Ev sahibiyiz 3 senedir yukardekilwrin çenesini v gürültüsünü çekiyoruz 60 yaşındaki annem babam sabah 6da ise gidiyor bunlar 2 ye kadar konuşup gurultu yapıyorlar olan sesler aşağıda. Bu sene ve geçen sene şikayete gittim susun diye bu sene gittiğim de kadin tersleri beni zaten osbnun birisi kızı habire kocadan geliuorbcocugu alıp çocukta anca ağlıyor geçen 1 de bile koşup duruyor falan annemgil çıkmadı şikayet etmeye ama ben çıktım beni de kale almadılar geçen gün sabah 5 de güm güm yürüdüler bilerek. Ben de dün sabah 7 buçukta süpürge açtım birde müzik. Bu gece de az önce 12 den 1 e kadar tak tak durdular çekiç çakar gibi tabi annemgil de rahatsız ama bir şey diyemiyorlar karşılarına geçip yoksa başka baba olsa bunları vurur. Şimdi ben napayim sizce videoya da çektim 40 sn falan bu geceki vurduklari şeyi ama 1 saat devam ettu
Güncellemeler
1 yıl
Gündüz 2 komşuya diyeceğim gidin bir de siz konuşun diye yoksa kan cikacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şikayet et bence
Polis deneyebilirsin. Eğer kanıtında varsa video gibi ceza yiyebilirler. Sen bir polislere danış.
Evde annemle babamda var onlar pek ses ciakrmiyorlar cocuk yapiyor diyorlar ama kadın da nispete vuruyor ayağını hemde 2 ye kadar gülmeler konuşmalar falan oluyor rahatsız olsalar da kapıya gidip hesap soracak kişiler değil. Bugün zaten 12 den 1 e kadar çivi çakar gibi tak tak yaptılar 40 sn kadar video aldım sesi sinirimden yerimde duramadım. Gündüz komşulara dicem gidin konuşun bide siz diye sonra sizin gurultunuzu de çekmiş polis tanıdığına göndermiş o a direkt mahkemeye verin daha hızlı sonuç alıp ceza alırlar nislege yapıldığı belli uyarmaniza rağmen o saatte vs demişti dedirtvem
Polis veya avukat tanıdığınız varsa akıl alın. Dava açarsanız para cezası yiyeceklerinden dolayı en çok canlarını o yakar. Tabi biraz uğraşmak gerekebilir ama dediğim gibi birinden bilgi almalısınız. Hatta gündüz vakti bu siteden avukat bir arkadaşa denk gelebilirseniz akıl verebilir.
Ev sahibi ben değilim annemler de o kadar uğraşır mi bilmiyorum ama gece ki sesi duydular eminim ama gidip de hesap soramszlar oule ki ben 2 kez uyardım hala aynılar 3 senedir. Sizce başka nasıl korkutanilirim
Polis çağır ve kanıtının olduğunu anlat, polis uyarmaya gittiğinde o korkutsun. Başka mantıklı bir yöntem yok. Kavgadan başka yere gitmez bu muhabbet o iş ayrı dert.
Maalesef öyle çok cirkflwr çünkü annemlerw diyeceğim kahvaltıda polise diyelim diye en azından akrabayı çağırıp o uyarır polisim diye ama annemler kesin biz konuşur der
Gidin dovun
Videoya al.
Cocuklarini eve koy tokatla
Aldım 1 saat boyunca ses yaptılar tak tak diye ama 40 sn falan kaydettim sinirimden yerimde de duramadım onun dışında zaten ses kaydı almak yasak ozel hayat olduğu için ama bu sırf nispete bilerek gürültü yaptı gündüz komsulada dicem videoya da almış 1 saat boyunca sesi polis akrabasina atmış akrabası da mahkemeye verin direkt daha hızlı ceza sonuç alınır nispeten yapıldığı belli uyarmaniza rağmen falan dedirtcem yalandan
İyi goz dagi vermis olursun en az 😀
Ama bunlar mikroplar oğlu var 20 22 yasinda vs cama cikiyor baykuş gibi teli de hoparlör e alıp sevgilisi ile konuşuyor kendi sesi yetmiyormus gibi birde karşıdan ses geliyor yazın sıcağında cami kapatıp yattım hep ve o söylediğim sence de iyi yalan değil mi polis akrabamız var çağırırım ben ama annemgil kızar büyütme biz konusuruz diye ama tam cirkfler annemin üzerine bile gider kadın annem savunamaz hemen coxuk yaptı der geçer kadın