Sağlık, mülakat ve stresle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum ayrıca sınav nasıl geçecek of of streslendim yine kalbim acıyor.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Umarım istediklerini başarırsın yeterince çalıştıysan hedefine ulaşmak için Allah önündeki kapıları açıcaktır 🙂
Ya inşallah sınavı geçmek çok zor hadi onu geçtim Allah korusun ya sağlıktan elenirsem ailemin yüzüne nasıl bakarım
Çok stres yapma ailenin gözünde önemsediği tek şey sağlığındır ayrıca yeterince inanırsan başarırsın inanmak başarmanın yarısıdır demişler moralini yüksek tut
Hadi bakalım inşallah gerçekten istiyorum.
Stres yapmamak çok zor ama aklıma hep takılıyor sınavı geçtim ya sağlıkta bir şey çıkarsa, ya sınavı geçemezsem birde okuldada sık sık sınava sokuluyor istediğim bölüm çok zor
Çok bi bilgim yok açıkçası bölüm hakkında sağlık kısmında tam olarak neye bakıyorlar
ICAO Ek- 1 Sınıf 3 hükümlerine uygun geçerli bir sağlık raporu almak. İşitme, görüş, psikoloji, kalp (en çok bundan korkuyorum çünkü anne ve babam kalp hastası genetik gibi biraz)...
3 numara miyopum ama ben havacı bir kızla konuştum gözlükle görebiliyorsan sıkıntı olmaz dedi ama yinede bir kuşku var içimde.
Gözlük konusunda bir şey olmazdır o zaman ama kalp konusunda sıkıntın varsa zaten kendini belli etmesi lazım bence doktora hiç gitmişliğin olmuyor dimi kalp üzerinden
Yok bir sıkıntı şimdilik kalp üzerinden hiç gitmedim ama ekg falan temiz çıkıyordu bilmiyorum
Yani şu anlık bi sıkıntı yoksa zaten testlerde bişey çıkmayacak ilerisi içinde umarım hiçbir zaman sorun yaşamazsın aklından çıkarmaya çalış derslerine odaklan zaten çok fazla çabalıyorsun bu sebepten ötürü strese giriyorsun sen kazanamayacaksında kim kazanacak sonuna kadar hak ediyorsun benim kazanacak halim yok. d
Aslında son zamanlar ben de saldım çalışmayı garantisi yok en iyi olduğum ders netleri bile düştü keza dediğim bölümde özel yetenek sınavıda var onun hakkında bir bilgim yok gireceğim ama karşıma ne gelecek bilmiyorum.
Teşekkür ederim duan ve yazın için iyi geldi. Umarım seninde dilediğin bir şey hayırlısıyla nasip olur. ✨🤲
Rica ederim hayırlı sabahlar dilerim tekrardan söylüyorum hiçbir şey senin sağlığından ve senden değerli değildir aileninde tek önemsediği sağlığındır aklından çıkarma lütfen bunları 🙂
Teşekkür ederim, haklısın hayırlı sabahlar diliyorum ben de 🙂
Neden dua edeyim havacı olunca maaşını bana mı vereceksin sanki
Allah gönlüne göre versin.
Aminn çok sağol hepimizin gönlüne göre versin
Allah yardımcın olsun inşallah istediğiniz olur
Amin amin cümlemizin 🤲🤲🤲
Sivil havacılık mi askeri mi
Kule
Kule derken
Bayağı pilotları yönlendiren kule
He sivil hava
Askeriyedede var ama ben sivil olmak istiyorum
Sivil daha iyi
Ben kendim için bile dua etmiyorum ya
Neden?
Üşeniyorum
Ama insanın doğasında vardır yaradandan istekte bulunmak bu duruma iten bir olay, tramva mı yaşadın? Tabi inancın olmayabilir saygı duyuyorum ama üşeniyorum cevabı farklı geldi o yüzden soruyorum yanlış anlama lütfen.
Evet anlamsız buluyorum artık zaten günahım çok
Öyle deme o çok affedicidir günahım çok diye sıyrılırsan daha çok dibe batarsın lütfen böyle yapma hissediyorum iyi bir insan var içinde günahsa herkesin var kim mükemmel ki? Lütfen onu terk etme.
Haklısın sağol
İyi ogrenirsin
Neyi?
Sence
İnşallah canım
Teşekkür ederim inşallah sende istediğin, dilediğin bir şeye hayırlısıyla kavuşursun 🩷✨🥹
Aminnn 💐✨