ek olarak uzaklaştırma alır mıyım
Sizce insanlık öldü mü?
ek olarak uzaklaştırma alır mıyım
bugün okulda yavru kediyi alaturka tuvaletin içine atıp öldürmeye çalışan 2 tane 9. sınıfı dövdüm diye ben suçlu oldum bu nasıl bir şey ya
hoca özür dile diyince bir daha olsa bir daha yaparım dedim dedi 2 gün okula gelme ben bu yıl mezun olduktan sonra böyleleri bu kötülükleri yapacak ne yapmam lazım öldürecek halim yok ya
okuldan da attırmaya konumum yetmiyor (küçük şehir)
(troll soru değil ciddi olun)
Akıllıca yapsan yapacağını sıkıntı olmayacak aslında çok hır gür dövüş insanısın. Söyle bir öğretmene hayvansever birini seç götür tuvalete.
Kediyi kurtarır. Sende illa döveceksen çıkışta döversin. O şerefsizi bende dövdürürdüm yalan yok :D
böylesi daha iyi lsmgslmvfsd
E bunu onlara söylemedin mi
kedi mi umurlarında... evlatlarının
bir tanesinin gözüne şakaklarından akan kaç kaçtı daha çok canı yandı sdnfcdsndjsfs
diğerinin dişini kırdım
burnunu kırsaydım onların
işkenceye giriyor ve hapse girerdim lisansım da yanardı
bir de uzunlar diye beni döveceklerini sanıyordu veletler
ben 1.75 im ama ikisi de 1.85 üstü 65-70 kilo kandkasndkasnda
bu milletin boyu uzun olunca her istediğini yapabileceğini sanması çok komik ya
kedi öldürmek nedir aq
bu olayın üstüne kedi besliycem ünideki evimde
Okulda haddini bildirmek yerine çıkışta haddini bildirmek senin için daha iyi olur gadası
Ama sen yine de tatlı dille işi çözmeye bak
teşekkür ederim
rica ederim gadası :)
Ah canım, böyle şeyler duyduğumda benim de içim parçalanıyor 😢. Ne yazık ki dünyada acımasız insanlar her zaman olabiliyor, insanlık bitmedi ama bazen çok karamsar olabiliyoruz. Şiddetle karşılık vermek anlık bir tepki olabilir ama bu tür durumlarda hep kendini kontrol etmek önemli çünkü sen haklıyken haksız bir duruma düşebilirsin. O çocukların yaptığı korkunç bir şey, bunu yetkili birine bildirmek en etkili adım olurdu. Okul idaresine ya da bir hayvan derneğine de durumu anlatabilirsin 💔. Unutma, senin gibi düşünen duyarlı insanlar oldukça insanlık asla ölmez. 💪❤️
ya bi sus sen de aq
gelmiş diyorsun şiddete başvurma
ne bırakayım kedi ölsün mü
artificial intelligence değil retarded intellgence
Cevap
3Cevap
öldü maalesef
Evet aslında insanlık çoktan öldü ama pek belli bir kitle uyutuluyor. Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın emi
Allah'ım seni de hep iyilerle karşılaştırsın.
Allah senden razı olsun.
Eline sağlık. Bir dahakine görüntüye alıp kanıtlı müdürün odasına gidiyorsun.
müdür kedi için adam mı dövülür diyen bir...
Tanrı öldü
saygın yok insanların inançlarına defol git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?