Sıfır araba almak istiyorlar. Ona borçlanacaklar 1 sene boyunca sürecek. Hani bende öğrenciyim. Üç beş bir şey değil planklar biliyorsunuzdur yurt dışından özel tasarım olarak kişiye özgü yapılıyor.. hiç ucuz değil. Part time bir işe girip çalışsam birikim yapsam diyorum mesela ama o kadar küçük bir şehirde yaşıyorum ki.. part time iş yok denecek kadar az.. Çalışabileceğim her yere cv bıraktım "alım olduğunda inceleyeceğiz" diyip gönderdiler. Yaz tatilinde full time çalışsam diyorum.. onu da nasıl yaparım iş bulabilir miyim ne kadar biriktirebilirim bilmiyorum ve bu diş meselesi ciddi anlamda canımı çok sıkıyor özgüvenimi düşürüyor.. kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor
Güncellemeler
1 yıl
Yanlış yazmışım arkadaşlar plak**
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailen ne biçim bu nasıl kafa kızlarını öyle bırakılar cehalet akıyor resmen biraz sen de sert ol
Bütçemiz olmasa veya ekonomik olarak plak tedavisini karşılayacak gücümüz olmasa tamam diyeceğim ve bu durumu kabulleneceğim ısrar etmeyeceğim ama onların bütçesi var.. sadece o bütçeyi araba alarak kullanmak istiyorlar. Bana da her konuyu açışımda "yaptırırız" diyip geçiştiriyorlar.. Kesinlikle net bir şey söylenmiyor. Senelerdir araba hayali kuruyorlar anlıyorum bir an önce almak istiyorlar ama o arabanın borcuna girilirse plak tedavim yapılamaz. Ön üst dişlerim olması gerekenden çok daha önde. Yaklaşık bir santim kadar ve bazen dudağımı kapalı tutarken zorlandığımı hissediyorum. Onların geriye doğru yerleşebilmesi için plak şart. Ama ailemi de isteklerinden alı koyarsam kendimi suçlu hissederim. Ne yapacağımı bilmiyorum 🥹
Bazı aileler tuhaf, abim de 2 ayda bi 500 lira gibi alay edici bi para desteğinde bulunuyordu aileme gitti milyonluk araba aldı virca girdi şimdi onu da yollamıyor
Hayır bu konuda üstlerine de gidemiyorum, "illa benim işim olacak borca vs girmeyin" diyemem mesela.. o zaman kendimi iyice suçlu hissederim. Şuanda da hissediyorum gerçi sesim titriyor diş konusunu açmaya çalışırken ama bir senedir bu işi erteliyoruz.. her seferinde "yazın yaptırırız" denildi ve yaz aylarına yaklaşırken borca girecekler.. onlarda uzun süredir araba almak istiyorlardı anlayabiliyorum evet ben de isterim ama dişlerimi güzel ve estetik görmek benim için daha önemli
Belki de bu senin kendi ayakların üstünde durmani öğrenmen için önemli biseydir bi olaydır öyle düşün
Acele etme ve ilk fırsatı yakalayınca kimseye hesap vermeden kendin yaptır
Başkalarına altın tepside sunulan hayat şartları, neden bize en temel ihtiyaçlarımızı bile karşılayamayacak türden koşullarla sunuluyor, her şey için neden bu kadar mücadele etmemiz gerekiyor? Sadece maddi şeyler için de değil ki.. arkadaşlık ilişkileri duygusal ilişkiler hepsinde ilerleyebilmen için çaba sarf etmen uğraşman mücadele vermen gerekiyor.. gerçekten artık çok yoruldum.. dolu dolu ağlamak istiyorum.. hiçbir şeyi başarmaya enerjim yok.. oturduğum yerden kalkasım dahi yok.. gülüyorum eğleniyorum, etrafımdaki insanlar enerjime hayran kalıyor aslında onların bile ruh hallerini yükseltiyorum ama biraz kendi kendime, kendimle başbaşa kalınca düşünmekten kafayı yiyecek gibi oluyorum
Çok düşünme
Kendini salmış ve hicbiseyi hak etmeyen insanlar çoğu şeyin en güzeline kavuşuyor ALLAH imin İzniyle o yüzden sal gitsin
Ülkenin hali zaten savaştan berbat