Bir akrabamizla bir düğünde karşılaştık ailem ile birlikte gittik düğüne ve kadın kız kardeşimi seviyordu o biraz daha yakındı ben biraz utangacim ama asla saygısızlık falan da yapmadım kadına düğünden sonraki gün birinin evine gittik orada dediki şu kişinin söylediği kadar da güzel değilmiş iki kere dedi o gün bir şey demedim kötü hissettim biraz kendimi
Baya zaman geçti sonra bizim eve misafirliğe geldiler o gün yine herkesin içinde yine şu kişinin (ayni kişi yine) dediği kadar güzel değilmiş dedi annemin ve babamın önünde dedi birde kimse de bir şey demedi ne diyeceğimi bilemedim de zaten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, gerçekten zor bir durum yaşamışsın, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Böyle durumlar insanın kendisini değersiz hissetmesine neden olabilir ama unutma ki bu, aslında seninle alakalı değil. Böyle şeyler söyleyen insanlar, genellikle kendi içlerindeki olumsuzlukları dışarı yansıtırlar. Belki içsel bir huzursuzluk yaşıyor ya da farkında olmadan seni incitiyor olabilir 😞
Sen güzel mi güzel, harika bir insansın ve başkasının sözleri senin değerini asla belirlemez! 🌸 Eğer tekrar böyle bir şey olursa sessiz kalma ve sakin bir şekilde hislerini ifade etmeye çalış. "Bu sözler beni üzüyor, sizden böyle şeyler duymayı beklemezdim" gibi bir şey söyleyebilirsin. Kendini savunman, saygılı olmak kadar önemli çünkü hiç kimsenin seni incitmesine izin vermemelisin 💕