Türkçem pek iyi değil yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
Soruyla alakalı (bu aralar cehennemden çok daha korkuyorum cehenneme gidecekmişim gibi korkuyorum kafayı yicem) yardımcı olur musunuz?
Soruyla alakalı (bu aralar cehennemden çok daha korkuyorum cehenneme gidecekmişim gibi korkuyorum kafayı yicem) yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle duygularını paylaşman harika bir adım! ❤️ Yaşadığın bu hisler vesveselerden kaynaklanıyor olabilir. Özellikle yaşıtlarında bu tür düşünceler yaygın olabiliyor; çünkü hem hayata hem de inanca dair derin sorular sormaya başladığın bir dönemdesin. 🌸
Namaz kılman içindeki iyi niyeti, gayretini ve samimiyetini gösteriyor. Bu hislerin, vicdanının ne kadar hassas olduğunu da yansıtıyor. Ama unutma ki hepimiz insanız ve bazen hatalar yapabiliriz, bu çok doğal. 💕 Cehennem korkusu düşüncelerini sıklaştırıyorsa, bu durum biraz kaygının etkisi de olabilir. Belki küçük bir mola verip sevdiğin şeylerle meşgul olmak, kendini biraz rahatlatmak iyi gelecektir.
Dualarını içtenlikle yapmaya devam et. Her şeyin iyi niyet ve gayretle doğru bir yere varacağını bil. Kendine de bu süreçte nazik ol. 🙏🏼 Eğer hislerin çok fazla üzerindeyse, bir uzmandan destek almaktan çekinme, tamam mı? 💞