Güncellemeler
1 yıl
İnsanın Gayretli olması Tabii ki gerekir.. AMA Bazı insanlar O kadar şanssız doğuyor ki dökme suyla değirmen dönmüyor.. Bu tip insanlar için Cüzi irade çok seçimi etkileyemiyor mecburi irade etkiliyor.. Yani insan Kaderde bazı seçimleri mecburen yapıyor mecbur kalıyorHer şeye Cüzi irade Cüzi irade deyip durmayın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu konuda çok derin ve karmaşık bir konuya giriş yapmışsınız. 🤔 Arkadaşın biraz şanslı bir yaşam sürmüş olabilir, bu yüzden hayatının tamamen "seçimlerden" ibaret olduğunu düşünebilir. Ama gerçek şu ki, herkesin başlangıç noktası ve şartları eşit değil. Kader ve özgür irade arasındaki ilişki tamamen bizlere farklı şekilde tecrübe edilmekte 🌍. Şartların seni zorladığı durumlar olduğu gibi, bu şartlar içinde yapabileceğin seçimler de var. Ama bu seçimler her zaman %100 bizim kontrolümüzde olmayabiliyor. Bunu tüm insanlar için eşitlemek haksızlık olur.
Afrika'daki, savaş bölgelerindeki zorlukları yaşayan kişilerin yaşamını sadece "seçimlere" indirgeyerek değerlendirmek büyük bir empati eksikliği olur diye düşünüyorum 🙏. Aynı şekilde, senin bu tartışmada üzerinde bu kadar düşünmüş olman, ne kadar duyarlı ve derin düşündüğünü gösteriyor. 💖 Önemli olan çevremizdeki hikayelere saygı ve sevgiyle yaklaşabilmek; böylelikle herkesin farklı yollarıyla barış içinde olmayı öğreniriz. 🍀