Alt komşu gürültü problemi?

Bizim 2tane ev var biri müstakil biride sitede bir evimiz var mahalledeki evde sokakta gürültü sabahtan akşama hatta geceye kadar dayandığı için dayanamadım sitedeki evime geldim yks hazırlanıyorum hazırlanmasam bile bu kadar ses gerçekten çok fazla sokakta resmen haçlı seferine çıkılıyor 10 15 tane çocuk bağırıyordu vesaire herneys geçen ay sitedeki dairemize taşındım sessiz sakin olduğu için çünkü mahallede artık dayanamadım yani artık çıldırma vaziyetine geldim siteye geldim 7 sene önce bizim alt komşu farklıydı sitedeki daireyi 2016'da mı ne almıştık biz 2018'de site evimize taşınmıştık 2022'de ise bazı sebeplerden ötürü müstakil evimize döndük şu an ise 2025 itibari ile sadece ben sitedeki eve geri döndüm ve dönüş o dönüş alt kata sanırım yeni bir komşu taşınmış 1 aydır çocuğuyla beraber resmen kafatasımı sitler desem yeridir 1 ay boyunca sabrettim geçen hafta perşembe son ses saat akşam 9'da müzik açmışlar kafam patladı sinir krizi geçirdim o sinirle kapılarına dayansaydım muhtemelen cinnet geçirebilirdim o yüzden güvenliğe alo dedim sonra ses kesildi dünde akşam 6'da misafirleri gelmiş sanırım misafir dedğim 1 kadın 4 5 tane çocuk alt komşunun çocuklarıyla beraber 7'yi bulan çocuklar geldi 6'da başladılar 9'a kadar altta tepindiler resmen ikinciye güvenliği aradım dedim yeter tamam dediler. güvenliği aradıktan sonrada ses kesilmeyince terlikle kapılarına güm güm dayandım ikiside öğretmen buarada okumuş insanlar olmasına rağmen dedim üniversite sınavına hazırlanamıyorum gürültü yüzünden kadın dedi çocuk ne yapalım diyor utanmadan çocuk diye ben bunun gürültüsünü çekmek zorunda mıyım dedim? en sonunda laftan anlamadılar bende herifin ağzını yüzünü dağıtmamak için üst kata çıktım söylene söylene düzgünce anlatıyoruz laftan anlamıyorsunuz diye ayıp yaptığınız dedim sonra karı çıktı üniversite sınavında ne yapacaksın sese hazırlıklı ol diyor pişkin pişkin suçunuda bilmesine rağmen bunu diyor dedim abla geç evine benim canımı sıkma ses eskisine göre bu kavgadan sonra azaldı ama sanki yavaş yavaş tekrar olayın etkisinden çıkıp aynı gürültüye devam ediyorlar gibime gelmeye başladı yaşadığım şehrin en güzel siteleri arasında en güzel dairesinde yaşıyorum diyebilirim yani sırf bu lanet olası komşu adama ev sattırır bu olaylardan sonra da site grubuna gürültü yapmamaya özen gösterelim sessiz olalım diye mesaj atılmış muhtemelen bunları sadece ben şikayet etmiyorum. sitedekilerde şikayet ediyor artık bilemiyorum kafa mafa kalmadı kadının bu dediklerinden sonra anladım bu konuyu inada bindirecek ya bunlar evden taşınacak ya da kadın madın dinlemeden katil olucam böyle duyarsız hanzo komşulara karşı ne yapmayı tavsiye edersiniz? 7 senelik evimiz alt komşuta 3 tane komşu geldi bunlar kadar sıkıntılısını daha görmedim.

Güncellemeler
1 yıl
burada ne güzel tek başına yaşadığım şehirde üniversite okurdum diyorum bu olaydan sonra oda sıkıntıya girdi sözde öğretmenler ama öğretmenlikle alakaları yok bunlar kiracı mı acaba nereden öğrenebilirim öğrenebilirsem ev sahibini arayıp şikayet edeyimde kurtulayım bunlardan.
Alt komşu gürültü problemi?