyorlardı milletin inancına saygı duyuyolarmıda biz duyucaz
Haç kolyesi takıp geziyom sanki adam öldürmüşüm gibi bakarak taciz ediyolar
Başkasının saygısızlığı beni de ilgilendirmiyor, benim dinimi de ilgilendirmiyor. O onların şahsi problemi. Milletin saygısızlığına bakıp kendi halinde başka Müslümanlara saygısızlık yapma hakkı doğmuyor size
@Nightwalk35 Müslüman olunca en doğru siz olmuyorsunuz Alsancak Kordon sekülerlerin alanı madem muhafazakarsın dini hassasiyetin var ne işin var seküler insanların mekanında
Ben müslümanların çoğunluk olduğu yerlere gidip salyangoz satıyommu hayır ama onlar bizim alanımıza gelip bize laf atmayı kendilerine hak görüyorlar
Alsancak kordonun sekülerlerin alanı olduğunu nereden çıkardın hayırdır? Tapulu malınız mı orası? Ayrıca çoğunluğu konuşuyorsak İzmir'in de çoğu Müslüman. Hatırlarsan bu toprakları yabancıların elinden kurtarıp devlet eline geçirenler de Müslüman. Oraya herkes girip çıkar ama eğer orası birilerinin tapulu malı olacaksa bizim oluyor. Sana da halt yemek düşüyor
@Nightwalk35 herşeye bi savunman var hatanızı kabul etmek yok ego ve kibir tavan
En doğru biziz modundan çık önce ben yoldan geçen müslümanları linçliyoz demedim bize durduk yere laf atan müslümanları linçliyoz dedim okuma yazman varsa kendi halinde duran insanlara niye laf atayım manyakmıyım ben
@Nightwalk35 izmir’de herkese sor Kordon’da içkiciler rahat insanlar takılır müslümanların ne işi var gazi kadınlar sokağında barların içinde la
Kordonda sadece bar yok. Duyan da İzmiri bilmiyoruz sanacak. Içinde doğduğum şehri bana mı anlatıyorsun? Orada her kesim insanın gideceği yer var. Müslümanların kordonda ne işi var tezin kadar saçma bir tez yok yani. Hadi boş yapma daha fazla
@Nightwalk35 ego ve kibir tavan sende ama
Benim bi hatam varsa özür dileyecek olgunluktayım ama sen önünde yazan cümleyi okuma-anlama kabiliyetin sıfır olarak hemen savunma moduna geçiyorsun.
Empati yok, ego ve kibir tavan, evet size bunu yapan müslümanlar haksız siz haklısınız demek yok.
Üzgünüm ama siz müslümanlar bu durumda iken asla ve asla küreselde söz sahibi olamayacaksınız.
Sen yorumunda kurduğun ilk cümleye bak da ondan sonra konuş. Muslumanlara laf söylemeyi ve kendince had bildirmeyi marifet sanan birine vereceğim cevaplar bunlar. Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum da sen daha neyi nasıl söylediğinin bile farkında olamayacak düzeydesin. Okuduğunu anlayamama problemi de sende. Ben size bunu yapan Muslumanlar haklı demedim. "Bu size saygısızca davrananların kendi sorunu dedim" Bu cümleden ne anlıyorsun? Belli ki hiçbir şey anlayamamışsın. Bu arada küresel demişken biz ülke yönetiminin İslam teokrasi olduğu zamanda küreselde söz sahibi olmuştuk zaten. Hani Tarih bilgin de yok heralde. Hani siz sekülerler şimdi demokrasi ile nerede söz sahibisiniz onu da görüyoruz. Fazla söze gerek yok
@Nightwalk35 “ kordon’da hennesy dikmişim kafaya bitane müslümanın biri gelmiş laf atıyo hemen sağdan soldan destek çıktılar çektik fişini”
Olay: Kordon’da kendi halimizde içki içiyoruz
Gelişme: Birtane müslüman durduk yere bize laf atıyor.
Sonuç: Çevreden aldığımız destekle beraber hadsiz müslümana haddini bildirdik.
Afedersin ama anlayabileceğin düzeyde Olay-Gelişme-Sonuç şeklinde anlatmak durumunda kaldım.
"Bizim burada müslümanları linçliyolar" (Marifet olan Muslumanları linçlemekmiş tarzında boş bir tavır) "daha Kordon’da rahat rahat yiyip içiyoz deniz kenarında kimsenin gıkı çıkmıyo
Sesi çıkanıda sustururlar" (Müslümanlara sesi çıkanı da susturuyorlar hani mesele burada Müslüman olup olmamak değil haksızlık yapıp yapmamak ama sende bunu anlayacak kapasite de yok). Dine bu kadar düşman olmanız da bizim problemimiz değil. Sizi kim bu kadar kin ve nefretle doldurduysa gidin onlara kusun bu boş zihniyetinizi. Kendi halinde ne halt ediyorsan et. Sana saygısızca davranana da ne halt ediyorsan et ama Muslumanlara laf edemezsin. Orada haddini bileceksin. Bilmezsen biz ögretiriz
Küresel güç kısmına da diyecek bişey bulamadın tabi aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp söylemeye devam ediyosun
@Nightwalk35 küresel güç kısmına gelirsek eskilerden bahsediyorsun bugün İslam’ın merkez üssü dahil Ortadoğu’yu kimin kontrol ettiğinden bihabersin sanırım.
Ülkede ki ekonomik krizin bir müslümanın Hristiyanların emri altına girmekte diretmesi ve sonrasında Hristiyanlara biat edip istediklerini yapması sonucu meydana geldiğinden haberin bile yok hanımefendi.
https://youtu.be/fSCmiC5TnGw?si=0aVdUUEFgJ0mvp1H
Yine İslam düşmanı ilan edildik, bugün bir müslüman önümde rahatsızlansa ona yardım ederim ama bana laf ederse alnının ortasına yumruğu yer ya da linçleriz.
Bugün kimin kontrol ettiğinin bir önemi yok. Geçici şeylerle ilgilenmiyorum. Dün biz kontrol ediyorduk, yarın yine biz kontrol edeceğiz. Tarih her zaman tekerrür eder. Onu da o zaman konuşuruz.
@Nightwalk35 He he siz kontrol edeceksiniz :D kendini kandırmaya devam et İslam’ın merkez üssü dahil Ortadoğu’yu Hristiyanlar kontrol ediyor biat edeceksiniz etmezseniz ettirirler.
Daha kendi dininizin merkezinin kontrolü bile siz Müslümanlarda değil çıkmış biz kontrol edeceğiz diyor :D
https://youtu.be/PJfnXrcYJJI?si=q4ChcC9jyvWKUu7K
https://youtu.be/7f10PwDF4sI?si=n3UwbuK9RS9vrNPR
https://youtu.be/XCM4Mrdi5ko?si=l3dCebBAAlwLcTnP
https://youtu.be/AMaSuhe1wA4?si=Wdb6l5kYIlMaB0Bn
youtube.com/shorts/0iorYJJkM_E?si=wLHsiXlsnaZspYOl
Daha önce de başkalarına ait olan yerleri başkaları değil biz kontrol ediyorduk. Orası hiç belli olmaz. Öyle bir şey olur ki bir anda her şey tersine döner. Dünya böyle dönüyor. Bu yaşına kadar da bunu öğrenmiş olman gerekirdi.
@Nightwalk35 Hemen nasıl R yapılır :D
Attığım videolar ekonominin bu hale gelmesinin sebebi, en altta ki videoda ise Prens Selman’a dokunmanın cezası idamdır ve G20 zirvesinde Donald Trump koluna dokunuyor ve Prens Selman tepkisiz.
Ağzını açamaz çünkü ambargo yer, korktu kısaca.
@Nightwalk35 Daha öncesi beni ilgilendirmiyor, sen de ben de bu çağda doğduk ve bu çağla ilgileniyor olmamız gerekiyor.
Osmanlı’da ülkeyi Hristiyan İngilizlere peşkeş çekip Hristiyan ingilizlerin gemisiyle kaçan müslüman padişahtan bahsetmiyorum bile.
Yönetimi yanlış şekilde yapan, bunu iyi kullanamayan padişahları örnek vermen anlamsız. Kaldı ki ben geçmişte yönetik ve bitti demiyorum. Gelecekte yine biz olucaz diyorum. Bu her zaman böyleydi. Hep birileri bir şeyleri kaybetti, biz topladık. Hep birileri yanlışlar yaptı yine Muslumanlar toparladı. Toplayıp yükselen her zamanki gibi yine biz olucaz. Onu da ilerleyen zamanlarda görürsünüz
@Nightwalk35 Bunu Amerika’da yaşayan alkolik bir çiftin bulduğu KızlarSoruyor sitesinden Agnostik mühendislerin bulduğu internet ve Hristiyanların bulduğu akıllı cihazları kullanarak yazmasaydın sana inanabilirdim ama maalesef kendini kandırtmaktan öteye geçemeyeceksin.
Sibernetiğin kurucusu El- Cezeri'den haberinin olmaması ne kadar da üzücü. Bu saydığın her şey bunun üzerine temellendirilip kuruldu çünkü de :)
Neyse uzatmaya gerek yok. Seninle bu boş muhabbeti daha fazla uzatmayacak kadar vaktim degerli cunku. Hadi güle güle
@Nightwalk35 he he her şey onun üzerine temellendirildi :D sende ki ego ve kibir Elon Musk’ta yok kız.
![Ramazan kutlamayan var mı?]()
Daha istersen bir ton atarım sorun yok, Agnostik mühendisler ve Hristiyanlar buna güldü 😂
Bugün senin telefonunda kullandığın Multi Touch Screen teknolojini telefonlara ilk entegre eden Hristiyan Mühendis, Steve Jobs o elle yakınlaştırma işlemini yaptığında millet deliye dönüyordu.
Wow bravo sen Hristiyansın öyleyse sanırım. İnancı yapılan teknolojiye göre seçmek de ne biliyim aşırı sığ değil mi yaa :) gülesim geldi pardon 😂 e tabi insan kendi aklını bırakıp başkasının aklıyla düşünmeyi tercih edince böyle oluyor
@Nightwalk35 Steve Jobs Bilgisayar Endüstrisi önderlerinden biri sizinkiler birbirlerini bombalamaktan vakit bulamamışlardır teknoloji üretmeye.
Bu dediklerine sadece gülüyorum 😂 yaşın da küçükmüş zaten ergensin. İnan ki ergenlere harcayacak fazla zamanım yom hadi sen kendi kendine konuşmaya devam et. Benim zaman israfına girmem günah. Devam etmeyeceğim o yüzden :)
@Nightwalk35 Zaman israfina giremem diyo sanki iş kadını :D gülme krizine girdim sabah sabah
Tüm gün uyuyon la zaman israfı diyo git yat uyu iftara kadar hadi daha piyasa yapacam
Yaşın sanki 30’da bana küçük diyo şuna bak
İş kadını olmadigimi nereden biliyorsun :) Mesleğim var + ekstra çalışmalarım da var bence daha fazla konuşma komik oluyorsun :)
@Nightwalk35 mesleğin var + Ekstra çalışmaların var ve tüm gün KS’de millete cevap yetiştirmekle uğraşıyorsun
Bence kendinde inanmadığın söylediğine :D
Evet şu an tatil yapıyorum çünkü. Ama dediğim gibi tatil yapıyor olman senin gibi boş beleş tiplere 24 saat cevap verip zaman israfına gireceğim anlamına gelmiyor. O yüzden de konuşmayı sonlandırıyorum. Belli ki ergenliğin tutmuş asla susmuyorsun olsun. Bu saatten sonra kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin :)
@Nightwalk35 herşeye bi savunman var he seninde
Ergen diyo hatasız en doğru modundan çık ve hatanı yeri geldiğinde kabul edip özür dilemeyi öğren teyzecim olgun ol az hadi ciaoo
Hatalık bir durum olsa dilerdik ama ergence boş konuşanlardan özür dilemek için bir sebep yok. Bu arada teyze değil abla diyeceksin 4 yaş büyüğüm senden. Kime ne diyeceğini de öğrenememiş daha garibim. Neyse daha cevap yazmicam
@Nightwalk35 biz seninle düşman değiliz bu arada
Sen önümde yere düşsen bayılsan falan ben sana yardım ederim ama sen bu kibir ve egoyla umursamazsın bile.
Yasadığım durum üzerinden yine hedefi bana getirip beni suçlu çıkarmayı başardın senin Peygamberin bile bu durumda o müslümanlar adına özür dilerdi
Milletin inancına yaşam tarzına saygı duymayıp laf atan hedef gösteren müslümanları tabi bizde karşılık vereceğiz kendiniz yapıp kendiniz buluyorsunuz sonra en mağdur biziz moduna geçiveriyorsunuz.
Şu dk ya kadar yazdıklarımdan zerre bir şey anlamadığını görüyorum. Daha da yazık. Bence çık yukarı ben ne yazmışım tekrar oku ablam
@Nightwalk35 saygısızlık yapanlar beni ilgilendirmiyor diyip zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun fakat sorun şu ki bize gelip laf atan saygısızlık yapanlar ateistler değil bildiğin cihadçı müslümanlar.
Ben camii ye gidip namaz kılan insanlara gülüyommu hayır Kilise’ye kubbe takıp gidebilirsin ama Camii’ye Haç kolyesi takıp girebilirmisin hayır buda hoşgörü ile alakalı
Saygısızlık yapan kişiler müslüman ve dolayısıyla tüm müslümanları ilgilendirir Kordon’da kendi haline yemek yiyen insanlara laf atarsan linçlenirsin doğal olarak.
Kimse de sizin dininize göre yaşamak zorunda değil, piyasadan geldim anca yazabildim buarada.
Okuduğunu yine anlamamışsın. Hâlâ daha anlamamışsın. Kordonda seccade serip namaz kılanlara saygılı olduktan sonra gel öyle konuş. Orası bizim mekanımız da, gelemezsiniz de diyip içi boş havalarınızı bıraktıktan sonra konuşacaksın. Ben herkese saygılıyım ama senin daha buna bile saygın yokken gelip saygıdan bahsetme hakkına bile sahip değilsin. Önce kendin öğreneceksin o saygıyı. Öğrendikten sonra konuşacaksın
@Nightwalk35 bana gelip müslümanlar kordon’a gelmesin yazdığım mesaji kopyala at.
Ibadet alanında gider ibadetini yaparsın her taraf cami dolu yolda ya da içkicilerin içinde namaz kılmak sence doğrumu her taraf cami doluyken?
"izmir’de herkese sor Kordon’da içkiciler rahat insanlar takılır müslümanların ne işi var gazi kadınlar sokağında barların içinde la" diyen sensin. Kordonda gelirken sana mı soracaktık? Sen kimsin?
Ayrıca Müslümanlar temiz olan her alanda namaz kılabilir. Camide kılma zorunluluğumuz yok. Sahilde oturuyorum, camiye gitmeye üşendim, çimlere seccademi serip namaz kılarım sana ne?
@Nightwalk35 @Nightwalk35 ne işi var dedim gelmesin demedim kafana göre cümleyi modifiye etme.
Gazi Kadınlar Sokağı’nda her taraf sokak baştan sonuna kadar bar dolu ben müslüman olsam şahsen rahatsız olurum oraya girerken
Peki şu video hakkında ki düşüncelerini söyleyebilirmisin? Çünkü temiz olan her yerde namaz kılınabilir dedin.
youtube.com/shorts/ev8bNVATmKM?si=jpaSS_ZURVm05Q6f
Barın içine giren yok. Yoldan da mı geçemicez? Rahatsiz olunacak bişey yok herkes kendi önüne baksın
Yaa s*lak saçma videolar atıp da boş yapma. Yol demedik! Alsancak sahilin çimeninde kime ne zararımız var? Siz oturuyorsanız oraya ben de namazımı kılarım. Daha fazla boş yapma ikile hadi
Bi de utanmadan saygıdan bahsediyorsun. Attığın videoda gördük saygını. Senin gibi bir yobazla gereğinden fazla muhatap oldum
@Nightwalk35 Temiz olan heryerde namaz kılınır diyon videoda ibadetini yapan adama s*lak saçma diyorsun değişiksin
Ne boş konuşmusunuz be
@Dürümcümusti2013 xD işsizin teki taktı beni kafaya salmıyo bi türlü
Ne diye kavga ediyonuz siz
@Dürümcümusti2013 salla ya
Ya piyasa yaptım geldim dışardan bana hala cevap yazmış başka işi gücü yok KS’den başka yazdıklarımada kısa süre içinde cevap veriyo bide wtf
Temiz olan her yerde namaz kılınabilir demek, yol ortasında insanların araç geçişini engelleyecek şekilde kılabilirsin demek değil. Video da dalga geçmek için yapılmış belli ki. Bunu anlayamayacak kadar özürlüysen senin için yapılabilecek hiçbir şey yok. Benim işim gücüm çok sen merak etme.
Salmıyor diyene bak. Muhatap olmicam daha fazla diyorum ısrarla boş konuşmaya devam ediyosun. Hata bende ki insan yerine koyup cevap verdim. Sizin gibiler buna da değmez. Zavallısın çünkü. Benden bu kadar
@Nightwalk35 demek ki neymiş her yerde namaz kılınmazmış, dalga geçmek için yapılan bir video değil buarada yolun ortasında namaz kılınan birçok video var tek tek atayım istersen. Ne yani adam camiye gitmeye üşenmiş olamazmı senin mantığına göre.
@Nightwalk35 iyimisin benim cevabıma yorum yapıp polemiği başlatan sensin tabi sen salacaksın beni
Cahillere laf anlatmak zaman kaybı zaten. Tamam salıyorum kes
Anonim olmasalar 5 dk konuşmayacaksın burdan 2 saatir boşuna zaman geçiriyonuz sanki evrenin sorununu çöžülüyorlar aw
@Dürümcümusti2013 birileri İzmiri kendi mekanı sanıyordu ben de müdahale ettim. Herkes yerini bilecek
@Dürümcümusti2013 xD iki din liderleri bile anlaştı biz anlaşamadık
www.instagram.com/.../?igsh=bzBqc2d6ZmM2N3lr
inanç ve ibadet kişiye özel olduğundan isteyen istediğini yapmalı.
İstediğini yaparsin ben muslumanim orali olmam. Ama inançlara saygılı olmak güzel.
Ben bıraktım artık... Emekli ettim kendimi 😅 kutlamiyorum
hakkaten ya milletin yedigine karisiyolar ne haklari var bende tutmuyorum bugun msela kendime sucuk ekmek yaptim mis varya aclik bana gore degil
Ramazan kutlamıyoruz biz de
Bende müslüman değilim kutlamıyorum