İnsanlık Öldü Mü?

kore bty isimli kanalım vardı ya hani ben çok önceden biriyle tartışmıştım aradan o kadar zaman geçmiş olmasına benim hakkım da arkamdan konuşmaya atıp tutmaya başladı neymiş ben milleti youtube topluluğun da paylaşıp rezil etmişim yalana bak ben herkesi değil sadece kötü insanları paylaşıyorum bana yaptıkları kötülük yüzünden insan içine çıkacak yüzleri kalmasın diye ben tamamen kendimi savunmak korumak için yaptım çünkü kendisi ve o bahsettiği kişi de youtube topluluk kısmın da benim özel hayatımla alakalı paylaşım yaptı benim takipçilerimin öğrenmesi için paylaştığım şeyi kendi kanalların da topluluk kısmın da paylaşıp bu yalancı yalan söylüyor diyerek bana zarar verdi bide aradan o kadar zaman geçmiş olmasına rağmen bu olayı birine anlatıyor bu kız milleti paylaşıp rezil etti diyor ama yok öyle bişey tabi bu öyle diyince sinirlendim youtube de topluluk paylaştım kanala bakarsanız görürsünüz benim yaptığım paylaşımı gören bazı kişiler beni umursamadı suçlu kişinin tarafını tuttu onlar kesinlikle onun takipçileriydi ben biliyorum benim takipçilerim bana yazmaz öyle şeyler o tartıştığım kişinin bahsettiği kişiye zamanın da bir konu da yardımcı olmuştum videosunu çalmışlardı uyardım beni tersledi sonra onun arkadaşının kanalı kapanmış kanalını geri nasıl açtırabilir diye ona yardımcı oldum sonra benim arkamdan atıp tutan kişinin arkadaşına da bir konu da yardımcı oldum desteğe ihtiyacım var kanalımı tanıtırmısınız diye herkesi etiketledi bende gördüm yardım ettim birbirimizin kanalını paylaştık o yardımcı olduğum kız benim kanalımın tanıtımını yaptığı anda bu arkamdan laf atan kişi geldi bu dedi milleti rezil etti bundan uzak dur dedi ve hakaret etti benim hakkım da böyle konuştu ben iyi bir insan olduğum için yardıma ihtiyaç olduğu zaman tartışmış olduğum kişi veya onun arkadaşlarına yardımcı oluyorum nankörlük yapıyorlar acaba bende mi sorun var yoksa insanlık gerçekten öldü mü?
Güncellemeler
+1 yıl
durum çok vahim cidden nankörlük diz boyu
İnsanlık Öldü Mü?