Kızlar, ablalarım benim ailem aşırı muhafazakar evde bile saçım açık gezemiyorum açılmak için ne yapmalıyım?

Merhabalar ben bu sorunu 10 yaşımdan beri yaşıyorum 11 yaşında açılmak istediğimde ocağın soğuğunda dışarı attılar bunu 2. Defa sorduğumda kafama oklava yiyecektim bende arkadaşlarım gibi mezuniyetimde saçlarımı taramak ferah bir elbise giymek ve makyaj yapmak istiyorum. İlk kapandığımda (10) beni suriyeli diyerek okul çevrem zorbaladı şu an birisi ile arkadaş olurken bile çekiniyorum okulda açık kızlar gördüğümde onlara öyle bakmamın sebebi her zaman saçlarıdır bende evde özenerek saçlarımı tarayıp bağlamak isterdim ama psikolojik baskı uygulayarak herşeyden soğuttular beni ben bu evde kendimi evcil hayvanmış gibi hissediyorum herşeyimi onlar seçiyor yaşıtlarım sabahtan akşama kadar dışarda gezerken bana hep kızarlar şu zamana kadar 3 kez çıktım artık yasak bana sosyal medya ve dahasıda yasak bu evden kaçışımın yatılı okul olduğunu düşünüyorum zaten aile binasında yaşadığım için birde herkes üstüme geliyor ben doğduğumdan beri hepsinden nefret ettim bir tek baba tarafım önemsedi beni. Şimdi size soracağım tek şey ben muhafazakar ailemi nasıl düzelteceğim?

Kızlar, ablalarım benim ailem aşırı muhafazakar evde bile saçım açık gezemiyorum açılmak için ne yapmalıyım?