Gürültü yapan alt komşuya ne yapılmalı?

4 saattir bu durum devam ediyor tam derse oturuyorum belli aralıklarla çığlık sesi geliyor 1 kere güvenlik geçen hafta uyardı 2. cye az önce aradım uyardılar ama bu uyarıların sonu yok bir kerede kapılarına indim geçen hafta açmadılar. yks hazırlanıyorum alt katımdaki insanlarda öğretmen yani halden anlamaları gereken insanlar olmasına rağmen hiçbirşekilde anlama yok illahaki ciddiyet göstermek için kapılarına bam bam vurmam mı gerekiyor anlamadım eyvallah bende ses yapıyorum ama ben 4 saattir komşum benim dikkatimi dağıtacak mı diye huzursut etmiyorum şu an ses nispeten azaldı ama kağıda bir not yazdım "merhabalar üst katınızda oturuyorum son 1 haftadır üst kata çok ses yansıyor ve bu yüzden hali hazırda hazırlandığım üniversite sınavına hazırlanamıyorum bildiğim kadarı ile de öğretmensiniz anlayışla karşılayıp gerekeni sağlayacağınızı düşünüyorum." diye bir not yazdım yarın dershaneye giderken bırakmayı düşünüyorum en kötü kapılarına dayanıcam. Yani normalde hiç böyle gürültü olmazdı önceki alt komşumuz çok sakindi sessizdi bu yeni komşu adama cinnet geçirtiyor. Ne yapayım şimdi mi alt kata gideyim diye düşünüyorum, bu iş böyle olmayacak çünkü.

Gürültü yapan alt komşuya ne yapılmalı?