AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
herkes bu endiselerle, okuyup biryerlere gelmek kendi hayatini yonetmek istiyor.
Ayrı eve çıkmak için evlenmek çok mantıklı değil gibi ama hoşlandığın sevdiğin birisi varsa onunla evlenirsen mantıklı olabilir yinede kendi ayakların üzerinde çalışarak başka eve çıkma imkanın varsa öncelik olarak onu değerlendirsen daha hoş olur
ayri eve cikmama izin vermiyolar zaten hayatimda biri yok bende hem calisip hem esimle mutlu yasamak istiyorum zaten ev hanimi olamk istemiyorum
Ama şu anlık bi eş adayı yok dimi bu da anlık gelişebilecek bir şey değil bence şimdilik rafa kaldırmalısın
evet hauatimda kimse yok
İşin dahada zor ileriye yönelik düşün yakın zamanlarda talipleri bi değerlendir kendini tam olarak hazır hissettiğinde bu yola gir bence
Gerçi benim fikriminde pek önemi yok hayat senin hayatın ama bana kalırsa en doğrusu bu olur 🙂
suanlik erken henuz kafam karisik
kız sevgi ilgi için evlenilir mi manyak mısın kaç kadının hayatı kararmış öyle
ya biliyorum ama icimde hep ukte kaldi ev hanimi zaten olmak ustemiyorum calisip esimle mutlu yasamak ustiyorum
20 yaş ne allah aşkına daha çocuksun yıllar çöpe mi girdi illa evleneceksin elbet
kariyer hedefim de yuksek ama uzerimdeki sorumluluk cok fazla cocugum kendi evim olsa istedigim gibi yetistiririm ama kardeslerim icin ayni sey soz konusu degil
asla meslek edinmeden evlenme asla zengin birini bile bulsan mesleğin olmadan evlenme ilerde çok pişman olursun
zaten doktor olmak istiyorum mezunum bir daha kalirsam 30 yasinda doktor olurum artik evliligi 30a kadar geciktirmek istemiyorum
Değil. 24 e kadar hayata dair fikirlerin ancak oluşuyor ve net belli düzenli oluyor. 20 yaşımdaki halimle çok farklı olmasa da yine de baya farklıyım. Her yaş yeni bir tecrübe, birikim
evet zaten ev hanimi olmak istemiyorum mezuna kaldim doktor olucam ama olme essegim olme 30 yasina kadar bekleyekem
Bekleme takıl zaman buldukça birileri ile yazın birkaç ay?
O kadar zaman boşuna mı geçmeli ki?
annem izin vermiyor ki
Günümüzde insanlar 25 yaşında ergenliği bitiyor , bu bilimsel olarak ispatlanmis bir şey. Kendini daha tanımadan yaptığın bu evlilik için max 1 yıl sonra çok pişman olursun. İs işten geçmiş olur.
Baba evindeki sorumluluktan yoruldum yazıyorsun, ama evlenince daha büyük sorumluluk gelecek üzerine, haberin var mı? Evlilik çocuk oyuncağı değil. Iyi düşün. Kurtulmak isterken, daha büyük bir derdin içine düşme.
Στηλε φολλοβ πλσ
Ne demek bu?
Bulgarca mı, Rusça mı nedir...
Mantıklı yaaaa Bizimkiler 16 yaşında evleniyor 21 yaşında olan Bana evde kalmış muamelesi yapılıyor ashjhjv
evlenince sorumlulukların artacak hele de çocuk olursa
Kendini de başkasının hayatını da mahvetmek üzerisin. Evlilik böyle bir şey değil işte.
napsam bilmiyorum artilari eksileri cok fazla
Senin en çok konuşmaya ve anlaşılmaya ihtiyacın var. Sonrasında da veririm tavsiyelerimi. İstersen tabi ki.
sanirm evet oyle
Konuşalım mı?
?
Bak seviyor isen evlen düşünme ama evden kaçma için sakın yapma
hayatomda kimse yok ki
O zaman bekle zamanı gelince gelir bak
cok zor
Neden öyle düşünüyor sun
ozguvenim yok
İstersen getiriz sana diyecekkerimi yaparsın
sagol
İstemiyor musun
Ben sana kitap şiir bazı konuşma dinletileri diyecektim boş ver
ahlak, karakter, iş, uyum, aşk varsa kaçırma.
kimse yok hayatimda
Doğru kişiyle mantıklı
yanlış kişiyle mantıksız
20 yaş bu devirde evlenmek için çok erken , karşındaki insanı iyice tartıp düşünmelisin ilerde pişman olacağın şeyler yapmamalısın, şunu unutmaki seni her zaman koruyup kollayacak olan tek ailendir.
@Ebru3018 benim arkadaşım evlendi
@Mrt125 bence kendini bir başkasıyla kıyaslamamalısın, önünde kocaman bir üniversite hayatı var ve karşına onlarca insan çıkabilir neden hayatının baharında evlenesin ki üstelik okuyup kendi ayakları üzerinde durmak varken.
Durabilecekmisin
@Mrt125 hahaha ben gayet sapasağlam duruyorum bu tavsiyem sizler içindi
Evlik çok büyük bir srumluluk emin olmadan harelet etme hayatın kararır
Kötü birine denk gelirsem kocandan duyduğun sözler baba evindekilerden daha çok zoruna gider canını acıtır gururunu kırar belli başlı tecrübeleri edinmeden bu denli ciddi bi işe kalkışma derim
Elinde bir mesleğin olsun da eğer gerçekten sevdiğin ve birlikte hayat sürmek isteyebileceğin birini bulduysan evlen gitsin ya da seni hayallerin ve yapmak istediklerin için destekleyen biri
Azdıysan çok istekliysen libidon yükseldiyse evet evlenmek mantıklı
doğru insanla olduğunda neden olması
ama iyi tanıman gerekir
Evlenince prensesler gibi yaşayacağını sanıyorsan zaten evlilik ne demek bilmiyorsundur.
Allah aşkına az aklınızı başınıza toplayın.
Ben 30 yaşındayım, bekarım, hic evlenmeyi bile düşünmedim
Umarım anlayabilirsin
Sence mantıklı mı güzel kardeşim? Bi işe girip 5 sene en azından bi birikim yap hayatı tanı sonra düşünürsün evliliği 20 cok erken
Mesleğin elindeyse ve karşındakine de güveniyorsan olabilir ama ben yapmazdım 23 yaşındayım mesleğim var ama insanlara güvenim 0
Aynı durumdayız bende 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim maddiyatı iyi olan bir erkekle evlenmek istiyorum çünkü bıktım.
Evlilik başlı başına sorumluluk duan olduğun sorumluğun cok daha fazlası bir evlendiğin erkek kötü olursa?
Duruma göre değişir aslında ama 20 bana çok erken geliyor nedense
30 da cokgex
20 çok erken bir yaş önce sen ayaklarinin üzerinde durmalisin bulunduğun yeri mi sevmiyorsun bul bir meşakkat çık o evden
Aslında en iyisi erken evlenmek isteginde artmis gibi onun etkisi olabilir mi
evet
Biseyler yasadin mi bari
yok
Nasil yani biseyler sorcam burdan nasıl sorulur ki soru kalkar
sorma
Merak ettim ama işine yarar ilerde
Kendine güveniyor musun? Evlilik bu oyuncak degil ne derse sesını keseceksin yanı biraz sıkıntı
Susuz kaldın diye zehir içer misin yavrum? Acele karar verme.
Dediklerine bakarak mantıklı canım.
Ya bir işe gir ya da evlen
Ailen senden sorumlu sen ailenden sorumlu değilsin.
Onlar senin her ihtiyacına koşacak çünkü sen onlardan dünyaya gelmeyi seçmedin onlar seni yapmayı seçti
Sende kendi çocuklarına ileride sorumlu olcaksın.
Yaşın erken hızlı bir adım atıp ileride pişman olacağın bişey yapma
Merhaba öncelikle kesinlikle doğru bir karar arkandayım
Bir şeyden kaçarak evlenilmez
neden
Çünkü yanlışı yanlışla düzeltemezsin, evlilik bir kaçış yolu olmamalı, ki mutlu ve güzel devam etsin
kacis yolu degil de ihtiyac
Sevdigin biri yoksa sirf evlenmis olmak icin biriyle evleniyosan o kisiyi kullanmak oluyor o da senj kullanir daha beter olr bence yine de sen bilrsin
Dünyanın en yapılmayacak işi
neden
Evlenmek çok matah bir şey olsa bu kadar boşanan olmazdı bu bir. hayata dair hiç mi hayalin yok da yirmi yaşında direkt evleniyorsun.
Muhtemelen ailenle geçinemiyorsun ve kendi hayatını kurmak istiyorsun ancak bu doğru olan yol değil. İki ay sonra seni aldatıp sokakta bırakmayacağının garantisini kim verebilir sana? Okuyacaksın kendi ayaklarının üzerinde durup kendi paranı kazanacaksın. Gezeceksin yeni yerler yeni insanlar tanıyıp ufkunu genişleteceksin farklı açılardan hayatı görmeyi öğreneceksin koca neymiş ya
zaten okumak istiyorum ama ailem baskici disarida cikip gezmeme bile laf ediyolar hem calisayim hem esimle yasiyayim iste
O kadar zor ki yine de sen bilirsin
kararsizim hayatomda kimse de yok evden cikmiyorum
E boş ver o zaman kendine tek başına da huzurla yaşayabileceğin bir hayat inşa et
evden ayrilmadan nasil olacak bu is
20 yaş değil’de 25 yaş en mantıklısı
evet 20 cok erken 30 da bence gec oluyor en ideli 25 yas
Neden olmasın elbette olur sevdigin adam olursa
kimse yok
Olur elbet bir gün çiceğim
kendime ozguvenim azaldi
Sen güclü kadınsın elbette sahiplenilmek istersin sevilmek istersin dik tut başini lütfen sen bize lazimsin
evet guclu olmaktan yoruldum artik
Sen baska bir kalpte dinlenmek istiyorsun önemsenmek ah cicegim
evet
Böyle düşünme mutsuz olursun
zaten oykeyim
Niye evlenmek istiyorsun
acikladim yorumlarda
Mutlu olacağının garantisi yok
. birisine dokunmak koynunda uyumak istiyorsun bence
anlasilmak istiyorum ve uzerimdkei sorumlulugun azalmasinu
Soruml7luk azalmaz. Evliliğin sorumluluğu az mı sanki
dogru ama esin de ysrdimci oluyo sonucta
Onunda garantisi yok. Esin de beklentisi var
Cinsellik maddiyat ev isi
ev isinde iyi degilim zaten calismak istiyorum birlikte calisip gul gibi gecinelim iste
Evlenince ev isi de sanaa bakar. Nede iyisin
calismak istiyorum
İs bul
uni okumadam is vermiyolar
Evlen
Çok erken bir yaş olmaz
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var.
Neden olmasın.
Hazır hissediyorsan evlen
Çocukça. 30 u görmeden ayrılık kapıda
Abart ne alakaa, bende 21 de evlendim bosanmanin yasla alakasi yok
Bence mantıksız erken
Aşırı mantıksız git okul oku
Erken gibi, Nisan olur ama
Adam akilli birisiyle evlen okumayacagin galiba
Büyük bir aptallık...
Beterin beteri var acele etme
Değil, daha gençliğin başında olmaz yani
Bir aday varsa ve güveniyorsan deneyebilirsin.
22 yaşımda evlenmeyi düşünüyoruz.
28dede anne olmayı
Doğru kişiyle neden olmasın
Valla benim de var ama para yok djjd
Hayır hiç mantıklı değil abicim.
Hiç mantıklı bir fikir değil
Yanlıs bir karar almana sebep olur.
Kismet çıkınca mutlu edeceğine inanıyorsan evlen
zengin birine verecen yani
En mantıklısı bu soru kafanda fazla mı gitti geldi
Zor olan doğru kişiyi bulmak