Diğer Hayırlı Ramazanlar nasılsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Nasıl yapmışımbakın aşka bakın aşk görün öğrenin azcık😅🙂😶 Hayırlı Ramazanlar nasılsınız? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aydemiray Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayırlı Ramazanlar ramzanin etkisi Araya pide hurma da serpseydin bolbol sulu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ramazanın etkisi yok Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Hariks 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İşt aradığım yorm Yorumla hayatındışında 1 yıl Çaak beşlik 🤣🖐🖐 Yorumla Soran 1 yıl Sitenin tek kafası rahatı seçtim seni kanks Yorumla hayatındışında 1 yıl Hahahaha aynen oyle derdim yok yaa🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ee sonuç 0 35 Yorumla Soran 1 yıl Ney sonuç? Neyin sonucunu merak ettin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sınav sonuçlarını Yorumla Soran 1 yıl Evleniyoruz bu yaz inşallah? Oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Tövbe ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aa ciddenmi Yorumla Soran 1 yıl Öylesine yaptım belki? Belki böyle kafa dağıtıyorum? Klasik KS kullananlar işte cevap yazmak için düşünmeden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abart Yorumla Soran 1 yıl Tamam ya orucuz şaapma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boştasın yani manitan yok Yorumla Soran 1 yıl Halaa eveeeeettt. Bu nasıl bir edepsizlik be. Çok geniş bu site ya ıy ıy başka bi yer de yok çevrimiçi Yorumla Soran 1 yıl Haaaa yazdım hala değl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey demiyorum Yorumla Soran 1 yıl Ne duygu sömürüsü yaptın ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 👋👋 Yorumla Soran 1 yıl Salla el bana ne yav Yorumla Soran 1 yıl Gizli olman peki shshjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küstüm Yorumla Soran 1 yıl Ramazan Ramazan Yarabbi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥺🥺🥺🥺. Yorumla Soran 1 yıl Kardeşim düzgünce muhabbet edilmeyecekse laf etmeden gideceksin ya. Hayır nasıl davranacağımı da şaşırdım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen etmiyosun ben ediyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet anlamıyorum espriden gıcığım diyip gideceksin. Bu kadar yani. Bitsin gitsin. Yok ama. Tövbe Allahım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gitmem Yorumla Soran 1 yıl Bi dk Yorumla Soran 1 yıl Niyetim başka de o zaman başından niye oyalıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bi de beni abartıyormuşum gibi hissettiriyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne olcak be niyetim Yorumla Soran 1 yıl Niyetin kötü senin Yorumla Soran 1 yıl Baş ağrısı yaptın Yorumla Soran 1 yıl Yazmaya devam etmem hata Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saçmalama ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi tamam sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Gıcıklığını kabul edeceksin ve bitecek yeter oyalama beni kabul et Yorumla Soran 1 yıl Kafanla düşünmeye başladığın bir gün b_elki ya_zarı_m ö_zel_den Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayıp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayırlı Ramazanlar ramzanin etkisi
Araya pide hurma da serpseydin bolbol sulu
Ramazanın etkisi yok
Hariks
İşt aradığım yorm
Çaak beşlik 🤣🖐🖐
Sitenin tek kafası rahatı seçtim seni kanks
Hahahaha aynen oyle derdim yok yaa🤣
Uykum var
Ee sonuç
Ney sonuç? Neyin sonucunu merak ettin
Sınav sonuçlarını
Evleniyoruz bu yaz inşallah? Oldu mu
Tövbe ya
Aa ciddenmi
Öylesine yaptım belki? Belki böyle kafa dağıtıyorum? Klasik KS kullananlar işte cevap yazmak için düşünmeden
Abart
Tamam ya orucuz şaapma
Boştasın yani manitan yok
Halaa eveeeeettt. Bu nasıl bir edepsizlik be. Çok geniş bu site ya ıy ıy başka bi yer de yok çevrimiçi
Haaaa yazdım hala değl
Bişey demiyorum
Ne duygu sömürüsü yaptın ya
👋👋
Salla el bana ne yav
Gizli olman peki shshjs
Küstüm
Ramazan Ramazan Yarabbi
🥺🥺🥺🥺.
Kardeşim düzgünce muhabbet edilmeyecekse laf etmeden gideceksin ya. Hayır nasıl davranacağımı da şaşırdım
Sen etmiyosun ben ediyorum
Evet anlamıyorum espriden gıcığım diyip gideceksin. Bu kadar yani. Bitsin gitsin. Yok ama. Tövbe Allahım
Gitmem
Bi dk
Niyetim başka de o zaman başından niye oyalıyorsun
Bi de beni abartıyormuşum gibi hissettiriyorsun
Ne olcak be niyetim
Niyetin kötü senin
Baş ağrısı yaptın
Yazmaya devam etmem hata
Saçmalama ya
İyi tamam sen bilirsin
Gıcıklığını kabul edeceksin ve bitecek yeter oyalama beni kabul et
Kafanla düşünmeye başladığın bir gün b_elki ya_zarı_m ö_zel_den